Отговори
# 75
дано досегашните бебешки неволи останат зад гърба ти и след 8 месеца гушнеш здраво бебенце което ще е девойка   Hug    bouquet

милейди - все така стискам палци и за теб  Peace

# 76
Сиси ♥♥  - Честито! Стискам палци за теб и на финала да гушкаш сладко бебче! Прочетох те аз в друг форум, но си трая докато несъобщиш хубавата новина Wink

И аз да почерпя, като видна ноемврийка и

# 77
Леле, как сме те пропуснали, много съжалявам!!!  Embarassed
Sissa, Честит празник!!  bouquet Здраве и любов!!  Hug И ако не случайно надничаш в другия подфорум, то пожелавам ти от сърце същата радост и на теб възможно най-скоро!! Wink

маик, ти като една вълшебна фея момиченце значи пророкуваш! Wink
Чакам да разказвате и ти и Милейди как са минали празниците и разбира се снимки!  Hug

# 78
  • Измир
Sissa , ЧестИт рожден ден!
Много много радост И любов тИ пожелавам!

Сиси ♥♥ , супер новИна! Тъкмо се бях замИслИла далИ някой Ще поеме Щафетата Grinning Все пак след 8 седмИцИ аз Ще съм прИключИла  Wink
Пожелавам тИ лека бременност И здраво дундесто бебче през лятото!

# 79
Sissa , ЧестИт рожден ден и от мен! Бъди вечно млада, здрава и красива !!!!!  Heart Eyes Hug

Сега ми загря мозъчето. Честито ново щастие!!!!!!!  newsm51

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 19:10 от nikiki

# 80
Sissa , ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ! Значи сме няколко и мамите скорпионки на малките скорпиончета!  Wink
Сиси ♥♥, направо настръхнах от разказа ти. Много вълнуващо си го разказала (чак трето да ми се прииска). Желая ти лека и безпроблемна бременност!   bouquet
На патерица честито и на всички тригодишни ноемврийчета!

# 81
  • Карлово
Сиси, лека и безпроблемна!
Сиса, ЧРД на патерица!

# 82
Сиси -Много хубава новина ! Simple SmileВсичко ще е наред !Лека бременност и здраво бебче на финала !

Честит рожден ден на Петранче ,Ния и Пол! bouquet
Честит рожден ден и на Владимир и Миа!  bouquet
Да растат здрави и щастливи !

# 83
някой днес има РД тук.  нищо, че майка му не пише  Wink тоя някой да е здрав, усмихнат и весел, а сестрите му много да го гледат и хубаво да го научат да се целува - така се правело, казват по филмите. баща му да го води редовно за риба, а майка му много да го слуша и да земе да ни навестява тук /и в кю-то/ чат-пат  Mr. Green    bouquet   Heart Eyes

# 84
майче, то при тях още е вчера. Айде да им ходим на гости, а?

и още някой има рожден ден днес, ама съвсем се изгуби. Симка  Wink ще се появиш ли да приемеш виртуалните ни пожелания за щастие?   bouquet

Сисии - случайно съм налучкала  Embarassed честито! Хубава, лека бременност, ама и аз нещо не те виждам с момче. Нищо, ако олгарита не хареса Ясен за зет, ще чакаме вас  Mr. Green /колко пък съм сигурна  newsm78 /

Сисса - макар и на патерица, и на теб много здраве и любов! И на Никито - любяща и весела майка.

вчера бяхме на едно страшно място, води се детски център - в един от моловете на сравнително малко пространство наблъскани всички игрички и атракции, които можете да си представите. От плюшени движещи се камили, с които да обикаляш павилиона, през абсолютно всякакви ротативки, електорнни игри/например да блъскаш с чук едни животинки, които си показват главите от дупки, моля ви се/, въртележки, надуваеми пързалки, класически детски клуб, блъскащи се колички и всичко това едно върху друго, невероятен шум и малко дневна светлина.......
класическият детски клуб е 8 лв за час и не можеш да си оставиш детето само, въпреки че вътре  е пълно с гледачки.
Много американско ми се видя. А гледам, майките по-уверено знаят как се играе, отколкото децата.

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 13:47 от тити

# 85
Честито и на днешните рожденици - малки и големи, пишещи и непишещи!  Hug

Липсват ми напоследък Юка, еххо се загуби (вероятно не са в Бг), Angel Dust не пише..  newsm78

Благодаря ви отново за пожеланията!  Hug За мен са важни!  Heart Eyes

тити, Георги иска пак момиченце, а аз момче, ще видим! Wink А Деян със сигурност е бил много щастлив вчера в този клуб!

маик, нищо не казваш за вчерашната офанзива? Wink Или нямаш сили! Чакам снимки!

Милейди, и от вашето парти също!  Heart Eyes

Деси, хайде и ти вече! Wink А и всички останали, karrita защо не й трето! Wink

# 86
  • Карлово
защото мъжът ми не иска, но имам 4-5 години да го убедя Wink

# 87
не казах, вярно е, че имах текст да работя от днес за днес. трябваше да го свърша. успях преди малко, така че сега ще докладвам.
супер съм дволна от 2та празнични дни. роднинското парти в петък беше много кротко. нямаше ги само 2мата дядовци, но не ни липсвха много, защото все пак се събахме 6 възрастни и 3 деца, и ввсички обръщхме внимание на пипа, много я глезехме и нито веднъж не й се скарахме, при това не само вечерта, но и целия ден  Mr. Green. детето получи големите си подаръци в петък - къща за кукли /не й обръща внимание/, дървена кухня - обра овациите, център за почистване - също така пожъна успех. нашите дребни скъпоценни неща не я впечатлиха - музикална кутия /оная, дето била миналата годиан на първо място в някакъв междунроден панаир на изграчките/, нито пък супер готиния /според мен/ дървен пъзел за подреждане, обаче с въженца Simple Smile много се зарадва на една чудесна чанта, която й бях купила от перу, ама тя си е и много весела и готска, направо е танала неразделна  Wink
а за вчера - не дойдоха всички гости, слава богу  Mr. Green , обаче пак се събрахме над 40 човека /около 10тина деца/. всичко беше кротко, мирно и спокойно. мъжете влизаха и излизаха от нас в посока къщата на един приятел, живеещ до нас, за да гледат мача, така че жените си говорихме на спокойствие в полувремената, децата бяха омагьосани от многото изграчки и изобщо не създаваха проблеми, а за капак, имахме и 2 баби, които самоотвержено помагаха  Mr. Green манджата остана, а също и питиетата, така че днес филков изяде един поднос със суши + 1 купа мини кюфтенца. трябва да си призная, че тази година съм супер доволна от всичко. миналата вЕрно бяхме по заведения и уж всичкобеше организирано, платено, сготвено и дъра-бъра, но беше страшна лудница. е, то и децата тогава си бяха живи бебета. и да, петра тая година искрено се радваше и наслаждаваше на случващото се - разбра, детето, че има РД.
освен това, най-накрая, 2 години по-късно, имаме обща семейна снимка

деси - поправям си грешката за дървените плодове, зеленчуци и филии - вярно е, че пише, че са за над 1 г., но ако знаеш колко 'намазани' сандвичи ми поднесе петра и колко супички и манджички ми сготви. яко им се кефи  Peace

снимки ще кача по-късно днес, че сега вече минавам на друга вълна  Wink
...
забравих да честитя на големите ноемрийски момичета  Wink
 да са здрави, щастливи, доволни от живота, палави и глезени от съдбата!
  bouquet  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 16:54 от маик

# 88
снимки:
от самолетите:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303822
от парка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303824
от РД: с изненада снощи установих, че петра може да рисува. не иде реч за драскане, а за рисуване! последната снимка тук го доказва. при това е рисувана н атефтерче с размери 10 на 6-7 см Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303828

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 21:32 от маик

# 89
  • Измир
ЧРД  на малкИте рожденИцИ, а съЩо така И на СИМКА!
С най_добрИ пожеланИя!  bouquet

маик,, Иска мИ се да вИдя как 30 човека И 10 деца сИ прекарват ''кротко, мирно и спокойно''  Simple Smile.
Петранка Изглежда наИстИна ЩастлИва. Нур И Зейна са съЩо много сладкИ.
тити , Искам го Ясен, обаче чакай да вИдИм малката мИ мома Що за стока Ще се пръкне  Laughing.
Сиси ♥♥ , с мъжа мИ от както сме се оженИлИ (5,5 годИнИ) все сме сИ мИслелИ, че Ще сИ Имаме момченце. От сега той ме навИва И за трето. Тъкмо порасналИте какИ Ще мИ помагат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт