Инвестиране

• 18 728
  • 348
  •   1
Отговори
# 255
от скоро предлагаме злато и затова  Sunglasses
ще споделям разбира се  Peace
засега си мисля, че Хамерикански доларчо го чака спад

# 256
засега си мисля, че Хамерикански доларчо го чака спад
Не съм убедена, че спада ще продължи дълго. Оня ден гледах един анализ, при който излизаше, че има дивергенция и се чака да тръгна пак нагоре.

# 257
Ето още едно предизвикателство към "хазартните" ни душички:

Цитат
Сред множеството спортни прояви вече се предлага и рубрика „Политически залози" и там под заглавие Български Парламентарни Избори 2009 могат да се правят прогнози.

Световен букмейкър за пръв път предложи на клиентите си да се заложат парите си за български политически партии. Сайтът "Sportingbet" вече е включил в програмата си от пред всичко спортни прояви и предстоящите на 5 юли у нас парламентарни избори.

http://bg.sportingbet.com/Politics;2009-Bulgarian-Parliamentary- … ET/106/229615/106

Принцесо, къде е игричката, мисля и аз да си поиграя някой ден, като остане малко време.

# 258
Еее, питайте стария хазартаджия - в спортингбет-а най-редовно има подобни залози - и от евровизия, и от националните вип брадъри, и подобни шоута, та и политически - просто ние сме наред сега.

# 259
Залагаш ли бре, Ноти? ПИчелиш ли?
Знаеш ли какво ми е направило впечатление. Когато ходим по спа, ма, това онова, компютрите във фоайетата са окупирани точно от два вида гости - деца и спортингбет маниаци.  Simple Smile 
Аз затова и с Форекса още се ослушвам, макар да ме тегли. Ама кива сигурно ще ме зариби на морето. Simple Smile Ще бъдем в един и същ хотел.

# 260
Е къде па се надушихте с Кива и на кой хотел ще сте? не е честно - ще обменяте инфо, ще печелите, пък ние... ще духаме супата!  Wink форекса си е баш наука - призанавм си! там според мен трудно се анализира, освен ако не е няква обща тенденция. като гледам последните дни долара - майко мила, по -зле от ЕКГ на инфарктно болен.
Да - така е по хотелите - някъде може и мен да си видяла, ама да не сме се знаели. Аз съм от вторите, ама играя само за тръпката - с малки суми но редовно. Поне поддържам някакво салдо малко над нулата и не инвестирам. Просто вместо да мисля за глупости си уплътнявам с това времето. А там няма печелене - такива уговорки са, че свят ще ти се завие! Само такива като Вальо Михов печелят - щото те уговарят мачовете  Mr. Green

# 261
  • Шумен
Минзи, аз няма, ама мъж ми ще видиш как ще те зариби.  Mr. Green

Нотар случайно стана засечката.
А аз от това ЕКГ тази седмица добро дърво изядох. Профуках една почивка в Турция. Мъж ми ми е бесен. И то точно на РД-то му направих подарък.

# 262
Минзи, аз няма, ама мъж ми ще видиш как ще те зариби.  Mr. Green

Нотар случайно стана засечката.
Да бе, да, случайно! На френската полиция стари вестници показвай! Подозирам много дълбока схема за комбинация с 5-6 цифрени числа в международен мащаб вероятно /доколкото познавам Мизи/, но то ще се чуе...  Успех тогава... без нас...  newsm45
 Wink

# 263
Наистина стана случайно, засякохме се в Албенската тема. На тебе не съм ти казала, щото поне сто пъти си споменавал, че ходите само на няколко проверени и любими места.  Ако не сте планирали нищо категорично още, погледнете сайта,  сега има яки прИмоции. Ние ще бъдем тук: http://www.albena.bg/?p=hotel&id=39
Аз от 20.06, кива - от 29 май беше..

# 264
Извинявам се,но се записвам за да ви изчета!Интересно ми е  bouquet,а в момента нямам време!

# 265
Добре дошла, Маргало! Ако беше един друг член на групата, щеше да ти поиска и снимка поне по бански, но и тази стига за сега  Wink Изчети ни, но и споделяй ако имаш мнение и факти по темата!
Абе, Мизи, няма ли да идвате към нашия вилает скоро? Да се обадите, да се видим и т.н.?

# 266
Благодаря за топлото посрещане!
От известно време ме вълнува тая тема,доста!
В момента чета разни книги и се ограмотявам,ще изчета първо темата и тогава ще се включа с мнение Wink

# 267
ха така, от кога викам някой учен да дойде тука, а не лаици като нас да се овътряме само. Ми така де! Чети, чети!  Peace

# 268
Стига дееее Joy Joy Joy Joy
Решила съм просто да забогатявам,но много hahaha

# 269
то има ли смисъл да се плацикаш със стотинки?  Crazy Peace

Общи условия

Активация на акаунт