Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 736
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Честито, Руми! Да е жива и здрава малката принцеса!Много целувки на всички ви от нас с Калоян!

# 166
Руми, да ви е жива и здрава госпожицата и да ви носи много радост и щастие..

# 167
  • София
Румиииии, Бубилина ме е изпреварила, тъкмо видях, че в Тортената тема ти честитят и се канех да съобщя.
Да ти е жива и здрава малката принцеса, много да се гордееш с нея, да расте умна, послушна, весела и щастлива!

# 168
Ех Руми страхотна новини, честито ти розово вързобче скорпионче! Бързо въстановяване, много послушен помощник наречен вече батко и най-любящия и помагащ татко на света!

# 169
Честита дъщеричка на Руми и  Борис и сестричка на Косето!Да е жива и здрава и много да ги радва и  слушка!

Ръш,стискам палци малкия ти юнак бързо да се възстановява...а на теб здрави нерви и късмет.....и дано да не ти се налага често да минаваш през такива изпитания Praynig

# 170
Руми, да ти е жива и здрава щерката. На теб ти пожелавам бързо възтановяване и да й се радваш от сърце. Чакаме за името Hug Hug Hug
Момичета много ви благодаря. Даниеле, права си. По-малкото зло е и проблема е само обличането. Скъсах потника да го съблека и изнамерих няколко потничета с горно закопчаване. Отгоре слагам жилетки и така. Утре ще го слагат този пластмасов гипс и да го изкъпя, че вече трети ден не е къпан.
Прочетох за Елина и ми стана много мъчно. Дано се съберат достатъчно парички за операция. Гадни болести, дано на никой не се случват Praynig
Сиси е кукла, а Евка е страшна.

# 171
Руми, честито ви розово вързопче. Да ви носи много радост!

# 172
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ, РУМИ !!!  Hug Hug Hug ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА И МНОГО РАДОСТ ДА ТИ ДОНЕСЕ ЗАНАПРЕД !!!

Аз ви чета, ама нямам време да пиша! Всичко засега наред при нас!

Целувам ви!  Heart Eyes

# 173
ЧЕСТИТО И ОТ НАС!

МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ ДА НОСИ НА ВСИЧКИ МАЛКАТА ПРИНЦЕСА, И ГОЛЕМИЯТ БАТКО МНОГО ДА ПОМАГА НА МАМА!

# 174
Руми, честито!  bouquet Да ти е жива и здрава и много да те радва и теб и мъж ти. Hug Много весели игри с бати Heart Eyes
Люба, много малко са изписаните ти редовете нещо newsm78
Нас с Маги ни пишете за Коледното партито.(само да сме здрави)
Някой знае ли какво става с Гого?

# 175
  • София
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ИДА! ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТКО И ТЕ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С НЕЯ.    bouquet newsm51
Явно разбрахте как се казва малката госпожица ИДА. Получих  СМС от Руми.

# 176
  • София
Руми да ви  жива и здрава дъщеричката,да расте щастлива и много красива!
 Ръш надявам се скоро слънчицето ти да е здраво и да не прави много пакости вече.
 За Коледното парти бройте и иКати с Велизар,и се помолете той по-бързо да се възстано,че са в токсикологията на Пирогов от вчера.
 Люба и аз съм притеснена от късите типостове,дано при теб всичко да е наред

# 177
Руми, да ти е живо и здраво момиченцето. Много радост да ви носи, много щастие. Коси да е добър батко, да ти помага и слуша. Поздрави и за таткото.

Пастичка, нямаме много общо с Кроношпан. Ходихме на ежегодния им празник и ден на Отворени врати. Иначе добър мой приятел работи там. Вие да нямате нещо общо?  Wink
Я се похвали какъв фотоапарат сте си взели? Че и аз мрънкам татито отдавна, но не знам кога ще ме огрее. Какво ще правите стария? Аз имам вече два събрани и се чудя къде да ги дяна. Дали не могат да се продадат някъде?
Хубава вечер на всички и наздраве за ИДА.  cheers

# 178
 Praynig Praynig Praynig за Велизар.
Imar, какво му е?

# 179
Иве,да питам и аз какво му е на Велизар?И ако се чуете с иКати да и кажеш,че им стискаме палци да се оправят бързо/каквото и да е-да минава/
За мен не се притеснявайте-добре сме-не можем да се оплачем /макар,че днес на нашия тати му е изчезнала една навигация дето струва маса пари и усещам,че ще има "затягане на коланите"/...но съм сама с децата и трудно стигам до компа.....а и като стигна,трудно пускам постинг,че нет-а ми е ужасен и използвам ,че имаме една комшийка с незаключен wareless,та благодарение на нея публикувам/от моя си само чета/,ама гледам да не ставам нахална,че да не турне и тя паролка......Одеве обаче не се стърпях-заради Руми и хубавата новина,пък и тя ,милата и мен ме зарадва с СМС,та нямах търпение да я подравя и тук....
Утре заминаваме на хижа/тамън да хванем зимните условия дето ги обещават синоптиците/..и като слезем живи и здрави от Родопите ще си се разписвам както си знам.
От мен Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт