Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 699
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • Varna
   За варненското парти- казвайте за кой ден да запазя и утре следобяд ще им се обадя. Аз предлагам 13-14 декември.
   И да почерпя, че днес голямото ни бебе става на 15год.

А и Сиска, другата седмица ако ако котка не ни мине път ще идваме към Търново Praynig.

# 286
Това е програмата съжалявам театър и Дядо Коледа.
По сметки при записали се 18 присъстващи + 5 татковци и 19 деца се получава около 25 лв. на родител и дете. Това разбира се са груби сметки.
Оставаме на вариант - меню за възрастните състоящо се от клуб сандвичи, банички и сладки, без детско меню.
И обаждайте се колкото повече толкова по весело.

# 287
  • София
Инче, да ти е жив и здрав рожденика, много да се гордееш с него и по малко да се ядосваш!  bouquet

# 288
  • Велико Търново
.
И обаждайте се колкото повече толкова по весело.

Ще замоля,ако някоя мама има възможност да ми осигури един "служебен" татко Mr. Greenдете не искам Stop

Инка,да вие жив и здрав Томи HugПожелавам му много успехи в училище и от дупето му PUMA да не пада!

Какво казаха като води Бетка на зъболекар?

# 289
# 290
Момичета,трогната съм,че персонално съм спомената като поканена за Коледното парти/Даниелка,разтопи ме Hug/,обаче предвид количеството ангажименти дето съм поела дотук и зависимостта ми от шофьор ...шанса да се класирам не само клони към 0,ами направо си е - Tired
Така,че ще чакама снимки и ще си гриза ноктите от яд после......но,пък ще се радвам да се съберете повече хора и да си прекарате весело Peace

Общи условия

Активация на акаунт