Олчее, търся по снимките от миналото коледно парти да видиш Снежанката къв дзвер бе! Моля, ако някоя от мамите намери в нейните да покаже. Нямам причина да мисля, че тая година ще бъде друга. А Дядо Коледа беше управителя на клуба, който се преоблече за момента на подаръците. Програмата беше куклен театър, изигран от Снежанката. Моят син персонално не обърна внимание на театъра, също и на грозната Снежанка.
Обаче нямам против тази година да има нещо там да им играят, може да се зазяпа... За 160 лева може поне един стриптиз да му дръпне..
За храната наистина ми се ще да има. Мартин обича да се черпи.
И другото, пак към теб, къде си тръгнала в залата с децата? Нали за тази цел има аниматорки - да ги забавляват и там квото правят. Ако аниматорките не стигат - има татковци. Нашата работа е да пием кафе отвън, да се видим и после тържествено да влезем при церемонията с подаръците.
,
Аз ще пробвам да се свържа с Иги.
Ако не, да взема да ви организирам едно в Шумен, но се опасявам, че ще присъствам само аз. 

- бързам да потвърдя - и ние с Никол ще дойдем живот и здраве, за присъствието на нашия тати - ако успея да го навия ще бъде супер.
.... ама не е хубаво така да се говори
нищо лично към жената, ама костюма и косата й / или беше перука?/ просто й седяха като взети назаем