Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 706
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,

Олчее, търся по снимките от миналото коледно парти да видиш Снежанката къв дзвер бе! Моля, ако някоя от мамите намери в нейните да покаже. Нямам причина да мисля, че тая година ще бъде друга. А Дядо Коледа беше управителя на клуба, който се преоблече за момента на подаръците. Програмата беше куклен театър, изигран от Снежанката. Моят син персонално не обърна внимание на театъра, също и на грозната Снежанка.
Обаче нямам против тази година да има нещо там да им играят, може да се зазяпа... За 160 лева може поне един стриптиз да му дръпне..

За храната наистина ми се ще да има. Мартин обича да се черпи.

И другото, пак към теб, къде си тръгнала в залата с децата? Нали за тази цел има аниматорки - да ги забавляват и там квото правят. Ако аниматорките не стигат - има татковци. Нашата работа е да пием кафе отвън, да се видим и после тържествено да влезем при церемонията с подаръците.

# 271
За 160 лева може поне един стриптиз да му дръпне..

Joy hahaha Joy hahaha
Това и аз бих искала да го видя!!!! Ще бъде много по-забавно от глупостите, които им говорят...
Миналата година и моят син въобще не се впечатли от представлението, даже рева от дядо Коледа. Но той си е такъв. Нищо не може да задържи вниманието му за повече от 2 минути! Но пък бесня на воля покрай играчките и останалите деца. Досаждаше с пълна сила на Ева и й дърпаше куклата от количката, скача по пързалки и топки... Ей такива неща го вълнуваха него!
А ето ви я и Снежанка в цялата й прелест:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121810&pid=4723458

За мен е без значение дали ще има театро или няма да има. Аз ще си пия кафето, пък баща му ще гледа сина си.
Такива са моите намерения.

# 272
А Варненско коледно парти ще има ли?  Simple Smile

# 273
  • София
Дени, аз мислих, мислих и затова реших да взема таткото...  Embarassed За да мога да поседна, а не да викам по наследника, защото той в такива моменти си сяда трайно на ушите и е като отвързан.
А за "програмата", майка ми ми разказа миналата година, че е била провал и откъм изпълнение, и откъм интерес Mr. Green, а сега ще я гледат СЪЩАТА, вЕрвай ми, нищо, че са по - осъзнати...
И други подозрения назряват в русата ми главица - дали не си мислят, че миналата година извънредно много ни е харесало и затова се пробват да ни надцакват с цените...?
Чудя се, защото скоро с Вели бяхме на рожден ден там, е без програма, за подобна бройка деца на родителите им излезе около 200 лв, няма и толкова, а имаше обилно плата, дори напитки и детска торта... Като прибавим и това, че клубът доста е поизвехтял, тапетите са съдрани в залата, играчките бяха наполовина изпотрошени да не кажа, че си беше направо мръсно Sick,
цялата тази работа с "програмата" и цените като цяло ми се виждат малко поизмислени... А относно подаръчетата (защото на тях държа), вчера в обедната почивка се разхождах и не успях да набележа нищо сносно до 15 лв (различно от бебешко и различно от боклук).
Това са ми съображенията. Нищо лично към никого.

Много ще се радвам да видя Боби и Гого, както и евентуално пловдивско присъствие. Heart Eyes Аз ще пробвам да се свържа с Иги. Peace

# 274
Ето я и снежанката:

# 275
Не мисля че това може да се нарече коледно парти без Дядо Коледа и снимка с него, аз от миналата година я държа на видно място. Да вярно че миналата година не им задържа много вниманието театъра, но все пак вече са по големи. Мисля че програмата трябва да остане все пак трябва да има и нещо Коледно все пак. Ако е само за подаръците може да се събереме на друго място и просто да си ги разменим, но не това е идеята според мен.
Ето снимки от миналата година:
http://galiushana.multiply.com/photos/album/25/Koledno_party_2007-12-16

Ох стана голяма дискусия - казвайте кво да правя то има време но все пак да изпишиме тази тема и в новата да няма вече обсъждане, че другите не смеят да се впишат само Ани е вметнала за варненско парти плахо плахо....
П.С. каквото й да говориме вижте как го гледат децата от снимката на Ани по горе.

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 13:41 от galiushana

# 276
И на мен ми се ходи на Коледно парти! Но в София няма да ме огрее. Затова си правя устата за Варненско.  Grinning Ако не, да взема да ви организирам едно в Шумен, но се опасявам, че ще присъствам само аз.  Mr. Green А и подаръка съм го измислила вече. Нали съм в родителския съвет в яслата и аз ще ходя с директорката да купуваме подаръците за Коледното тържество и ми дойдоха вече добри идеи за 2-3 годишни деца. Не се съмнявайте, че пак са с обучителна цел  Wink
А за организацията на Софийското парти ми е много интересно да чета!

# 277
Ани, недей само да четеш, а направо вземи да се записваш.
Олче, тя Снежанката верно голям дзвер, ама без нея и Дядо Коледа няма да е същото Simple Smile
И за да не товарим Галя повече, че тя и без това доста се е натоварила с тази организация, дайте наистина бързичко да го решим и накрая да я информираме.
Аз съм за прогарамата.

# 278
Гледат, как няма да гледат... Къде са виждали такова чудо.. Миг по-късно ревнаха с глас  Joy Joy

Аз гласувам "Все ми е тая" за театъра с грозната Снежанка. Щом тя носи Коледния дух...  Laughing Т.е. да се чете положително.

# 279
  • София
И аз мисля, че театър трябва да има. Също така пак да кажа, че предпочитам да няма детско меню. Но при нас е проблем какво има в пакета. Така, че ако всеобщото мнение е да има просто ще скрия неподходящите неща. При тази бройка заявили желание за участие си мисля, че цената на индивидуалният пакет ще падне. Вчера се обадих на няколко мами и очаквам тези дни да се включат и лично да потвърдят участието си.

# 280
  • Велико Търново
А добър ден и от кака ви Сиса Heart EyesАз така си натаманих БХС,че има вероятност от 80% ако съм жива и здрава да дойда на партито сама Mr. GreenТака,че викам да се изкажа Crazy
Само на мен ли Снежанка не ми се вижда грозна и страшна,ама то като се има предвид скромната ми външност,че и вътрешност е разбираемо Rolling Eyes
За меню,театър и други такива нямам абсолютно никакви претенции за мен ще е радост да видя любими съфорумки и техните наследници,колко са пораснали.
Айде туй от мен,че мивката ме зове Sick
Желая ви хубав,спорен и не знам си какъв ден тук и сега!Миглена Чакръкчиева е второто мии аз!

# 281
Здравейсте МАЙ-ски сладури и сладуранки!
Вчера се обадих на няколко мами и очаквам тези дни да се включат и лично да потвърдят участието си.
Неде, мерси за което  Hug - бързам да потвърдя - и ние с Никол ще дойдем живот и здраве, за присъствието на нашия тати - ако успея да го навия ще бъде супер.
Сега ще си позволя да си кажа и аз мнението за купона, базиращо се на миналогодишните впечатления от клуба и опит, а също така като се има предвид и времетраенето (доколкото разбрах ще е 2 часа):
- за храната - детското меню за нас е абсолютно излишно - при толкова много забавления и деца Никол в никакъв случай няма да прояви интерес към него; по въпроса за менюто за възрастните - миналата година дори и не си спомням какво имаше на масата поради това, че бях през цялото време в стаята при децата, но все пак е хубаво да има някакви дребни хапки, сладки и т.н. колкото да не е без нищо, защото за това време няма да можем да се видим камо ли да хапнем нещо (за тези които ще бъдем сами с децата си говоря, за пиене - кой каквото си поръча. Сигурно и от клуба имат някакъв минимум за поръчки от кетъринга.
- за театъра и дядо Коледа - според мен за времето от 2 часа, 40 минути за театър си е много ангажиращо, при положение, че на децата ще им бъде интерен самият клуб, другите деца, играчките и т.н., размяната на подаръци, но задължително да има дядо Коледа (без театър), за да може да разберат, че това е коледно парти. Освен това и за мен ще бъде голямо удоволствие да се нарадвам на другите дечица (и мами естествено), някои от които не съм виждала на живо от миналата Коледа.
- за играчките - съгласна съм, дори ако трябва да завишим цената.
- по въпроса за Снежанка от миналата година -  #2gunfire .... ама не е хубаво така да се говори  Joy За коледния дух на партито - мисля, че дядо Коледа ще ни е достатъчен тази година, че децата вече доста разбират, попиват и правят такива изводи, че да не стане ............ 
Гледат, как няма да гледат... Къде са виждали такова чудо.. Миг по-късно ревнаха с глас  Joy Joy

Mr. Green

Това е мойто мнение за партито, каквото и да се вземе за решение от мнозинството - ние ще дойдем защото аз и Никол искаме да ви видим и да се забавляваме!  Hug на всички!

# 282
  • София
Цитат
Само на мен ли Снежанка не ми се вижда грозна и страшна

siske, щото не я видя наживо, сестро, затова така  Party нищо лично към жената, ама костюма и косата й / или беше перука?/ просто й седяха като взети назаем Blush Mr. Green,не помня в детайли, ама май като актриса не беше хич зле, само дето и мен ме поуплаши визията й изначално Stop

пак да кажа, че за децата смятам е редно да има театър и дядо коледа, но нека да е максимално кратко, да има време за игри, а похапването да е за нас основно, те вече ядат всичко така че е излишно специално детско меню, за подарък мисля че 20 лв е оптимална цена, който реши да купува нагоре е свободен да го прави, много ясно Money

пс благодаря ви за снимките от миналата година, развеселих се.

# 283
  • Велико Търново
Ва ни ла,че ме напомни да разкажа-в детският кът в мол-а едната "дама" има огромни мустаци,ама като ви казвам мустаци си представете на Сталин със същата дължина,ама малко по редки.И понеже имахме силен сблъсък с нея и аз не издържах и и казах,че там детето си няма да го пусна да му обърка представите що е това жена CrazyАма пък това и го казах по повод,че изгубиха на една приятелка детето докато ние пазарувахме.

Ох,да ви се похваля нали съм силно амбЕциозна и нарцистична мама на принцеса-та наша Божа дето съм я снимала миналата година за календар тази година от фотото пак направили календар с нейна снимка и го разпространили в детските градини в града.Пу на мама убавицата  Mr. Green

# 284
Ами тогава ще си позволя официално да помоля Галя да каже има ли вариант Дядо Коледа да дойде, за да връчи подаръците, без да има театър. И ако може, тогава така да го направим, без да се мотаем повече, че доникъде няма да я докараме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт