Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 712
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Аз гласувам положително за подаръците, за представлението и за това:
Относно менюто лично аз се спирам на мини клуб сандвичите-2 или три плата.
Айде и аз за това. Нямам нищо против и бутер баничките.

# 256
  • София

и аз  Peace

# 257
  • София
Айде и аз за това. Нямам нищо против и бутер баничките.
+ евентуално сладки микс 1 кг
И аз да се изкажа ЗА за този вариант. Мисля, че оформихме менюто. Направих си труда и да сметна
3 плата клуб сандвич -81 лв
50 бр бутер банички - 40лв
1 кг сладки - 15лв
общо 136
мисля, че сумата е приемлива
За броя присъстващи на прима виста ги броих - сигурни са 12 +2-3 под въпрос, на който лично ще се обадя да потвърдят писмено тук.
И сега да кажа колко много се радвам за Гого и семейството на Пилето.   bouquet Надявам се новините от тук нататък да са само такива.

# 258
Здравейте!
За коледното парти -
-за театъра съм ЗА
-за подаръци по 15 лв. съм ЗА
-за менюто мисля че няма нужда от детско, а може да хапват от платата ни
-харесва ми- клуб сандвич, баничките, плодовете (не е нужно и трите, но другите неща не ми допадат, не че ако са пред Маги няма да ги нападне Mr. Green)
- и аз като Олчето едва ли ще сядам, най-много кафе
мисля, че тази сума е пределът ми, че и път имам до София, все пак  Wink

# 259
Какво ще рече театър и какво Дядо Коледа? И заедно ли вървят? Защото ако са по-отделно и са по 30мин. , кое дете ще седи 1час да гледа нещо?

# 260
Imar, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти всичко най-най хубаво. Здраво и щасливо дете, обичащ съпруг и успех в работата ти!

За 2 часа едва ли ще примреме от глад. Идеята на Олчето ми хареса. Нека да има за храна и подаръци за децата. Ние може да минем и с напитки и някакви сладки, ядки. А за децата - Криси яде предимно сладки неща и пие сокове. Плато  сладки микс(1кг)-15лв звучи ок.
На рождения ден на Макси имаше мини сандвичи. Дано тези са различни. Цялото плато от 30 сандвича щеше да стигне на Криси за закуска.
Бяха от франзела с изрязана коричка, намазани и отгоре с кашкавал или салам.
По-добре попитайте как изглеждат.

Оф, този пост го пиша от 30 мин.

Много се радвам за Гого. Дано никога да не се повтори това, през което минаха.

# 261
Коледно парти
Ето това е програмата им:
За деца от 0 до 5 г. програма: Куклен театър 'Подаръците на Дядо Коледа'-времетраене-40мин, изпълнена от професионална актриса преоблечена като Снежанка, след завършване на приказката пристига Дядо коледа и поднася подаръци на децата. цена на програмата-160лв

Благодаря ви за активността ориентирах се в желанията ви - сега идва най-трудната част искат капаро в размер на 100лв. а на този етап не мога да ги отделя, но може да сте спокойни до края на месеца ще го свърша и това.
Ще поръчам и менюто като отида на място така че има време за още мнения...  bouquet

# 262
  • София
Коледно парти
искат капаро в размер на 100лв
Гале до кога трябва да се внесе капарото?Аз мога да се включа с половината сума.

# 263
Аз искам да попитам ще има ли татковци на коледното парти? Нашият татко иска да дойде, но само при условие, че има и други татковци?

# 264
  • София
Нашият татко също ще дойде, няма как да се занимавам и с двамата иначе.

# 265
Добре, един татко имаме. Други желаещи??? Simple Smile
И още нещо - специално за Люба и Сиска, които никога не съм виждала, а много искам. Момичета, що не вземете и вие да дойдете???

# 266
Аз също ще помоля нашия татко да дойде за да гледа детето аз ще имам работа по организацията по списъците и т.н.
Миналата година имаше татковци така че това не е забранена територия за тях, трябва някой да снима да помага...
Желаещите за сега са:
tania ark, Дени, Daniele, ol4eto, Люси, Rumya, nMihailova, imar, bubble, bubkata, gi4o pi4o, ikati, ва ни ла, сиска, анна, bubilina, Stryper
аз ще питам и Десиив, че тя няма време за форума, но се виждаме от време на време-питайте и вие които се сетите.

# 267
Галя, аз ще дам другата половина. Само ми дайте сметка, за да ги преведа. Тъкмо ще ми е по-спокойно ако реша да дойда и с Макси. Че 100 лв на куп ми изглеждат много за коледно парти. А 50 този месец и 50 следващия  са ок.

# 268
  • София
И ние ще сме с таткото, евентуално, тъй като аз с корема не мога да обслужвам Велизар и да тичам по него. Надявам се, да има наистина мъжко присъствие, за да не му е скучно.

Тази програма за Дядо Коледа и Снежанка нещо не ми вдъхва доверие. Нито заради времетраенето, да не говорим пък за цената и. #Crazy Толкова ли държите на нея, не може ли да си раздадем подаръчетата с томбола и сумата за подарък на калпак да се вдигне на 20 лв?

И още нещо: прочетох, че ще поръчвате храна все пак, така какъв куверт се заформя на дете, ако дойдат всички, които са потвърдили?

# 269

Тази програма за Дядо Коледа и Снежанка нещо не ми вдъхва доверие. Нито заради времетраенето, да не говорим пък за цената и. #Crazy Толкова ли държите на нея
Олче, аз лично мисля, че на децата ще им е интересно да има такава програма (съдя по Калоян, разбира се). Цената наистина не е малка, но пък до момента само сме се събрали приличен брой присъстващи и така като се раздели сумата, ще е поносима.
Това е моето мнение, но все пак ако мнозинството държи да я няма програмата, няма да я има Simple Smile
Говорих с Пилето днес. Най - вероятно и те ще дойдат с Гоги, но още не е напълно сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт