Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 714
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Коледно парти
момичета две страници по назад ви показах условията на клуба за партито ни тази година - никой до сега не коментира нищо това значи ли че сте съгласни с условията им?
Моля отговорете!

# 242
  • София
Здравейте,
За срещата на 28,11 съм пас - на 29 и 30 съм на фирмен купон на Боровец. Няма как да стане. Tired
А за коледното парти - според мен е офертата е добра. За подаръците - ние да си ги купим и разменим по обичайният начин.  Peace  В мен има едни 20 лева - останаха от предното събиране - мога за тях да купя торта или да платим нещо в самият център. Кажете какво е по - удачно.
ВИФ - да се обичате още 150 години и после може да се поскарате за глупости   bouquet
Лек ден.

# 243
Коледно парти
За тези на които не им се рови ето малко повече информация и тук:
това заради което ви пиша е че миналогодишните присъстващи заплатиха около 15 лв. а тази година ще излезе по скъпо и искам всички да са информирани за това.
За присъстващи 10 деца (това е минимума за да наемеме залата)
За едно дете - 9 лв.
Програмата включва театър 40 мин. и Дядо Коледа - 160 лв.
Кетеринг разделен между присъстващите възрастни - примерно да е около 150 лв.
Детско меню - около 5 лв. (разбира се ако ще искаме такова имайки впредвид че записалите се не са на 100% сигурни)
Напитки всеки си заплаща на бара.
И при присъстващи 10 деца с по един родител приблизителна стойност без напитките - 45 лв.
Подаръка които ще донесете си е отделно също.
Искам да уточня това за да няма после някакви проблеми без това да обижда никого. Правя го единствено защото разликата от миналата година и значителна.

Извинявам се на всичко останали, че ви занимаваме и вас с това ама няма начин... Laughing

# 244
Добър ден и от мен!

Имар, честит рожден ден на патерици!
Вифче, честита ви годишнина! Още дълги години любов и семейно щастие ви пожелавам!

Ние тази седмица сме си вкъщи - Георги е с ангина  Shocked и се лекуваме, по-точно майка му мързелува. Сиска, разбира се, че ти разбрах шегата , бе мило. Много нося на майтап. Само, че ми се щеше да е истина. И то взе, че тази  седмица Динко си е вкъщи - основно гледа детето, а аз се подмотавам, лежа и ходя по кафета.  Embarassed

Георги в момента е на фаза "Какво е това?". Ама за абсолютно всичко пита, дори и за предмети, които много добре познава. И това е постоянно, а ако се направя на "ударена" и не му отговоря, си отговаря сам.

Като чета за коледното парти и почвам и аз да се замечтавам за празниците, да измислям подаръци...

Хубав и успешен ден ви пожелавам!

# 245
  • София
Гале включвам се веднага и се извинявам,че досега не съм си дала мнението,та:
 1.Приемам предложението за кукления театър и Дядо Коледа
 2.Кетъринга за родителите може и да е по-скромен(едва ли ще имаме възможност да седнем на спокойствие да си хапваме и пийваме)
 3.Кетъринга за децата ако съдя по Иван е безсмислен,но да не кажа голяма приказка,че току виж се разял и тогава ще се червя пред вас.За това съм за детски кетъринг.
 4.Подаръците,които ще носим,предполагам пак ще са около 15лв.
 5.В този ред на мисли,се надявам 50лв да стигнат за едно дете с един придружител.
 Дано и другите мами да се включат  скоро,че наистина време не остана.
 Гале благодаря ти ,че се съгласи да се заемеш с организацията и тази година.Надявам се да има съпричастност и да не хабиш много нерви.

# 246
Добър ден!
Напълно подкрепям поста на Имар за Коледното парти.
Да видим каква оферта ще изпратят на Галюшана за кетъринг и тогава ще решим какво ще поръчваме.
Възможни са два варианта (според мен):
1. да поръчаме повече неща за хапване (да има и дребните какво да "мушкат"), без детско меню.
2. да поръчаме по-малко неща за хапване за нас, които ще щъкаме напред-назад и няма да можем много да се заседим, та да хапваме, с детско меню.
Подаръци, естествено, като всяка година съм ЗА. Сумата от 15 лева ми се струва съвсем в реда на нещата...
Театъра с дядо Коледа със сигурност ще е интересен за повечето деца. Надявам се моят син тази година да не реве от него.... Crazy

Уф, този пост го пиша вече повече от 40 минути. Междувременно обядвахме, играхме на "балонът се надува", търсим самолети в интернет и всичко каквото се сетите, което ме възпрепядства да си напиша каквото имам и да го публикувам!
Бих искала да напиша още неща, но не ми се дава тази възможност... Някой ден, когато синът ми стане на 30 години може и да напиша нещо друго!

Весел и усмихнат ден на всички и голям поздрав за онези, които имаха повод за празнуване тези дни!  Hug

# 247
За коледното парти и аз да кажа - съгласна съм с мнението на Имар. И едновременно с това мисля, че предложението на Таня да няма отделно детски кетъринг, а да поръчаме повече неща за хапване, е удачно.
15 лв за подарък и на мен ми се струва разумно.
С две ръце съм за театъра.
Само не разбрах всеки купува подарък за собственото си дете, или купува някакъв подарък унисекс Simple Smile и ги разменяме там?

# 248
  • София
Ива, честит рожден ден на патерица! Много здраве и любов!

За партито, мисля, че детското меню е почти излишно. Като знам какво предлагат обикновено по клубовете, отсега смятам, че повечето ще остане. А за възрастните-може да се поръча нещо, да не сме съвсем на празни маси, но аз не си спомням много да съм яла предният път. Аз съм с две деца, но щом е за Коледно парти цената ме устройва.
 Даниеле, купуваш унисекс подарък и на лотариен принцип ги разменяме. Peace

# 249
Ок за да не говориме наизуст по добре да ви кажа че получих и менюто така че ще напиша неща които според мен са удачни защото то е много богато:
1. Панирани сиренца и кашкавалчета-1кг-27лв, плато 600гр-18.50лв
2. Панирани пилешки хапки в сусам-1кг-26лв,плато 500гр.-17лв
3. Картофени кюфтета-1бр- 0.75лв
4. Мини клуб сандвичи-30бр-27лв.(1бр-0.90лв)
5. Мини бутер банички-1бр-0.80лв
6. Панделки -1пл–(1кг)-12лв,плато 500гр-8лв
7. Плато  сладки микс(1кг)-15лв,плато 500гр-10лв
8. Плато плодови шишчета (от различни плодове според сезона)-600гр.-17.50лв

Да и аз смятам че е по добре да има малко повече плата и да няма детско меню но все пак ви копирам два варианта:
1. Малечко палечко- 6лв
Сандвич ( хлебче земел намазано с маргарин със шунка,кашкавал и доматче)
сок-Kapi
шок.яйце на Дисни
2. Патето Яке- 7.50лв
Сандвич (хлебче земел намазано с маргаргарин с шунка, кашкавал и доматче)
сок- Kapi
пърж.картофи-прясно изпържени картофки
шок.яйце на Дисни
Менюто може да бъде изпълнено и с Пица(шунка кашкавал и домати)вместо сандвич на цена-8.50лв.

В предвид ранния час ние със сигурност няма да сме закусили и си мисля, че Мариса ще прояви интерес към масата, а и знаете, че им трябва подготовка за театъра и чак тогава ни пускат - миналата година честно не помня изядели се всичко но....вие сте.

# 250
  • София
За партито тази година може и да се видим, тъй като нашето фирмено ще е в София най - вероятно.
По организационните въпроси: за мен са излишни както детското, така и менюто за възрастни. Все пак ще се съберем да се видим, децата да се налудуват и да се нарадват на подаръците. Всяко едно ще е закусило у дома и не вярвам да се разяде там (съдя по моя маймун, който може към обяд да придава зор за манджата Mr. Green, но на похапванията между храненията не е фен...)
Аз лично ще съм в залата с Вели и ще се радваме на децата, не вярвам да успея да се заседя на маса, а ако го направя, ще си поръчам нещо за пиене (само).
За театъра съм за, мисля, че ще им е интересно, стига да не е много дълъг и да успее да им задържи вниманието.
Множко ми се виждат тези пари за храната, предпочитам да дадем повече за подаръци за децата, тъй като те ще са най - щастливи и дълго време ще им се радват. Peace

# 251
Олче по принцип си права, но не мисля, че ще ни позволят да им напълним заведението без да консумираме.
Галче, детското меню хич не ме кефи Simple Smile
Картофените кюфтета също Simple Smile

# 252
  • Плевен
Иве, Честит рожден ден (на патерица де Wink)! Да си жива и здрава, все по - спокойна и мноооого по - глезена от мъжете край теб!

VIF И НА ВАС ЧЕСТИТО, ОТ ЛЮБОВ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ (и по-малко командировки на Тони, че да има време за една сестричка на Макси)!

Пиле, ужасно много се зарадвах на вашата новина. Дано все така да е малкия герой и да ви забравят болестите  Hug.

За Коледното парти - детското меню хич не ми се нрави, за големите може да се измисли нещо (те и малките ще похапват покрай нас). Все пак трябва да им направим някакъв оборот на хората. За всичко останало съм ЗА - подаръци - 15лв., театър Дядо Коледа .... и май това беше.

При нас горе-долу нещата са едни и същи, работа, в къщи , работа и от в къщи, нервна мама ... (опитвам се последното да го няма, но засега не се получава много добре... ще стане някой ден  Grinning).
Лони и Тери ме разпитва де що види какво е това, засега имам отговори  Mr. Green, кофти ще стане когато нямам... Скорошно оздравяване  Hug

Приятна вечер от мен!

# 253
  • София
Относно менюто лично аз се спирам на мини клуб сандвичите-2 или три плата.Детското меню няма да се яде от Иван в цялостен вид.По-скоро ще яде пържени картофи и ще пие сок само.

# 254
Аз гласувам положително за подаръците, за представлението и за това:
Относно менюто лично аз се спирам на мини клуб сандвичите-2 или три плата.

Общи условия

Активация на акаунт