Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 716
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден на Калия и честит имен ден на Гичо. Да сте живи и здрави и се радвайте на малчовците.
Пиле, дано все така да те радва и най-важното да е жив и здрав малкия.
Все пак ще чакаме снимки.
Ани, благодаря ти мила Hug

# 226
  • София
Пиле, страхотна новина! Дано кошмарът да не се повтаря повече и да го забравите бързо Peace
Дени, твоите постове ги чета като увлекателно романче, много са забавни и образни Grinning Аз пък в петък следобед бях на зъболекар и след това нещо не бях в настроение за излизане, но нищо, следващия път.

# 227
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИВЕ!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА ОТ КОГОТО ПОЖЕЛАЕШ,МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО СВАТА ДА ТИ ПОСТРОИ НАЙ-ХУБАВАТА КЪЩА И ДА Я НАПЪЛНИТЕ С МНОГО ДЕЦА!ЦЕЛУВКИ И ДА ПОЧЕРПИШ Mr. Green

Боби,новините около вас са страхотни/пу-пу/!Желая ви никога да не изпитвате този кошмар-целувки за теб и Гоги! Hug

# 228
Имарче, Честит рожден ден! Бъди здрава и много,много щастлива !

# 229
  • София
Благодаря ви майчета за пожеланията!Къщата я чакам с нетърпение,а за децата,предпочитам да са внучета,много.Всъщност аз това си пожелавам да сме живи и  здрави всички и да доживея внуци и правнуци!
 Ето и виртуалната почерпка от мен:

# 230
Иве,да си жива и здрава и много спокойна........и дано за внуците да имаш много време-да им се радваш!............почерпката нещо не я виждам Wink/а,чак сега се показа/,ама аз да си дам и тук виртуалния букет с надеждата,че ще можем скоро и на живо да го направим

# 231
  • София
Имарче, Ч.Р.Д! Желая ти най - вече любов и сбъдване на мечтите ти!

Боби, много се радвам за вас! Нацелувай малкия герой! Heart Eyes

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИМАРЧЕ ! МНОГО ЩАСТЛИВ И ДЪЛГОЛЕТЕН ЖИВОТ ТИ ЖЕЛАЯ, ЗДРАВЕ И УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО !

Ееех, ама доста скорпиончета сме си тука  Laughing

Гери я водих на лекар и Слава Богу сме си с едната хрема без усложнения. Ама ще си я задържа до края на седмицата вкъщи, че да не се мъчи в яслата с тоя запушен нос.

Лек и слънчев ден на всички ви желая !   bouquet

# 233
 newsm51 newsm59  bigdance2 happy bd smile3525
Имарче, честит рожден ден! Желая ти много здраве и дълголетие. И сбъднати мечти!
Много се радвам за Гоги newsm44. Пиши ни по-често как е! Hug Praynig

# 234
  • Пловдив
Честито, Имарче! Много щастие, любящ съпруг и здраво,  послушно детенце   bouquet  bouquet  bouquet

# 235
  • Варна
ИМАР, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ОТ СЪРЦЕ!!!

Боби  Hug Нека Гоги е винаги с розови бузки и никога не тревожи страхотната си мила майка  Hug Heart Eyes

Хайде и аз да почерпя, че нали преди 3 години на тая дата в 11.00 ч се подписахме с мъжо на "протокола за бракуване"  Wink

# 236
Vif, желая ви здраве и много, много любов!  bouquet

# 237
Имарчеее, да си здрава и много внуци да отгледаш наистина!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз в момента съм на лекции... и е доста скучно...

Не успях в петък. Но, ако има желаещи мога да организирам едно СПА с джакузи и парна баня или сауна.

# 238
  • София
Vif Честита ви Годишнина!Да сте здрави и нека любовта ви да е винаги толкова силна,както в мига,в който за първи път сте си казали "Обичам те"!
 Шуши,ако няма желаещи за посочените забавления,предлагам да се съберем на питие,като  за следващия път предлагам да консумираме "Куба либре",за традиционалистите ще важи и водката.Като дата 28 ноември ми се струва подходящо.

# 239
  • София
IMAR, честит рожден ден на патерица Simple Smile здраве и спокойствие ти желая!

вифче, за теб с пожелание за безоблачно ежедневие и неугасваща обич помежду ви:

Общи условия

Активация на акаунт