Нова мода разцъфтява - МАЙски мами непрекъснато забременяват!

• 18 717
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Добро утро Heart Eyes
Аз,пък омесих бухти тази сутрин bowuuтова не се е случвало не знам от кога,ама дано не е прецедент Crazy
Дени,предстои ти интересен ден-стискам палци без неприятни изненадки да мине HugМартон надявам се,че е добре.Разказът ти ми хареса,но чакам и снимките от сватята Ива.Другите да не се скатават,а да разказват и те Naughty

Лони,това за Динко беше в кръга на шегата и смятам,че ме разбра Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КАЛИНА!НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЧЕТЕШ ТУК,НО ИСКАМ ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,КЪСМЕТА ДА НЕ ТЕ НАПУСКА ОТ ТУК НАТАТЪК,А НЕЛИЧКА ДА Е ГОЛЯМАТА ТИ РАДОСТ  И ГОРДОСТ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! Hug

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 09:50 от siska79

# 211

Да почерпя със малко за къснение за именният ден на Ради! незнам защо,но празнува на архангелов ден!
  Срещата беше чудесна! Дени успя на наколко пъти да ме разсее със сълзи,а така не съм се смяла от много отдавна. Дано срещите да са поне всеки месец! МНОГО разтоварващи са тези женски събирания!
    И Ради след празника снощи вдигна температура и кашляме стабилно,та втората седмица от отпуската ми ще се гледаме заедно! дано само се разминем с антибиотика!
    лек ден и да оздравяват децата!

# 212
Ха,добра Ви вечер и от мен.......наспана,належана.......и така налегната от мързел,че чак аз не се понасям/незнам какво мислят мъжете вкъщи,ама не ги и питам/....ние се завърнахме още вчера от планината,че там сварихме всички екстри-дъждец росеше,мъгла-ама такава,че да ти бръкнат в окото не можеш да видиш кой е бил,и най-вече забележително количество хубава,лепкава кал.....,но понеже се оказа,че целта на занятието била напиване,това го направихме както си требе....на топло до камината много върви и мо`абета и глътката....Освен това се оказа,че само ние сме с антуража/ама хората си имат баби и си ги ползват по предназначение/,но те децата се гледаха сами/пък и все някой им обръщаше внимание...основно стопанистващия хижата чичо/...та затова се оказа,че имам и такава снимка на синчето:-искренно се надявам,че не употребил нещо,ама поне не му личеше.....и още по-силно се надявам да не предизвикам гнева на сватята...Та след така стеклите се обстоятелства вчера си си слязохме по живо,по здраво и понеже все пак на децата бяхме обещали разходка/пък и нали бяхме се екипирали със съответното облекло за такава/ -я проведохме в градски условия-покорихме един от Пловдивските хълмове...и се нарадвахме на обилно количество цъфнали люляци,минзухари и всякакви други китки........важното е,че накрая Сами беше във възторг и обобщи,че това е била "най-голяма разходка на света"/демек  не се чуства прекаран/...та днес е ден за реанимация......и четене на форум,ама то като гледам,май всички сте навън и по гости Thinking
Иначе,се нарадвах много на резюмето на Дени за срещата и продължавам да тръпна в очакване на снимковия мат`риал......и на отзивите и на другите участнички-особенно на побелялата колежка/че усещам кака Николчо може да не помирише детско заведение/
Дени,мерси и за снимките от формулата Heart Eyes...децата им се нарадваха максимално/няколко пъти/......а ако слуша и баща им може да ги види/но това си го пазя  като коз Mr. Green

На вчерашните именници-със закъснение:Честито!/ и на Гичо-специално,ама сега разбрах,но да си призная сега и разбрах заглавието Embarassed/
Честит рожден ден и на Калия,макар,че тя май отдавна не влиза във форума...но ще се радвам,ако се обади,че са добре....
На болните-да оздравяват,на работещите-лека и спорна седмица,на останалите-желание за писане...понеже то пак стана като реч на депутат писанието ми-бягам да свърша някакъв обществено полезен труд с резултат замазване на мъжките очи, а именно-забъркване на манджа.......

# 213
Гичо, честит имен ден на патерица! Честит Рожден ден на Калия! Пожелавам ви много щастие, здраве  и успехи!

Току що се наядох хубаво и седнах да мързелувам. Писна ми от всичко.

Ето няколко нови снимки на децата.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282011&pid=8811867

Люба, на мен излета ви ми звучи чудесно.

Ема реве - лека нощ на всички

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 01:23 от Stryper

# 214
  • Плевен
Привет МАЙки!

Сервирам ви кафенце и ви желая една прекрасна седмица !

# 215
  • София
Мила Руми,честита дъщеричка!От сърце желая да е много здрава,а ти да се оправиш бързо.

Честито на патерица на всички именици-здраве,късмет и любов!
Много целувки  на болните дечица,дано се оправят бързо от тези ужасни болести и аварии и да върнат усмивките на мама и тати.
Специални прегръдки от мен за бременните майчета,мисля си ви и се надявам да изкарате по-леко оставащото време,за да може да се насладите както трябва на очакването Hug

Ние сме добре,Гоги  се чувства както преди и освен,че е малко отслабнал няма други видими поражения от ужаса,през който минахме.Продължавам да го водя на изследвания,така и не могат да разберат какво точно му стана,само се надяваме да не се случи отново.Всяко пребледняване ни води в лабораторията,всяка Т ни спира сърцата,но се надяваме това да е било лошото и да се окаже от тези случаи,които никога не се повтарят и  не им  слагат диагноза,защото всичко отшумява.
Даже ходи на детска градина,сам ми обясняваше ,че иска при дечицата вече,а не в болница и за кръв,защото детската е хубава ,имал приятелка,която го чака и ..като с магическа пръчка започна да яде и пее там,казва ми лека работа и влиза сам,а като го взема в 4 и го видя с червени бузки,защото е тичал на топло и ми викне"това е мойта мила,любима мама "и се хвърли да ме прегръща....не искам друго от живота

# 216
Пиленце, миличка, все така да бъде... Напълни ми очите... И душата.  Hug Hug Hug

# 217
Ох Боби защо чака толкова дълго за да го напишеш това - толкова се радвам за вас и толкова се тревожех и ви мислех.....дано всичко само да се подобрява.... Praynig

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 12:49 от galiushana

# 218
Честито на всички именници на патерица !!!

Пилеее, направо ме разтопи. Аз вече се притесних, че пак зачезна, но Слава Богу всичко е наред с вас. Много целувки и да сте само здравички !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Гери пак се гледа с баща си, че е с едни сополи за чудо и приказ - гъсти и зелени.   Sick Ама само това е засега. От една седмица в яслата това може да се очаква.

Сега пускам малко вчерашни снимки :
http://picasaweb.google.com/lh/photo/m8dzQpLtlqFkjHLFT2w8KA

http://picasaweb.google.com/lh/photo/FkROGgzhfNX465An3HcK9A

http://picasaweb.google.com/lh/photo/Sv8lLCYxdJoqZXR8Sr842w

# 219
  • София
bobi, и аз много те прегръщам и няма какво да добавя.....всичко си казала в последното изречение...... само и единствено благодаря на Бог за този отговор тук и сега..... Hug

да честитя бебката на Руми и рожденика на Галка, да са здрави и весели и винаги да сте заедно щастливи!

# 220
  • София
Пиле,толкова се радвам за вас,моля се всичко лошо да е свършило вече!Напълни ми очите със сълзи,дано всеки ден да получаваш най-щастливата усмивка и най-топлата прегръдка!
 Мами,току що прочетох,че 20.декември ще бъде работен ден!Така че ако няма вариант за друга дата,ние ще отпаднем от Коледното парти.

# 221
Имар, датата за партито не е ли 13 декември?

# 222
Деница пак ми вдигна настроението с образния разказ на случката.   Grinning Сега чакаме снимки от Имар и картината е пълна.
Пиле, много хубав пост! Дано никога да не се повтори това чудо и никога да не ви се наложи да разберете какво му е било на Гого.
Руш, програмата за тази седмица гледам, че е нова, но някои неща се повтарят от предходната. Може би не са изпълнили плана:
1) Като първа точка пак е заложено онова с изучаването на животните, звукоподражание и т.н (пате, мече, куче, коте) Но подозирам че изучават по едно на седмица. Понеже миналата седмица имаше една апликация с пате която е правил Ивко. Предполагам че всяко животно го изучават подробно.
2) Запознаване с роднините - мама, тати, баба, дядо, леля, чичо. Предполагам че ги питат кой как се казва. Ето от къде си знаят имената на майките и бабите на другарчетата си.  Grinning
3)Онова с тестото пак им лежи на дневен ред - мачкане, късане, слепване, правене на влак и питка....
4) Тук бяха изброени няколко песнички за пеене и няколко песнички за игра(танц). Този път не се постарах да ги запомня, че бяха доста.
5) ООО и пак се повтаря това кой какво прави: Мама готви, бебето плаче, зайчето скача, птичето лети....

Лони, за оня случай с баба Мими се разбрахме, но продължават да излизат нови случки.  Mr. Green
Дидо се връща тази вечер от командировка в Германия. Нямам търпение вече.  Laughing

# 223
  • София
Имар, датата за партито не е ли 13 декември?
Ами аз пак съм от неразбралите  Embarassed.За 13 живот и здраве сме на линия.
 Снимки ще кача надявам се довечера,дано само бяса да заспи навреме.Но не си мислете,че са много.Само 4-5 пози снимах и то накрая,че през останалото време бях ангажирана с разказите на присъстващите и с пиенето на водка.

# 224
Пиле,радвам се,че се разписа...радвам се и че новините са добри,а сега продължавам да ви стискам палци и се надявам следващите ти разписвания да са още по-радващи Peace

Общи условия

Активация на акаунт