Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 064
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро!
Смин, добре е Мати, сутринта малко помрънка, но като влезе спря. Много са добрички и тука лелите - голям късмет туй дете вади.

# 226
Вени, радвам се, че не сбърка  Hug Дано и занапред да е така  Peace
Нуни, дразни едно "привет"  Mr. Green какво прави писанчето  Heart Eyes
Смини, това с идеята за килима с улиците е супер  Wink Аз вчера взех Стенли както винаги в 17. 10ч и беше последен с още едно момченце  ooooh! Стига де, що правят така тези родители, сами се затрудняваме да ги взимаме рано  Crossing Arms
Децата ви закусват ли сутрин преди ясла  newsm78 Стенли става още в 6 и докато стане време за ясла е омел една купа с попара и отива и там пак закусва  Whistling Просто е свикнал, че като стане трябва мама да стане веднага и да направи нещо за закуска  Tired било то и по тъмно.

# 227
Ми Наде, има баби и неработещи родители  Rolling Eyes, макар че особено сега - когато след ясла не може да играе навън - бих предпочела и до 18 ч да стои, за да се наиграе там, но знам, че ще е сам... Много тъпо.....
Альо закусва само в нас, там децата вече са закусили като го оставя, днес ни казаха, че ще имат тържество за Коледа и искат малко подаръче, добре опаковано, което ще е за вкъщи, няма да остава в яслата  Peace

# 228
  • София
Снощи имаше родителска среща в градината и се чудех какво ли ще ни поискат. А хората ни събрали само да се опознаем с другите родители. Децата са малко и са много обгрижвани. Емо си има приятелка, която често се оплаквала от прегръдките и целувките му  Crazy Не очаквах, че може да е толкова любвеобилен. Похвалиха го, че бил единственото дете без памперс в групата. Отказвал да говори с възрастните, но постоянно приказвал с децата. А от миналата седмица отказвал да яде супа и от днес се разбрахме да му спрат хляба. Като няма хляб след ден два се надяваме пак да прояде супа.
Наде, сутрин в нас ЕМо пие само фреш, но по пътя за градината, ако се разскърца таткото му дава солети или бисквитки. Това обаче не му пречи да си хапне пак като отиде в яслата  Mr. Green
Кате, леко преборване на варицелата. При нас таткото ни изкара варицела, когато Емо беше на няколко месеца, но детето не се разболя.
И аз съм от почиващите на работа, а като се върна се чудя откъде да я почвам  Mr. Green

Смини, преведоха ли всички пари, докъде сме с поръчката. Тия дни ще се пуска и голямата поръчка от другата тема, та да не се изчерпят артикулите ми е думата. Докъде сме?

И тъй като на два пъти повдигахме темата за коледна априлска среща и никой не откликна да разбирам ли, че няма желаещи?

# 229
Раче, много хубаво, че така са ви запознали всички родители. Нашите направиха само една родителска среща в началото на септември, което беше за цялата ясла и събраха пари за книжки.
Наде, пъпките от варицела не може да се объркат с други пъпки, щото тези са с течност вътре. Благодаря на всички за пожеланията за леко изкарване на шарката. Гледат се с баща си вкъщи, а той се гласи и за Пламен да ползва болнични. Ама за сега още не се знае дали и той ще прихване.
Пламен също закусва някой път преди да тръгнем за ясла. Обикновено като стане и се запътва към хладилника. Ако си хареса нещо, вади и яде.

# 230
Ааааа Раче, аз съм с две ръце за среща Simple Smile
Кало също хапва нещо дребно преди яслата. Сутринта му казвам "Хайде да тръгваме" и той ме погледна и ми казва с тон "аха да заплаче" "Неееее, първо искам да папам, че съм много гладен" Mr. Green Показах му една чашка с малко солети и той веднага хукна да се облича и да тръгваме и съответно в колата си хапна солетките. Ама снощи яде 2-3 лъжички само как няма да е гладен Simple Smile

# 231
Добро утро и 4естит нов преzидент на американките   bouquet

Кате, стискам палци да мине леко  Praynig Милена е ваксинирана, аz съЩо (скоро трябва да направя 2рата инжекция) а мъжът ми я е карал, та нямам наблюдения  Thinking

Бубке, дано се оправят неЩата на работното място  Hug Многото каране вярно е иzнервяЩо, хем да внимаваШ, хем детето да zабавляваШ, не е лесно  Naughty 

Имахме спокойна ноЩ  Grinning Милена не е вдигнала Т и каШлицата/настинката не е пре4ела на сънът й. Не е добре оЩе, но поне не вдига пове4е Т. Доволна съм  Wink

Пристигнали вси4ките пари4ки, на обяд, докато спи детето, Ще проверя подробно и Ще пусна поръ4ката  Peace  Ра4е, те липсваЩите артикули не са голям проблем в смисъл, 4е пак ги zареждат до няколко дни.  Peace

# 232
  • София
Таничка Hug

# 233
  • Варна
Добър ден  Laughing
Аз мога отново да се оплача, нов дърт колега, дето ми ена главата и ме поучава нон-стоп. Чакам да минат 2 седмици и да заминава за Пловдив. Сега занимава единия шеф с глупости, а той футболист и нищо не разбира  hahaha При не ни стигаха другите проблеми, ами и кризата ни удари. Отново няма пари и не се знае кога ще има...
Чакам Коледа с нетърпение, за да ползвам почивните дни по предназначение. Уморена съм, няма да как да почивам. Няма да има нова колежка изообщо, а моите колеги не могат да ме заместват на 100%.  Айде да ни ви занимавам и вас с моите ежедневни перипетии.
Лично аз много се притеснявам дали ще успея да запиша Ник а градина, едно ми е свито от доста време. Малко места, много деца... Нашата градина и ведомствена се пада, уф.
Смини, само така с нашите сестри, те голени философи се извъдиха. Искат всички в 16 да си ходят, айде молим. При нас си позволили да преоблекат детето, което било последно, с дрехите за навън..един вид да не се губи време, докато "безотгорната му майка" реши да го вземе  #Cussing out Жената, беше доста узумена Mr. Green

# 234
  • София
Аз съм за Коледна среща, ама дайте преди това среща без деца да обсъдим!

# 235
Похапвам в офиса пред компютъра и ви казвам НАЗДРАВЕ  Mr. Green

За среща съм  с две ръцеееееееееее  newsm10 Вени, дядо Коледа пази ли си костюма  Mr. Green

# 236
Наде, наздраве и от мен с една Кола  Crazy
Ехее, срещи без деца, с деца...алоуу, варненките, ади и ние бре - ама аз мога само с деца, но не ми пречи да е вечерна де, то моето е свикнало по заведения  Mr. Green

# 237
За коледна среща с деца не знам дали ще мога, но за кудкудяк-парти съм първа пушка. Само кажете кога и къде ви е удобно, да мога да засиля едната баба към София.

# 238
Кате, дано леко мине всичко Hug
Хайде и аз за кокошо парти се записвам! Да изберем място и ден и да се преброим.

# 239
  • София
Събото-неделно, вечерно, през седмицата?
Аз май съм за събото - неделно, но ако е през седмицата, ако може да не е другата!

Общи условия

Активация на акаунт