Смин, добре е Мати, сутринта малко помрънка, но като влезе спря. Много са добрички и тука лелите - голям късмет туй дете вади.
Дано и занапред да е така 

Аз вчера взех Стенли както винаги в 17. 10ч и беше последен с още едно момченце
Стига де, що правят така тези родители, сами се затрудняваме да ги взимаме рано 
Стенли става още в 6 и докато стане време за ясла е омел една купа с попара и отива и там пак закусва
Просто е свикнал, че като стане трябва мама да стане веднага и да направи нещо за закуска
било то и по тъмно.
Не очаквах, че може да е толкова любвеобилен. Похвалиха го, че бил единственото дете без памперс в групата. Отказвал да говори с възрастните, но постоянно приказвал с децата. А от миналата седмица отказвал да яде супа и от днес се разбрахме да му спрат хляба. Като няма хляб след ден два се надяваме пак да прояде супа. 

Милена е ваксинирана, аz съЩо (скоро трябва да направя 2рата инжекция) а мъжът ми я е карал, та нямам наблюдения 
Многото каране вярно е иzнервяЩо, хем да внимаваШ, хем детето да zабавляваШ, не е лесно
Милена не е вдигнала Т и каШлицата/настинката не е пре4ела на сънът й. Не е добре оЩе, но поне не вдига пове4е Т. Доволна съм 
Ра4е, те липсваЩите артикули не са голям проблем в смисъл, 4е пак ги zареждат до няколко дни.
При не ни стигаха другите проблеми, ами и кризата ни удари. Отново няма пари и не се знае кога ще има...
Жената, беше доста узумена