Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 067
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Tell me about it.....и мъжът ми е в АйТи, ама уви на такова ниво, където трябва той да мотивира тълпа индийци  Laughing

# 211
Да подшушна идеи, които работят, в такъв случай?  Mr. Green

# 212
Юлче, Татянка, нали не си вярвате, като ги говорите тия неща? Нали и аз я работя тая работа. Ами творческа си е, вярно има и хамалогия, но тя е за младшите кадри. Като трябва да измислиш нещо как ще стане, пък и да го направиш, а и преди още да е започнато да представиш проекта, така че и пари да могат да се печелят предварително. Не зная, аз може и да съм по-глупава от вашите мъже и на тях да не им е напрегнато. Но аз вече изкуквам. Е вярно не е като да си лекар и някой и друг бъг не е фатален, но...

# 213
Оооо Ян4е, греШиШ. Мъжът ми ба4ка от 9 сутринта та до 2 преz ноЩта  Crazy Работи и по 4ас, 2 преz по4ивните дни, докато Милена спи на обяд. Напрежението е много голямо, отговорността оЩе пове4е, тъй като той винаги ръководи големи екипи и е отговорен zа деливърито (той е архитект, грубо каzано), а сега има един вътреШен проект, където от стаи4ката му на втория етаж ръководи хора в Индия, Щатите и zабравих оЩе къде, т.е. в съвсем раzли4ни 4асови zони  Crazy

Имам дартс някъде, Ще вzема да му го ка4а на стената  Laughing

# 214
Янче, аз лично се шегувах  Laughing Работата си е напрегната като всяка друга, идеята ми беше, че поне е в свестни условия на труд (никакви крясъци в ушите и странни миризми) и може да се облегнеш да починеш от време на време.
Младен в началото на кариерата си се записа на карате, за да си избива напрежението. Сега ходи на снукър веднъж седмично и поема допълнително частна работа от бившата си шефка (едно, че е работохолик, друго, че да може да се разсейва с познат проект).

# 215
Извинявам се. Вече и чувство за хумор не ми е останало Hug

# 216
# 217
Момичета, роди се първото декемвройче от нашата тема - имам предвид първото успешно и в 9 месец точно влезнало /майката полежа в болница за задържане/! Такива неща ме вълнуват мен, никакви мъдрости не ми се мъдрят в главата.  Whistling Млада съм за мъдрост. Стана ли мъдра - ще съм минала една възраст, евентуално! Wink Така че, Танче, не съм те визирала. Ако те визирам ще те нарека поименно  Peace не са ми нужни заобикалки.

.

Програмистите по правило май доста бачкат. Познавам един, който така работи от 10 години някъде и доста напредна. Сега му е времето да трупа авоари, после ще бере плодовете на труда си. Избор, всеки го прави по свой начин.

Тони също ходи на ясла рано, но затова пък и мъжа е рано в работата - как ще се изпусне сутрешната клюка с колежките и колегите Mr. Green Юлче, хареса ми описаната от теб работна обстановка  Sunglasses

# 218
  • Boston, MA
И аз съм във фаза оплакване от работата. Индустрията ни е много, ама много зле, сигурно и ще съкращават скоро. Положението е супер изнервено, приоритетите за работа се сменят буквално на няколко часа. Имам и нова шефка, която е егати и майкромениджъра, лази ми по нервите. Вечер се налага да работя, след като прибера Дани, понякога докато готвя. Баща му се оправя с хранене, то това си е негов специалитет, но сега е иззел и функциите къпане и приспиване. Белким го научи да заспива сам.

Иначе до преди две седмици бях в оплакване и от него, но различно от вашите. Понеже той прави толкова много неща в нас (повече от мен, ако го питаш), се чувства длъжен да критикува. Добре, че сега, докато имам дерч от работата, ми е подкрепа, че не знам.

Изобщо и на мен ми е криво, излизаме сутрин от нас в 8, прибираме се към 7, прекарваме толкова излишно време в път (верно, че си пеем песни с Дани и си разказваме истории, но пак). Не ми се работи, ама хич...

# 219
Привет.
Някое априлче карало ли е вече варицела? Митко от вчера е с пъпки, та чакаме сега и Пламен да се опъпчи.
Нашата ясла работи до 18 часа, но в 17.30 вече е заключена. Пламен сме го взимали най-късно в 17.20 и тогава е последен.
Като чета как всички се занимавате с децата и ме хвана срам. Аз ги оставям сами да се занимават. В кухнята предпочитам да съм сама, че иначе само пипат, Пламен чак на масата се качва. Това да им дам да месят наедно с мен не го виждам да стане, щото кухнята после ще е мазало голямо.
Абе чудя се само моя Пламен ли е такъв калпазанин - къса книжки, чупи играчки, флумастри, моливи, разхвърля си неговите и на Митко дрехите из цялата стая. Изобщо около него е голям хаос  ooooh!
За яденето - опитвам се да готвя всяка вечер по някоя манджа. Сандвичи ядем на няколко месеца веднъж, щото хляб по принцип не ядем, само ако ме мързи да готвя купуваме.
Днес ходихме на Кауфланд и като видях извадените коледни играчки и подаръци и ми стана едно такова коледно. Та им купих едни лепенки с дядо Коледа и ги налепиха вече по прозорците. Айде след няколко дни ще вадя елхата и сядаме да чакаме дядото с подаръците  Laughing

# 220
Добро утро! Grinning

Честит нов президент на хамериканците!!! bowuu

Ммддааа, и аз съм от почиващите си родители на работата - в смисъл, че и на работа ми е адски натоварено, но е различно от обгрижването на две деца между четири стени. Mr. Green

Кате, Велина кара варицела малко преди 1-я рожден ден - брат й я зарази. Не е нещо кой знае какво, само дето са двама един след друго - тази карантина идва малко в повече.
Rolling Eyes

Ванче, драсни някой ред, деее! Crossing Arms

# 221
  • София
Ох, ето ме и мен! Купих си комп-р в службата, имам и нет, и вече ще пиша по-редовно. Аз в работата много си почивам. Взех си слушалки и слушам музика докато пиша разни неща, много е приятно! Днес цял ден съм в упражнения, което е доста уморително, т.като се старая да съм усмихната и да обясбявам изчерпателно. Но в седмицата винаги имам по 2 дни в които просто си седя на бюрцето и пиша или чета нещо, което ме вълнува.

Татянка как е Миленка? Надявам се вече да е добре, както и другите болнички, ако има такива!

Кате, ние вкъщи с варицелата сме на ти. Тази година от март до май месец всички я изкарахме. Реа имаше 15 пъпки не повече и те бяха съсредоточени под памперса. Един ден беше с температура и неразположение, и като цяло бързо минава на такава възраст. Дано красивите ти момчета много леко да я изкарат! Много целувки и за двамата!

# 222
Добро утро, момичета   bouquet
Рали, радвам се да те видя  Hug Как е Реа, какво прави?
Кате, дано бързо и леко да я изкарате тази шарка  Peace
Има ли вероятност пъпките от шарка да се объркат с пъпки от друго  newsm78
Честит Хамерикански президент и от мен  Grinning
Енви, и аз като теб тук си почивам, защото от време на време мога на спокойствие с чаша кафе да седна с вас  Hug
Бубка, дано при вас нещата се разминат и скоро в работата да се поуспокоят нещата  Peace
Юлче, ти описа работна обстановка мечта  Crazy
Къде е Нуни  newsm78

# 223
Привет дами-мами   bouquet
Американците - честито  Sunglasses
Каква депресия ви гони не знам, ама аз нямам грам време за нищичко (вчера съм обядвала в 16.30), та заемете се снещо друго и не мислете чак толкова навътре нещата, отделно, че е най-важно, че всички сме живи и здрави  Hug Другото ще се подреди  Peace
Раче, казала си го много добре и при нас е така - говоренето му е майката  Peace
Данче, аз го водя между 8.40 и 8.50, защото не става рано, а и аз не съм рано на работа (от 9 съм), та не виждам смисъл да го водя рано. Вземането обаче - в 99% е последния, което него не го притеснява, но притеснява сестрите, които пък притесняват мен (карайки ми се, че отивам късно - последно снощи го взех в 17.30 ч и "детето се било напикало нарочно, щото било останало само"  Twisted Evil Close). Няма да коментирам, че ще стане много негативно писанието  Naughty Само си погледнах часовника и й казах - нали е 17.30 в момента и не бъркам...Тя нищо не каза.
Скарлет, за закуска давам много рядко филия, запечена с кашкавал и шунка примерно, обикновено е топла закуска - кус-кус, овесени ядки, домашна юфка, елда и т.н със сиренце и масло. Всичко това придружено с топло мляко  Laughing Mr. Green Отделно, че ми е и по-лесно да приготвя, а и е по-полезно. Наумила съм си, че ще му изградя хранителните навици и засега успявам. Сандвичи не обядва и не вечеря. Винаги има нещо сготвено, ако остане някоя порция - предлагам я пак след ден или два, но това рядко се случва. Тъй като на нас яденето ни е вечер, гледам винаги да сготвя като се прибера. Отделно, че така и разпускам между другото. Никога пържено  Peace Имам жив пример на етажа - малкият племеник, който така не е искал да яде и баба му (свекървата) му се е връзвала и сега (7ми клас) яде САМО филийка с масло, пържени картофи, шоколад и кус-кус. Това е..няма плодове, няма зеленчуци...и е постоянно болен..както и да е.
Вкъщи играем с топки - ритаме, хвърляме и т.н в коридора, гоним се,  той кара слончето или колата, играем с балони, караме колички по килима, който е нарисуван с пътища, книжки не четем, само ако иска - разглеждаме картинките и най-вече пишем буквички и рисуваме с аква дудъла или цветни моливчета. Има фулмастри/флумастри (не знам как се пише), които се перат  Peace, но предпочитам лично аз с моливчетата. През цялото време обаче сме на музика ( в последно време Таря  Blush и той й знае няколко песни даже  Grinning). Ако Пешо има много работа го вземам с мен в куняхат и ми помага да готвим, аз режа, той слага нещата и му е забавано.
Кате, дано изкарате леко варицелата  Hug
Вени, горе главата! Няма да се отдаваш на депресията, не д вам  Crossing Arms Пиши как е Мати на новото място  Peace

# 224
Наде, ето ме бре Hug Шпионирам ви  Laughing

Имам доста работа, затова не пиша.

Общи условия

Активация на акаунт