Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 057
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Такаааа.....поръ4ката от 2рия сайт е иzпратена, парите ги преведох. Първо ми иzлиzаШе доставка 30?  Shocked та йм писах, и те ми отговориха да пускам поръ4катаи те Щели да коригират доставката на 18?. Преведох йм с 12? по малко  Mr. Green та би трябвало вси4ко да е окей  Hug

При Лайzелсбах оба4е липсват един куп работи, не са нали4ни и са ги махнали от сайта. Писах йм какво ни трябва и колко броя, сигурно оЩе утре сутринта Ще имам отговор и Ще ви пиШа  Peace

# 256
Оле, Вени, браво бе! Rolling Eyes
Аз вчера вечерта след болките в червата ли там къде, сутринта станах, пих кафе  и се почна - тоалетна, повици за повръщане и лежане /не мога да стоя права направо/, после пак тоалетна. Отидох на гинеколог по обед, едва стигнах  - каза, че бебо е ок според него, но да пия ентерол и някакъв емил /който утре ще имат в аптеката/. На диета съм.
Тресе ме, но Т нямам засега. Тресенето е от стомашните болки. И киселините ме довършват.
Сега цокам айрян със сол и хрупам обикновени бисквити.

Взех Тони от яслата - хранел се , спал, играл, но бил болен. Казах им, че вчера е бил на лекар - къде е бележката. Ами колко бележки да нося - представимх им една в петък, пак ли искат. Да, пак искали, понеже имал хрема и кашлял. Казах й, че утре няма да ходи, но като им го заведа здрав и за 2 дни се тръшва ще си правим изводите къде е грешката. Та малко я заръфах сестрата, понеже все са недоволни, само искат, но много им знаят чофките. Аз й обяснявам, тя не ме чува. И както ми беше лошо и ми се повръщаше бях склонна да я... #2gunfire

# 257
  • София
Добро утро!

Аги, казала съм ти какво да пробваш да направиш!

Кво стана със срещата?

# 258
  • София
Добро утро!   food010

Няма какво да се офлянкваме за срещата - този или другия уикенд да е баздетната, а като се видим, ще обсъдим и коледната среща!  Peace

Гледам Катето е започнала с коледната украса, значи не съм само аз почитател на ранното украсяване.  Mr. Green Пък и дават времето от утре да захлажда вече, така че мисля и аз скоро да се захващам.  Party

Мен пък ме дразни, че старшата сестра в яслата никога не пропуска да ми оплюе детето. Как никоя от другите лелки и сестри не се оплакват, даже понякога се случва и да го хвалят мноого рядко, де, а тази всеки път като ме види и почва да ми обяснява, колко бил лош, непослушен и невъзпитан! Close Вчера я попитах, какво точно е направил, за да си вади тя такива заключения, и ми каза, че изкарвал пясък извън пясъчника и не слушал, като му казвали да не го прави. Засега гледам да и игнорирам изказванията, ама не знам, дали това е правилната тактика.  Thinking

Аги, пази се много!  Hug

# 259

Добро и от мен Hug
Хайде другия уикенд да е бездетната? Предлагам някъде из центъра дето се събирахме като бременелки?

# 260
  • Варна
Добро утро!
Аги, защо им обръщяш внимание?1 След като няма Т и не ми червено гърлото нищо не могат да направят (поне аз така си мисля, де). Моят го нареждаха цяла седмица, кашлял, сополив бил..много важно аз нали знам защо е такъв. Нали чисти секрети от хомеопатията Naughty
Ренка, ако ми кажат, че детето мие лошо, не знам какво ще им се случи. Идиотки, кой знае те какви чудовища са отгледали.
Вени, как си? Уддържа ли фронта?
Аз усещам някаква тежест в областта на гърдите, чудя се от какво ли е?

# 261
  • София
Аги  Hug
Ренка, тая е с диагноза, не с професия  Mr. Green Не и обръщай внимание  Hug У нас откакто се е върнал Емо е пълно с балони и ми е празнично, но коледния дух ще го пусна следващия уикенд. Обикновено към средата на ноември вадя коледната украса.
За срещата и аз моля да е на не много задимено място. Направо да харесаме една дата. Десито не може този уикенд, да се уговорим за следващия - за 15-ти?
Но това не пречи да уговаряме тук и детското коледно парти... За да не се окаже, че няма места по клубовете за другия месец.  Peace

# 262
Добър ден от нашата компания!
Ами да, аз й казах на сестрата в яслата, че щом няма Т и щом гърлото е ок, да не го окачествяват като болен. И ече няма да го мъкна по болнични коридори през ден, защото дса ме видяли бременна и безработна.Ама той като кихнал на обед и сополите му до брадичката стигали. Добре , ще го задържа, понеже няма кой да му промива носа и да чисти лигавицата. Ама как можело така да говоря, тя непрестанно им бършела нослетата, как така съм казала, че не го бършат Shocked Чакайте малко, не съм казала, че не бършете, а че няма как да промивате! ooooh! Значи аз говоря едно, тя друго си знае. Майната й бе! Съботата ще се опитам да открия комшийката, за да говоря с нея, понеже тя е сестра на другата група.

# 263
Добро утро!
Аз от сега споделям , че другия уикенд няма да сме тук. Но не се съобразявайте с мен.

Аги действат те нещо, защото знаят, че си си вкъщи.
Ренка, ами със ситуации като тази не трябва ли те да си се справят.
И аз днес имах среща със старшата. Симона всяка сутрин плаче, каза че понякога и през деня я прихващало. Но да не се притесняваме.
Вечер имаме по едночасови истерии, че не иска да спи. Не иска да и свършва деня и това си е. Нещата загрубяват понякога, като миналата вечер, реве повтаря че не иска да спи и като зверче се опитва да ме захапе. Аз успявах да се измъкна и тогава си хапеше нейните ръчички, целите после бяха в зъбчета. 100 пъти я попитах дали предпочита да я оставя сама да плаче и да спи, или да и направя масаж да я гушна и да спим двете. Накрая в истерията си ми проумя въпроса, каза масаж и гуш и спря. Ненормално ми се струва такова поведение. Не знам, ако я заведа на психолог или хомеопат. Но не искам да я тъпча с някакви лекарства. Четох за индиговите деца. Смятам, че е такава. Но пък и там теорията и за как да процедираме нещо ми куца. Хем не искам да я причупвам , хем не искам да ми се качва на главата.

# 264
Ян4е, какво индиго?  newsm78 Според мен детето ти е нито zа психолог, нито zа хомеопат, ами просто е по 4увствителна, в което няма абсолютно ниЩо лоШо.  Hug

Коледната украса я вадя 4ак около първия адвент. До тогава Ще оставя есенната  bowuu

# 265
  • София
Танче, какво е адвент. Аз окрасявам някъде около 15 декември. И държа до към 15 януал(ри - зависи от това, как се падат почивните дни, защото тогава има време за тези неща.

Янче, аз пък мисля, че правилно определено хомеопатично ще помогне за по-доброто и адаптиране към яслата и по-спокойно приемане на раздялата в края на деня.

Красе, днес съм добре - макар и бавно този аналгин -хинин свърши работа! Трябваха му 2 часа да подейства, но подейства с пълна сила.

# 266
  • Варна
Янче, don't worry ние сме така нон-стоп почти. Истерии за всяко нещо, инати. Не й давай нищо, поне аз така си мисля. Оцелявам, но трудно но все пак съм жива още. Мен си ме биям и скубят, ако успее да ме докопа. Сега не повишавам тон и дишам дълбоко, малкое по-спокоен. а моя не е индиго май, нали бърбори още на китайски Mr. Green, мъча се отркия нещо смислено в речта му  ooooh!

# 267
Вени, Адвента е времето преди Коледа, 1вия адвент е 4 недели преди Бъдни Ве4ер, т.е. до Бъдни Ве4ер има 4 адвента. Тук Коледния календар примерно се каzва адвентскалендер. Има и един венец с 4 свеЩа, на 1вия адвент се пали 1вата свеЩ, една седмица по късно 2 свеЩа и т.н. Ето тук http://de.wikipedia.org/wiki/Advent е обяснено, уви няма превод на български но има на други еzици (виж в ляво).

# 268
  • София
Танче, мерси, изясни ми се! Hug

# 269
Моми4ета, имам отговор от Лайzелсбах относно артикулите, които в момента ги нямат.

Малките кутии ПлейМайс, Легото на Ели и Аквариума на Десито Ще ги имат другата седмица.

http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Marken- … 4-970-977-1059-0/  това Ще го имат 4ак в средата на февруари

http://www.leiselsbach.de/_py_Spielwaren-Spielwaren-nach-Marken- … 4-970-977-1059-0/ а това, края на декември.

Моля моми4ета които поръ4аха теzи 2 артикула да кажат дали се откаzват от тях или дали искат да ги zаменят с неЩо друго, което не тежи пове4е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт