а тя вече в детската стая ли си спи!? Да не е от промяната със стаите проблемът!?

Стенли също всяка вечер се пазари, че не иска да спи, даже понякога реве и се тръшка за това, а в същото време му се спи и става много нервен и изпада в такива състояния като това, което си описала. Подхождам както теб, кротко обяснявам или говоря за нещо друго, за да му отвлека вниманието. Предлагам му да не спим, а просто да легне и да разказвам приказка и така заспива много бързо. За мен детето си е съвсем наред, просто преживяват яслата и раздялата, както се теб, така и с Мими. Не искам никой да ми се сърди, но не мисля, че за най-малкото детето трябва да се води на психолог или за нещо като това на хомеопат /Вени,
просто си казвам мнението, не искам никой да обидя/. Аз лично не вярвам, че нещо такова може да промени поведението и реакцията на детето. 

През седмицата обаче ми е немислимо, така че съм за съботно-неделна. И по възможност някъде по към центъра, че Барбароните ми идват малко далечко. 

Аz Ще пусна поръ4ката днес барабар с вси4ко, което Ще имат в нали4ност другата седмица, просто те другата седмица Ще пратят поръ4ката, когато теzи артикули пристигат. Така или ина4е днес е 4етвъртък и едва ли Щяха да я правят по рано от понеделник
Така хем полу4аваме вси4ко което има сега (zапаzено Ще е zа нас), хем това което Ще го има другата седмица. Само триъгълника и барабаните са под въпрос.
Това предполага , че няма да ни трябват Барбароните, освен ако не сме полудели тотално
. Имам си тогава рожденик и точно обмислям какво да организирам. Ще се огледам за някоя постановка и после някъде да поизлезем, сбирки вкъщи не ми се правят точно сега.