Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 057
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Янче,
а тя вече в детската стая ли си спи!? Да не е от промяната със стаите проблемът!?
newsm78

# 271
Здравейте  Hug
Янче, не се притеснявай, мила  Hug Стенли също всяка вечер се пазари, че не иска да спи, даже понякога реве и се тръшка за това, а в същото време му се спи и става много нервен и изпада в такива състояния като това, което си описала. Подхождам както теб, кротко обяснявам или говоря за нещо друго, за да му отвлека вниманието. Предлагам му да не спим, а просто да легне и да разказвам приказка и така заспива много бързо. За мен детето си е съвсем наред, просто преживяват яслата и раздялата, както се теб, така и с Мими.  Не искам никой да ми се сърди, но не мисля, че за най-малкото детето трябва да се води на психолог или за нещо като това на хомеопат /Вени,  Hug просто си казвам мнението, не искам никой да обидя/. Аз лично не вярвам, че нещо такова може да промени поведението и реакцията на детето.
Янче, не забравяй, че децата изключително силно усещат кога мама е нервна и притеснена и се отразява и на тях  Hug
Дано скоро всичко е наред  Peace

За срещата на 15 съм ЗА, кажете къде и в колко  Grinning

# 272
  • 2 етажа над тавана
Хайде и аз с едно бързо дзак, че пак съм сама на пангара. Tired

Болна съм, но съм на работа. Ще си сменям лекарката, не ми дава болничен, щото нищо ми нямало. Close

Доста набързо съм ви чела, че тази седмица е поредната кошмарна и яко съм се метнала на метлата. Да видим докога ще ми издържат нервичките Twisted Evil Няма да ви занимавам с неуредиците в работата.

За срещи - с деца и без деца съм навита,само дано съм здрава Peace През седмицата обаче ми е немислимо, така че съм за съботно-неделна. И по възможност някъде по към центъра, че Барбароните ми идват малко далечко. Rolling Eyes

Бих коментирала по въпроса за мъжете, но ще стане твърде негативно и депресиращо, затова ще се въздържа. Whistling

Сори, но ме зове работа и ще опитам да пиша пак по-късно. Peace

# 273
  • София
Татянка - триъгълника и Pocket box царевичките ще ги прежаля. Предлагам да не отлагаме поръчката, защото постоянно се изчерпват артикулите... Не можем да чакаме до другата Коледа все пак  Peace

Ели Hug

# 274
Татянка - триъгълника и Pocket box царевичките ще ги прежаля. Предлагам да не отлагаме поръчката, защото постоянно се изчерпват артикулите... Не можем да чакаме до другата Коледа все пак  Peace

Не ме раzбра  Grinning Аz Ще пусна поръ4ката днес барабар с вси4ко, което Ще имат в нали4ност другата седмица, просто те другата седмица Ще пратят поръ4ката, когато теzи артикули пристигат. Така или ина4е днес е 4етвъртък и едва ли Щяха да я правят по рано от понеделник  Wink Така хем полу4аваме вси4ко което има сега (zапаzено Ще е zа нас), хем това което Ще го има другата седмица. Само триъгълника и барабаните са под въпрос.  Wink

# 275
Момичета, пускам ви това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0 Който има възможност да помогне  Praynig

# 276
  • София
В такъв случай чудесно. Благодаря ти Таничка   bouquet

# 277
  • София
Наде, може да се помогне. Мати си лягаше съвсем нормално с кака си / голямо облекчение е това, ей/ и никакви проблеми, докато не тръгна на детска. От тогава стана трудно, горе - долу лягането е добре/ малко гонене, ляга в леглото на кака си и имитира как се целуваме с нея.../, но после трудно заспива, вика ме по незнам колко пъти и т.н. Мисля, че се стреми да удължи времето, прекарано с мен, за да компенсира липсата от през деня. Хомеопатията може да помогне не психиката да се справи по-добре и по-бързо.

Значи за събота 15-ти, но за вечер ли говорим или за следобяд?

# 278
В очите на родителите, които работят най-вероятно така излиза - щом съм вкъщи аз трябва да държа детето с мен, а техните и сополиви, и всякакви да си ходят на ясла. Да, но аз не съм на това мнение, вярвам и вие не смятате така. Утре трябва да ходя до Т.Киркова на у-ще за родители, но и не само, за да си попитам какви документи, какъв ред ме чака...Дано да съм добре, че ако съм като вчера по-скоро ще пукна, но няма да стигна до болницата. Така че имам някои задачи, които вече не търпят отлагане - нямам избор на лекар, искам да мина по пътека, дали ще стане , ако не стане къде да избера да раждам, ей такива въпроси ме вълнуват. А те зор детето да си го взимам в 15,30 и да го влача по болници.
Обадих се в градината и не само поговорих с директорката за материалите, които купуваме, а и ми даде тел на сестрата. И с нея поговорих, бях доста дипломатична и мека, но в крайна сметка ми е ясно - на мен казва едно, те ще си говорят друго. Не ми иска бележка, че е здрав, но по-добре да имало бележка за извинение на отсъствието му. И май после е говорила със сестрите на групата. Сега ще ни гледат накриво, но аз не съм им виновна. Sunglasses

# 279
Татянче, отказвам се от барабанчето. Няма да заменям.

15-ти ми е добре като дата, но ако е вечерно парти, трябва да е след 9.30, щото моите дяца не заспиват вечер без мен.
Иначе и следобед ми е удобно, и на обяд, и сутрин....

# 280
Момичета, аз съм ЗА среща, щом е съботна няма проблем, стига да съм здрава и неродила.
Иначе много моля да е без децата, може ли поне за миг да сме по-нормални и да си се посмеем и хапнем без да трябва да търчим като хахави. Аз принципно не търча след Тони, но предпочитам да ви видя вас, а не дупетата ви нагъзорчени подир поредния разбойник  Hug Това предполага , че няма да ни трябват Барбароните, освен ако не сме полудели тотално Mr. Green

# 281
Аги, барбароните се спрягат за коледната среща, доколкото разбрах. Аз специално съм без деца и мъж  Crossing Arms

# 282
Да ви е 4естита поръ4ката и от Лайzелсбах  Sunglasses

Моми4ета, моля стискайте палци zа Марти  Praynig, в София е в реанимацията и оЩе утре Ще го оперират   Cry Цял ден не съм на себе си, много го мисля  Cry

# 283
Ню тема
Заповядайте!

Стискаме палци, дано всичко да е добре с детето! Praynig

# 284
И аз няма да мога на 15 , но ако се организирате и без мен ще мине срещата  Peace. Имам си тогава рожденик и точно обмислям какво да организирам. Ще се огледам за някоя постановка и после някъде да поизлезем, сбирки вкъщи не ми се правят точно сега.

Чаена , не знам какво да кажа , не е много приятно това отношение, но има родители , които прекаляват и те явно са мнителни към всички.  На мен сега ми е неприятно като ги пращат кашлящи на училище и цял ден ми бухат в лицето и се тресат, направо ми става жал за дечицата. Хайде , остави ме мен, те не знаят какво ми е положението, но не им пука , че ще се разболеят и другите деца.

Янче , да не би да си ляга късно и да е превъзбудена?

Общи условия

Активация на акаунт