Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 141
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро!

Ели,  Hug Hug Hug

Уф, и в нашата ясла много дечица имали конюнктивит, и сега ми е свита душата, постоянно му се вглеждам в очите, дали не са зачервени.  Tired

ХАмериканките, какви костюми готвите за утрешния хелоуин? Почнах да се замислям, дали и аз да не спретна нещо, на малкия със сигурност ще му е интересно.

Забравих да ви кажа, че водихме в събота Валката на цирк, определено му хареса. Само да не бяха клоуните, всичко щеше да е перфектно!  Mr. Green Още лятото на морето един клоун рязко се втурна към него, искаше да го вдигне, а Валски се уплаши и се разпищя. И сега, щом излязоха на подиума, почна да плаче и да се гуши в мен. Решихме проблема, като криехме очичките докато бяха клоуните, иначе на другите неща много се забавляваше, особено на номерата с животни. Едно нещо ме изуми - как може от 80-те досега да не са променили абсолютно нищо - нито номерата, нито интериора, нито костюмите, и лелката, която представя номерата с типичния безчувствен и монотонен глас...  Confused Или може би, просто сме попаднали на най-консервативния цирк.  ooooh!

# 91
Добро утро, мили момичета  Hug
Ренка, къде сте ходили на цирк?
Ние ходихме миналата година на цирк Балкански и беше много хубаво, но е 18 лв  #Crazy

# 92
Добро утро!
Ели  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Моите съболезнования, ако знаех щях да дойда да гледам бърборанка Sad Cry

Роди, Аги, бях на Таря Турунен (бившата вокалка на Nightwish). Беше невероятно просто - звук, глас, барабанистът беше супер!! Малко съжалявам, че не взех Альо, имаше малки дечица, които страшно дивееха и се кефеха, но следващия път - с нас. Той първия ден се е държал много прилично, но през нощта е разигравал баба си от 2 до 4 - вода, бисквити, сок, светни, угаси, пиш и т.н И тя естествено, че му е угаждала, тая нощ се опита да го приложи и върху мен, но не е познал, та си поплака, но няма как  Whistling Вчера обаче му е било мъчно за мен, питал е за мен, обаждаше ми се през целия път и така. Като си пристигнахме - той спеше, но се пробуди и като ме видя беше толкова радостен, едни прегръдки, не ме пуска, цунка ме и аз се разревах едно яко...  Cry Sad Laughing

Да ви кажа засега как спасявам положението да не се отвива много - завивам го с наша олекотена завивка на късата страна и настрани идва супер дълго и му е доста трудно да я изрита, не че не успява, но е по-добре, отколкото с детското одеало  Peace

Отивам да бачкам, че 2 дни нали се размотавах  Rolling Eyes

# 93
  • Варна
Смин, завиждам, благородно. Аз съм фен, но мъжа ми яко ги тачи.
Аз вече съм скапана от безсъние. Малкият не е спал спокойно от 2 седмици. Снощи офейках от спалнята с намерение да се наспя, но уви към един часа се чу мощен вик "МАМООО" и рев, бях открита на мига, дори тъмницата наоколо не му попречи да намери пътя до мен. Естествено цяла нощ скача по главата ми и ме рита. в събота отива на бабин дом, това е... А аз на кратка екскурзия до Червен, Русе...

# 94
Здравейте,мили априлки,много време не бях ви чела и много ми липсвахте да знаете.

Първо честито на мама Рени за малкия юнак Влади,желая на цялото семейство много щастие, нестихващ детски смях и весели игри! Heart Eyes
Тина,присъединявам се към палцестискането,надявам се всичко да е наред и да се радваш на спокойна и красива бременност! Praynig

Ели Hug Hug Hug

Роди,кажи моля те с какво спряхте разсройството,че Деси от вчера и тя е разстроена.
Попрочетох малко назад и се  насладих на чудесните снимки,които сте публикували.Радвам се,че сте изкарали добре почивките и пътуванията. Виждам обаче,че има и доста болнички,на които желая бързо оздравяване. А също така разбирам,че се срещат и такива като нас които от доста време не са оздравявали,за съжаление.Ние също зациклихме с едни кашлици и сополи,които нямат край и нямат край и нямат...За отслабването на имунитета мярнах някъде по-назад,че сте обсъждали.При мен категорично се срина имунната система след второто раждане,така че ще съм благодарна ако споделите някой ефикасен имуностимулант.
Извинявам се,че пиша така малко общо,но се опитах да се върна малко назад по темите и да изчета повече от написаното,но поради липса на достатъчно време съм ви чела малко по диагонал,така че сигурно съм пропуснала доста от нещата, а не съм и запомнила кой какво е написал. Embarassed
Желая ви приятен и слънчев ден,че Деси ме призовава намасата!

# 95
Момичета, станах леля newsm68 newsm44 на един голям 56 см , 4100 гр мъж.

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 14:32 от Черепахова

# 96
  • София
Ей, браво на големия мъж! Честито, Янче, да ви е жив и здрав! А колко тежи тоя исполин? Брат ми се е родил толкова дълъг!

# 97
Hug Hug HugЯнче, да е жив и здрав малкият юнак!!!!! Да слушка и да папка, а кака Бонбонка да дойде да му се порадва  Laughing Laughing Laughing

Момичета, с поръчката, моля който ми няма данните да ми пише на лични, а който преведе - да ми казва за сумата Peace

# 98
Здравейте  Hug
Честито бебче   bouquet Янче
Ренка и ние ходихме в събота на цирк, от 6часа беше нашто представление. На Алекс му хареса накрая му омръзна. Обаче цяла вечер се буди и рева, неиска да спи сам, само при нас.

# 99
Янче, честит ти племеник!!!   bouquet Много се радвам! Да е здрав, щастлив и обичан!  Peace Таткото щастлив ли е!? Wink

Мамче, добре завърнала се! Heart Eyes

# 100
Янче, честито мила   bouquet Да е жив и здрав големия юнак, да расте щастливо и обичано дете  Heart Eyes
Мамче, привет отново  Hug

# 101
  • нейде там, където ....
Да е жив и здрав малкия юнак! Да расте в щастие и обич!  Hug
Аз все в такива моменти се появявам  Wink

Болните да оздравяват и да не ги повтаря.  Hug
Като има конюнктивит край нас, профилактично промивам очите с черен чай, хладък.
Разстройството - лъжичка сурово нишесте, размито с малко вода. Така избегнахме летния вирус, който доста хора си бяха лепнали по морето.  Peace

Всеки ден гледаме филмчета за влакчето Томас. Митко ги разпознава вече, а аз - още не.  Confused Трябва да се образовам  Crazy

# 102
Смин, преведох ти сутринта 202,20лв

Янче, честит ти племенник! Да са живи и здрави с майка му!

Моят имунитет пък доста се пооправи от забременяването ми с Ивайло та чак досега. Определено съм по-здрава отпреди.

# 103
4естито, лельо Ян4е  Hug Да е жив и zдрав и много да ви радва  Hug  (тия торти клю4одържатели ли са?)

Стискам много силно палци zа прегледа на Тина  Praynig   Hug

Болните как са?

Днес говорих с баЩа ми и като ми каzа 4е там били над 20°, направо паднах. Днес, както се о4акваШе, падна първия сняг в страната, при нас zа Щастие не, zаЩото оЩе не сме сложили zимните гуми  ooooh! НеЩо не можем да се свържем със сервиса, където сме ги складирали и лека по лека иzпадам в паника, 4е може да са фалирали  Crazy Та днес при са са 3° (преz деня  Crazy ) и вали гадно, абсолютно неприятно време е  Sick Ходихме сутринта в муzикалното, а сега по обяд ходих при zъболекаря, zа да си вzема Шината  Confused Не zнам как Ще спя с нея  Tired

юл4е, и аz бях така, докато кърмих. После тотален срив  Sad Дано не те сполети съЩото  Praynig

# 104
Дано. Аз затова отбивам много плавно и постепенно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт