Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 159
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Много се чудя относно зимните чували. Тони спи отвит. Но не в съня си, а съзнателно изритва завивките. Сутринта се събудих с 2 крачета в/у гърдите ми, навряни под носа ми  ooooh! Казах на Саш, че трябва да махнем тази голяма спалня, да опънем кревата на Тонката и да започне да спи в неговото креватче, защото вече много се изнервям. Боли ме гърба нечовешки, сутрин се будя с болки в кръста и гръбнака, схващат ми се мускули, изобщо е жалка картината.
Саш трети ден кара на бисквити и солети, след като в понеделник си позволи сухари, сирене и чай и се продриска отново Crazy Сега е ок, даже днес на работа отиде, но с бисквити и солети в ръка.
На Тони носа не му тече, обаче като пръсна със спринцовката в едната ноздра и веднага като пръсна в другата, от първата летят красоти Shocked Зелени, пресечени, прекрасни сополи....
Закотвени сме вкъщи, смятам днес да обядваме и да си лягаме и двамата.
Парчки така или иначе нямам, Саш ще вземе заплата другата седмица, така че тегля от едни забранени и утре ще преведа на смин, може ли някой да ми припомни данните й?

# 76
Аги, според мен купи един 4увал, после Ще ти влиzа в употреба и с малкия  Peace

# 77
 Sad О Ели, съжалявам за загубата ви! Много съм чувствителна на тема рак, ужасно е Sad

Яна спи при нас, над нас, под нас, в краката ни, над главите ни, отвита в повечето случаи. Събота ще пробвам да разместя спалнята и да й залепя кревата до нас, да видим дали ще има успех  Thinking

Бубс, споко, нищо пикантно няма край мен.

# 78
Лошото е, че се опитахме да го слагаме да спи с чорапи. Вчера с чорапогащник, само и само да е със завити крака. Той през нощта започва "буй меее, буй меее", ако го завия започва да пищи и изритва всичко по пътя си. Та ще взема от някъде чувал, за да пробвам пъво дали ще иска да стои в него. newsm78

# 79
Аги, разкажи ми за твоите амбиции за Италианския лицей. Сега проучвах разни неща за детската градина. Ма май е невъзможно да се доберем, а платено ако е - не мога да си го позволя. Директорката си решавала, тя коли и беси там. И общо взето депутатските деца и връзкари ги приемат там. Та искам да знам, разкажи ми, разни тестове се правят, чудесии Hug

# 80
Аги, миналата седмица карах същия стомашен вирус, мен също ме повтори, като се опитах да хапна (позволих си да реша, че съм се пооправила) и се върнах в началния етап.
Помогна ми следното (това е изпитана семейна рецепта) - черен чай, без аромати, без мед, захар и подсладители. Да не е от българските торбички без конец обаче. Голдън лайън става. Пие се вместо вода и всякакви течности, , минимум 2 литра на ден, запарката е 5 минути, не повече. Не помага само в един случай - ако има повръщане, защото е възможно да го засили (дразни обвивката на стомаха). Добре е да забрави за всякаква храна, но на следващия ден, ако не е др...ал, може да почне полека-лека да яде. Аз, след като една нощ бях на етап вода влиза, вода излиза и страхотни болки в корема, на другия ден пих чай цял ден и нищо друго, след това 4 дни нямаше обаждане откъм задните ми части, т.е. минах в другата крайност.
Казаха ми и за още едно средство - неготвен ориз, яде се 1 супена лъжица (само се мие на чешмяна вода) и след няколко часа още една супена лъжица. Не съм пробвала  Peace

# 81
  • Варна
Нуни, ние сме с долепени легла. Не виждам особен полза. Понякога така се хвърля отгоре ми докато спя, че ми изкарва ангелите. Сега ще гледам пак да ги разделя, но може да пада пък от леглото. Обмислям го.

# 82
Юлче, това с ориза ми звучи гадно  Sick направо почна да ми хруска между зъбите.

# 83
Бабъл, изглежда хората предпочитат да те "изненадат" болезнено, но не и да се жалват и да ги жалиш още приживе. На мама приятелката почина от рак на белите дробове, казах ви, нямаше и 50. Последната година казваше, че е в Кипър за седмица, в Италия за 2 седмици , а през това време е била на химиотерапии по болниците. Тя си нямаше никой  много близък, само гаджето /солидно по-младо от нея/, а с брат си и семейството му бяха скарани. Лошо е човек да почине млад, предполагам, че снаха ти е по-млада, а и щом са били хубаво семейство още повече страдат близките. Но пък мисли, че е живяла по-малко, но по-красиво и по-щастливо! Hug

# 84
Момичета, сядам само за 2 мин да ви кажа, че беше невероятно просто, страхотен концерт!
Утре ще ви чета и ще ви пиша за Альо!
  bouquet

# 85
Ели, моите съболезнования Hug, колко тъжо, че си е отишло младо момичето. А и сами са се борили с всичко, винаги ми е било чудно, защо тук не се говори за такива неща?

Бързо оздравявне на болните, гледам пак започват да се роят.

# 86
  • София
Ама,така е, прибрахте се от отпуски и хойкания и нямате изчитане сега Crossing Arms
Ние засега сме на ясла-ходим вече няколко седмици и засега сме здрави.
Зимата пак ще вземем прабаба му да го гледа, че нещо много ми хареса да не бързам сутрин за ясла, вечер от работа и т.н.
Изчезвам да се обличам на работа!

# 87
Добро утро!

Ели, моите съболезнования Praynig Не ги оставяйте сами, бъдете до брат ти и племенницата ви. Ако не веднага и без да го искат ще имат нужда от някой да им показва смисъла на вси4ко-особено малката....

Смин на кой си била на концерт аз хи4 не съм разбрала newsm78

За разстройството-пресякохме го с нашите маги4ески ила4и Wink

А за хомеопатията бяхте коментирали, 4е не може с нея лекарства да се пият. Не е то4но така-както бяхме ние не може да се спрат лекарства и инхалатори за астма изведнъж.
Или, ако решиш можеш да дадеш панадол да ре4ем, ако те е страх да 4акаш. Ако се пие антибиотик няма проблем - сам решеваш. Просто те спират действието на хомеопати4ните-забавят го. Hug

Конюнктивит има някъкав вирусен, бяха го показвали юли месец някъде по телевизията, със страшно за4ервяване и много дълго  и измамно проти4ане-задължително на лекар. Защото във втората фаза беше нещо страшно след като уж ти е минало пак със за4ервяване подуване отоци...да не ви плаша, ама на лекар отивайте за най безобидния гурел. Stop

Айде всях паника и стрес и да отивам да се обли4ам за работа bowuu
Теди полвин 4ас е на гърнето и гледа пак Макуин за добро утро Mr. Green

Лек ден на вси4ки Hug

# 88
Момичета, сядам само за 2 мин да ви кажа, че беше невероятно просто, страхотен концерт!
Утре ще ви чета и ще ви пиша за Альо!
  bouquet

На какъв концерт беше, Смин?

Къпя се и се обличам, че с ТОни отивам на лекция на 9 месеца, ако сколасам....
И трябва да си платя сметката за тока, че утре ми го спират иначе ooooh! Забравила съм го! Blush

# 89
  • София
Роди, наистина е ужасен - Мати се събуди пак подут днес, а ако му видиш очите...ще се оплашиш!

Общи условия

Активация на акаунт