Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 164
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро!

Валката рядко вече се върти в леглото, но тази нощ спа много неспокойно. Нещо от вчера пак му текна нослето. Я ме светнете, ако зелените сополи са спрели, а след време потекат прозрачни, това означава ли, че сме ги преборили, или да очаквам пак да се озеленим?

И друго да попитам, може ли по някакъв начин да се предпази човек от конюнктивит, че в нашето ОДЗ има нещо като епидемия?

И на нас ни бяха много удобни чувалчетата за спане, но ги махнахме вече, че откакто Вальо е без биба, започна зверски да дъвче циповете докато заспива, и освен, че ги повреди и не могат да се закопчават, почнаха да му се увреждат и зъбите.  ooooh!

# 61
  • 2 етажа над тавана
Здравейте и от нас.

Ние и двете с Маги вече сме болни. Тя спря с вдигането на Т, но затова пък кашлицата й е потресаващо давеща. Покрай нея и аз така взех да кашлям, да ми е запушен носа и да ме боли глава и всяка костица в тялото, че едвам гледам. Изкарахме поредната безсънна нощ. Момата тая нощ я скъса корема от колики, много сериозно се превиваше, точно както когато беше бебе и имаше колики , страшен рев му удари, лошото е, че не искаше да я гушна, за да й постопля корема. Въобще - рев и гърч цяла нощ.
А мъжо ще го бия вече - само си лежи в кревата и вика"Стига си ревала, Маги". Подлудява ме тотално. Close

Иначе за спането - Маги си спи завита, ако случайно се отвие ми привиква да я завивам, но понякога и сама се завива.

Татянка, мойта поръчка е ок. Ще гледам днес или утрпе да пратя паричките на Смин.

Повече не ми се пише, съжалявам. Онзи ден вечерта ми се обади брат ми - снаха ми е починала, погребението е днес, а аз няма на кого да оставя детето, за да отида.Чувствам се ужасно. Cry

Толкова от мен

# 62
ЕлиHug
това е трагедия - как така изведнъж или боледуваше снаха ти!?  Sad  А детенце имат ли? Много съжалявам!!!!! Cry
Животът е потресаващ, направо отвратителен, на моменти.
  Confused

# 63
Добро утро, мили приятелки  Hug
Ренка, ще се почерпя от твоето усмихнато кафенце и дано днешния ден е по-ползотворен от вчерашния  Peace
Ренка, за сополите, предполагам, че предния път сте ги преборили, а сега на ново се почва с тях  ooooh! За съжаление май ще си ги влачим цяла зима  Confused
Дани, ти поне си лесна с две, слагаш ги да си играят и готова, а ние като се ококори рано-рано и се почва "Ставай, искам да ям попара"  Crazy и ме бута от леглото.
Рали, пиши по-често поне как сте, кво прави малката красавица  Heart Eyes
Момичета, ще си правим и тази година Коледно парти нали  Grinning
Бубка, за Нуни май коментирахме, че и се кефим, че е млада майка, студентка и страхотна работа има, пу-пу  Hug и че смята да изчака с второто детенце за сега, за да не си помислиш нещо друго  Mr. Green
Тинче, не знам другите как са, но аз нямам търпение да дойде четвъртък и да кажеш какво е станало  Hug
Ренка, за конюнктивита мисля, че няма как да се предпазите, не съм сигурна обаче  Thinking
Въпросче, една приятелка тук в офиса е бременна и аз само ходя по нея и и се карам да не пие кафе на гладно  Mr. Green Права ли съм, че само спорим, а тя казва, че нищо му няма на бебето. Пита дали може да пие Осцило. и Фервекс?

Лек ден   bouquet

# 64
Ели, моите съболезнования  Hug
Много неочаквано или е била болна? Не се притеснявай, че не можеш да отидеш, брат ти ще те разбере  Confused

# 65
  • София
Ели  Hug
Приеми и моите съболезнования. Да почива в мир снаха ти. Praynig

# 66
  • Варна
Ели, моите съболезнования  Hug

# 67
Ели, съжалявам за загубата ви! Hug Sad
Няма ли някоя приятелка, на която да оставиш детето? Тони е със зелени сополи, иначе можеше и на мен да я метнеш за няколко часа. Peace Сериозна съм.

# 68
Ели, съболезнования! Това е трагедия  Cry

# 69
Ели, много съжалявам Cry Да почива в мир и много сили на семейството.

# 70
  • софия
Ели  Hug много съжалявам!

моите неща също са Ок...днес пускам парите на Смин

# 71
  • София
Ели и от мен съболезнования! Как така - внезапно ли?
Майка ми също е на погребение на своя бивша колежка, починала внезапно вследствие на тромп, предизвикан от иначе успешна операция.
Ренка, и ние сме с конюктивит чак страшен - явно има вирус. Започна с жълти сополи и после се качи нагоре.

# 72
Ренка и ние сме със същото като Вени. Не можеш да го препазиш, щом ходи на ясла. Иначе като се появи антибиотичните капки оправят доста бързо положението + гладене на кърпи , калъфки. Въпроса е като тръгнат пак на градина дали няма да повторят.

# 73
  • 2 етажа над тавана
Момичета, много ви благодаря, наистина Hug На Аги и на Юлчето специално, за предложената помощ, макар че не мога да се възползвам от нея. Поне е успокоително, че брат ми живее наблизо и ще се видим тия дни. Знам, че ще ми влезе в положението. Мен повече ме притеснява той как се чувства и племеницата ми, много се обичаха със снаха ми, много Cry

Иначе не е било внезапно, имала е рак, за което аз, за съжаление, не съм знаела. Още пролетта е била на химеотерапия. Явно нещата обаче са били доста сериозни Sad

# 74
Ели, ужасно съжалявам zа zагубата, приеми и моите съболеzнования  Hug Колко е годиШна племеницата?

Лятото махнахме 4увалите на Милена но и тя все се отвиваШе. Каzахме си, 4е като се zастуди Ще свикне да се zавие, ама то вzе да става студено и тя оЩе се отвиваШе. Пак вадихме 4увалите. Сега е със zимен, но не много дебел, и отделно със zавивка (есенната, не дебелата zимна) и ве4е се zавива. А откакто махнахме реШетките, не се и върти ве4е толкова.

Общи условия

Активация на акаунт