Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 359
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Татянче, при мен всичко е ок, кога да пращаме парите на Смин?

# 46
Татянче, при мен всичко е ок, кога да пращаме парите на Смин?

Ами колкото се може по скоро, zа да поръ4ваме. Хайде до краят на седмицата, става ли?
Моля някой да даде координатите на Смин на Нуни и Рали, които не са поръ4али до сега  Peace Някой има ли телефона на Рали? Тя нали няма компютър в момента  Thinking

# 47
  • Варна
Татянка, не е тя. Просто имаше дейурен хомеопат в кабинета на Костадинов. Оказа се педиатър и си поговорихме. В крайна сметка малкия явно е бил в досег с дете болно от скарлатина и има бактерията, може да се окаже че е само носител. Както и да е като изпие илачите от "гуруто" (мъжа ми го кръсти така) ще отидем да покажем и това изследване.  
Днес в ДЯ като чух едно хлапе как кашля, направо ми улекна  Mr. Green, аз се кахарях за едни сополи...Те затова са все болни де...
Скарлет, дано се оправи скоро Тони Hug Ухото как е? Брат и той карат тоя вирус, малкия се оправи, ама те не са Sick
Днес ходих на интервю, явно българските работодатели са облъчени нещо. Не можах да разбера защо ми губят времето като ми предлагат длъжност като моята с 250лв. по-ниска заплата и по-голямо работно време, че и в друг град ooooh! Нарочно съм си написала сегашната заплата, да се ориентират. Ама кой да чете...
Изкукуригвам в офися вече...то бива чак толкова мързеливо, ама туй на нищо не прилича...

# 48
Татянка, моите неща от лайзелсбах са ОК
От другия сайт са (? 20.67 + ? 6.00) * 1.96 = 52.27 лв

# 49
  • София
Преместих Мати в новата градина.

Иначе конюктивита му е в пълен разгар - не съм виждала такова нещо - зачервено и чак с някакви бели точки като пъпки око!

# 50
  • София
Татянка и моите са ОК.

На всички болнички - много  Hug и бързо да се възстановяват.
Емчо днес е по-добре, но от време на време вдига Т. Кашля вече само докато спи, сополите се отприщиха леко зелени. А аз го тормозя с инхалатора... Вече хич не му е забавно и пада голяма борба ooooh!

# 51
Ако някой иска сметката на Смин, нека ми пише на лични да му ги пратя ...

# 52
Татянка, много мерси за инфото , което даваш  Hug. Много  ми се искаше да те помоля да погледнеш, ама ми беше неудобно. Гледах в  американски мед. сайтове и там така , не се шашкат много . Доста се успокоих, но ще видим в четвъртък.

Данче, имаш време да се включиш или аз ще потрета през 2011  Wink

Скарлет, много неприятно и доста болезнено. На антибиотик ли е?

# 53
  • София
Татянка, нямам още комп-р ама се включвам от тук там. За поръчката както решите. Само казвайте кога да преведа пари на Смин и колко.

Изчазвам, че нямам много време.

Целувки

# 54
  • Boston, MA
Данче, не мой да плашиш народа с мен  Naughty! Mr. Green

Съгласна съм, че по-млада майка, по-добре, тялото ти по-добре се справя. Но аз лично не съм била готова, на 20, че и на 25 години абсолютно вятър ме вееше на бял кон. Точно вчера брат ми и мъжът ми ми се смееха, като казах, че на 14-15-16 години изобщо идея за секс не ми е минавала през главата (на тях била, че и още как). Към 30-те бях готова, но тогава пък други неща правехме - тепърва още училище (въпреки че сега ако ме питаш, по-добре студентка и бременна /с бебе, отколкото работеща такава).

Аз не се оправдавам за избора си, Дани го родих на 34, живот и здраве ще гледам преди 40 второ, но не става така лесно. И при мен един куп приятели и познати се борят със стерилитет, включително и вторичен (след раждане на дете). За нас си казвам, каквото стане...

Май съм изпуснала нещо по Нуни, не знам какво коментирате...

# 55
  • София
Ушите са добре, просто показвал от страната на възпалението, но профилактично капем капки!
Тинче, на антибиотик сме, следобед вдигна много висока темп., но сега да чукна на дърво е добре!

# 56
Добро утро Hug
Пия  едно бързо сутрешно кафе и се мятам kaffeetrmker_2

Докато се похвалих и неделя ве4ер ми вдигна 37.8- 38 нищо друго, и също преди това имаше разстройство и мнооого лошо пръцкаше/явно е настинал/ Баба му го гледа понеделник за всеки слу4ай, но нищо му нямаше ..... та вземи и му дай една 4аша боза, 4е искал след съня наобед Joy и ела да видиш ве4ерта осиране......малееее  ooooh! Не съм и била казала 4е е разстроен bowuu

Как спят вашите мъници?   Аз се събуждам като пребита, спи върху главата ми като ме ползва за възглавница, напре4но на нас, в краката ни с главата надолу....всякъкви такива стойки и постоянно се сменят и не дава да го намистам запо4ва се едно пищене и реване ужас Tired
А като е на неговото легло и не ни навести е леден и отвит задължително от цялото въртене-незнам какво да го правя ве4е.

Болните - бързо оздравяване пожелавам Hug
Лек ден!

# 57
  • София
Роди  Hug Нашия щурчо също така се върти през цялата нощ и често съм се събуждала с крачета под носа ми. Но при нас леглото е тясно и като започне да се джурка таткото ни си вземаше възглавницата и се командироваше в кухнята на спокойствие. НО  писна ми да лягам с единят си мъж и да се будя с другия и за няколко дни научихме Емича да си спи в неговото легло. Бързо свикна да спи сам и вече дори сутрин не ни навестява. Сега остана другия проблем с отвиването - завивам доколкото мога, но човечето просто си спи отвито, затова му купих дебела поларена пижама -гащеризон и му обувам чорапи като заспи(че иначе се дере докато ги свали). Пак спи отвит, но поне е донякъде облечен. И не замръзва като преди.

Хубав ден на всички  Hug

# 58
Добро утро Hug
Аз съм фен на чувалчетата за спане, една седмица се наложи да спи със завивка, докато купя по-голямо чувалче, ами той спи върху нея и като се опитам да го завия са едни недоволствания ... и след 2 мин пак отвит ... сега с чувалчето ми е мирна главата ...

# 59
Добро утро моите момчета са много ранобудни и се събуждат към 5,30-6,00ч и от извесно време събличаха чувалчетата и идваха при нас на спалнята но така ни тормозят до 7 а ние се побъркваме и сега от няколко дни не им давам като тази сутрин например накарах ги да си седят в чувалчетата събрах ги в едното легло и да си играят с играчките Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт