Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 054
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
О мен не ме мислете, Аги, не zа това повдигах въпроса  Naughty Просто не искам да се минете с доставката, бях zадължена да ви кажа и zа тоzи вариант, нали?
Зна4и остава поръ4ката от Лайzелсбах, сега Ще я сметна и Ще ви кажа сумите  Peace

Да бе, кой е казал, че не искаш да го правиш, Танче! Peace Аз пък не исках да прозвучи егоистично, че ме притеснява общата поръчка, защото видиш ли имам малък грамаж. Не съ м го мислела по този начин.
Даже мислех, че ще делим по равно, а не пропорционално в интерес на истината. hahaha

# 31
Аги, раzбрахме се   Hug

Нуни, все zабравям да ти отговоря  Embarassed Да, то4но такива са Коледните календари  Peace. Но освен теzи със Шоколадите, които ги продават по суперите (и които според мен са ску4ни), има и с игра4ки http://www.spielzeug-world.de/adventskalender-c-682.html а най лудите, като мен, ги правят сами  Crazy Това Ще е първият календар на Милена и искам да й направя един, zа да е неЩо специално (пък макар и само zа мен  Blush ). Ето това http://www.bastel-elfe.de/images/topics/bilder2006/august/Sunny1 … 01984pinguine.JPG си zаплюх като модел, пингвин4ета върху лед, само 4е при мен ледът Ще е по тънък  Laughing В пингвините Ще сложа Плеймобила, освен това Ще купя едни малки книжки (10х10см и по 95цента  Mr. Green ) които Ще ги увия в бяла хартия, те Ще предстваляват леда. Дано стане  Crazy

# 32
Добро утро! Grinning

Заради смененото време, снощи Петър заспа преди 21 часа, а днес се събуди свежар в 5,15 часа. #Crazy
Днес за пръв път им сложих шапки - навън беше 3,5 градуса.

Топъл ден, дами!
Hug

# 33
Добро утро и от мен Simple Smile
аз днес за сефте сложих качулката (вместо шапка), ама тук е 1 градус ...
На всички приятен ден с много слъчеви усмивки Hug

А снощи писах за поръчката и сега гледам, няма ми писанията.... Confused Та пак да си кажа, че мен доставката не ме бърка, та май е по-добре да си направим сами, не за друго, ами като гледам как бързо се изчерпват артикули там докато се разберат всички и половината неща няма да ги има вече ...

# 34
  • София
Добро утро и от мен!

Преди малко звъннаха от яслата, че Тони го болят ушите, а когато го оставяхме му нямаше нищо. Сега баща му се върна да го заведе на лекар, дано да му няма нищо, че след това което прочетох от Надето, много ме хвана шубето. Praynig Praynig Praynig

# 35
  • София
Добро утро, момичета! Дано е добро за всички вас!

# 36
  • Варна
Красе,
ти ли си това!? Shocked
И що така!? Joy

Щото съм дебела и ме четат и мен Mr. Green Сега съм под прикритие, ама ще ме изпортите Joy Joy Joy

Иначе добро утро и от мен!
Вчера се срещнах с една друга хомеопатка-педиатър, беше в кабинета на нашия "гуру". Много възпитана жена, обяснява ми сума ти неща, абе нави ме. Продъжаваме с гранулите. Бандитски е добре, е сополив разбира се.
Наде, аз се влача от една настинка още от кърмаческите времена, явно лекарствата са ми дошли слаби. Иначе поне в гърлото нямам коки, до кога ли Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 09:31 от Прансунка

# 37
На всички ли се отразява смяната на времето? Аз изобщо не го усещам, като изключим само, че сутрин като ставам вече е светло. Кало пак заспива късно, но сутрин се буди сам, та не мога да разбера как така му се отразява само на ставането, а не и на лягането вечер Thinking

# 38
Добро утро!

При нас е относително засега, Симона е с някакви бактерии навсякъде - очи, уши и нос. Капя Гаразон по всичките дупчици. Мими я гледа, но от другата седмица се разделяме с нея и идея си нямам как ще се справяме. Владо е в комадировка, на мен работата все така ми тежи. Искам промяна. Не зная каква.

# 39
Добро утро, момичета  Hug
Дано като застудее да изчезнат малко тези вируси гадни  #2gunfire
Лек ден на всички  Hug

# 40
  • Варна
На всички ли се отразява смяната на времето? Аз изобщо не го усещам, като изключим само, че сутрин като ставам вече е светло. Кало пак заспива късно, но сутрин се буди сам, та не мога да разбера как така му се отразява само на ставането, а не и на лягането вечер Thinking
На мен не ми се отразява добре, изтощена ъм и ми се спи. Снощи пак заспай по анцунг докато преспивах дребния Tired

# 41
Добро утро  Sunglasses

Какво е това циганско лято в zаглавието, като е толкова студено? То и тук така, и таzи седмица се о4аква първият сняг  Shocked ...а оЩе няма ноември  ooooh!

Милена преди смяната на 4аса си беШе променила режима, но сега вси4ко си е нормално. Заспива преди 9 та до 8  Peace

Прасенце  Wink радвам се 4е намерихте святен хомеопат. Костова ли?

Скарлет, дано е фалШива тревога  Praynig

Моми4ета с поръ4ка от другия сайт, сметнете стойността на поръ4ката плюс 6? zа доставката и по 1,96  Peace

# 42
Моята поръчка е :
 63.74 евро + 6 евро доставка = 69.74 евро х 1.96 = 136.69 лева

О нали знаете, че щом при Татянка се развали времето, до седмица - две идва и тук  Confused

Скарлет, пиши като имаш новини за Тони Hug

# 43
  • София
Тони е с гнойна ангина, аз се прибрах по спешност, сега се гледаме вкъщи. Добре, че от днес вече имаме интернет, че ще изкукам.
Лек ден ипо-малко болни дечица!

# 44
Скарлет, много кофти  Sad Има ли температура, а с ухото кво стана, има ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт