Циганското лято е в разгара, АПРИЛска мама Коледата стяга!

• 12 138
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Янче, честит ти племенник!

Татянка, успех със шината!

Сминсче и аз преведох 19.20лв.

Весела вечер!

# 106
  • Русе
Добър вечер!
Бабълче, съболезнования и от мен! Как може да е толкова несправедлив животът!? Cry

Черепахче, честито племениче!  bouquet Да расте здрав и много обичан!

Тина, чакаме резултат! Hug

Диди и тя, ми прави конюнктивит нещо... newsm78. Има си и някакъв тлеещ сополак, но не го намирам за сериозно засега...

Хайде лека...!

# 107
  • София
Сварвам тъжни, сварвам и радостни новини -

Ели, искренните ни съболезнования! Ако мога с нещо да помогна - кажи ми, моля те?!

Янче, Честита ви радост!

Тинче, чакаме новини и то само хубави  Hug

Да си кажа по темите -

Станимир спи не много спокойно, т.е. продължава да неиска да заспива, пробвах какво ли не, но сложа ли го към 20-20,30-21ч да спи и до 22ч се разхожда от стаята в кухнята по всякакви поводи - вода, гърне, ядене и тн и тн. Онази вечер, 22ч минаване, аз бях запалила цигара с надежда да я изпуша цялата и той пристига - ушето го боляло, пипам - още повече почва да пищи! Нямах никакви капки за ухо, затова ракия капнах и му дадох Панадол, а, и му намазах 5-6 пъти ушето с крем /по негово ревящо желание/. Хеле към 22,30ч заспа, аз го последвах, но на тръни дали няма да е "весела" цялата нощ. Спа обаче непробудно до 7ч, пипах му пак ушето - ни стон, ни вопъл, заведох го на ясла. Взех по рано и на бегом при личната ни лекарка да го види, да го преслуша /още кашля, не често и могъщо, но кашля/. Гърдички - чисти, кашлял от сопол, но не притеснителен с физ. р-р и късмет щял да мине. Ухото - нищо, малко ушна кал, но нормална, т.е. причина за болка няма. Излезна, че ми е правел театро  #Cussing out а аз бях поддела акция "Ст събуждай се и хуквай за капки за ухо!".
Вчера бях на родителска среща - много емоционално беше за мен, директорката много ми харесва, сестрите на Стаско - също, едната дори му е адашка по фамилия. Видях му креватчето - това най ме впечатли! Иначе базата въпреки, че е доста старичка е уютна, а и Стаси вече ходи с желание, сополите му се излекуват ходейки, а не се влошават, което е изключителен показател за яслата, за мен! Дотук, пу, пу, пу, съм доста доволна, чак неочаквах  Heart Eyes
Поздрави и целувки на всички!  Hug

П.П. Енви, в работата работя с една мацка от Хасково и все се сещам за теб/вас  Hug

# 108
Ето ме и мен. Влизам само набързо да дам отчет . Според АГ не е проблем снимката , особено толкова рано . В момента съм 7 седмица , видя се пулсираща точица. Ема каза , че това ще е Диди и като се роди ще вземе една пръчка и ще я набие  Shocked
Но пък ми откриха миомен възел  Whistling, който ще го следим и така. До последно няма да съм напълно спокойна , но се надявам всичко да е ОК и с добър край  Praynig.

Бабъл, много съжалявам  Hug .

Янче
, да е е жив и здрав бебока   bouquet.

# 109
Оооо, аз вече капитулирам!
Не мога така - Тони трябва да ходи на ясла, там да го стягат и да си е в средата подходяща за възрастта му. Днес го заведох на лекция на 9 месеца - ами извода ми е тотален финансов аут! Crazy То не беше детски клуб, то не беше количка /радва й се около 40 сек/, то не бе ядене на пакетчета захар и след като всички забави свършиха....започна да се държи просташки и се наложи да си тръгнем Confused
Лекарят му само ме ядосва - ами аз какво мисля за зелените сополи - заразни били! И той сега е седмица вкъщи. Ама той така по седмица вкъщи....събра му се 7 дни посещение за месец ooooh!
Знаете ли, имам едно притеснение - лятото, на морето, в края на юли!!! го нахапа нещо една нощ. Имаше жестоки рани, възпалиха се. На 2 пъти минаваха - корички и вече побелели белези и той ги раздира. След вече месец няма никакви рани, беше по-бледо мястото, днес ми казва - боли го крачето - поглеждам - отново обрив там! #Crazy Това ни побърка със Саш днес, сега вечерта се чудим...намазах го с гентамицин, утре ще го водя на контролен при доки и ще го попитам, но това според вас дали е нормално?!  Започвам много да се притеснявам - няма начин да не минат толкова време, че ние сме края на октомври!!! Sick
Смин, утре се надявам да успея да ти преведа парите, Деската бе така добра да ми прати данните ти. Финансов крах е сега, ма той Саш и без това е на варени картофи, та няма да готвя тези дни  Joy

Тинче - това е то, няма спокойствие! Но гледай позитивно, и аз смятам, че толкова рано няма какво да се случи толкова от една снимка. Те поркат и пушат, друсат се и стоят на диети и пак им се раждат здрави дечицата /дано всички бебета са колкото се може по-здравички душиците/...пий си фолиевата, витамини и дано наистина всичко има хубав завършек! Hug
Мен нещо много ме блъскат нервите, ама много Cry Как ми се циври, няколко пъти крещя на Саш /ама той е говедо да ви кажа често пъти/, Тони ми чернее, ама и ми се вижда безумно прекрасен, не спя спокойно, чувствам че ми се напича.... Thinking

# 110
Ема каза , че това ще е Диди и като се роди ще вземе една пръчка и ще я набие  Shocked
Joy hahaha Joy hahaha
Ей какви само им раждат главичките Mr. Green
Тина, много се радвам, че нещата са добре и дано и занапред да са все така Hug Praynig

# 111
  • София
Добро утро!
Никога не ми се еслучвало дасъм първа, затова едно сутрешно кафе:

Ели, моите съболезнования, много съжалявам!

Тинче, много се радвам за теб, дано да няма повече притеснения!

Аз съм от рано на крак, защото най-добрата ми приятелка ми е на гости, а Тони още спи!

Лек ден и много положителни емоции!

# 112
  • София
Хайде и аз с кафенце!

Янче
, честит ти племенник!   bouquet
Тина, ще стискаме палци всичко с бебочев да е наред и догодина Ема да стане добра кака на Диди!  Grinning

Хора, почнаха вече да украсяват коледно магазините!  Party Мислех и аз другата седмица да се заема, но ще поизчакам малко да позахладнее, че с тея високи температури, ми е по-скоро есенно (за днес дават макс. Т 21-280)[/size]  Grinning

# 113
Добро утро, мили момичета  Hug
Благодаря за кафето, че и закуска сте сложили  Mr. Green
Тинче, браво, мила  Hug От снощи те мисля и като влезнах това беше първото, което търсих, твой пост  Hug Дано няма никакъв проблем в възела и снимката, а ти да имаш една лека и безпроблемна бременност. Изказването на Ема така ме разсмя  Joy милите душички и те такива ги съчиняват  Heart Eyes Пожелавам ти едно момченце, живо и здраво да гушкате лятото  Hug
Данче, сутринта на път за работа се бях присетила за теб, че скоро не си се вясвала  newsm78 Дано и занапред така добре да вървите с яслата, пу-пу.
Ренка, като украсиш искаме снимки  Naughty На мен нещо ми е много необичайно още коледна украса и слънце навън  Thinking Ама да не помислите, че се оплаквам  Mr. Green
Аги, дано няма нищо притеснително с раничката на Тони, пиши после като ходите при доктора.
 jd, мерси за филмчето за Томас, Стенли много го хареса и понеже е кратко го гледа по 100 пъти един след друг  Mr. Green
Лек и усмихнат ден на всички и не забравяйте

smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558

# 114
Добро утро!
Тони в 5,30 падна от спалнята с трясък, дано не се е повредило детето ooooh!, рева и после изобщо не заспа. Хванал ми е цаката - като отказва м да стана той в тъмното започва да реди "Има ако. Има камъче на дупето" и мама хипопотам скоква. После следва поставяне на гърне, чакане, вдигане, поглеждане как няма нищо и отново лягане с псуване от моя страна и след 5 мин в тъмното "Мамо, има ако, камъче на дупето" Crazy #2gunfire #Crazy Кога ли ще го оставя да се наака като ме лъже така и после да го оставя няколко часа насран и после да си гледа маймунския червен гъз! Crossing Arms
Наложи се да си доспивам на пресекулки. И най-странното е, че колкото пъти се унеса за по 5-10-20 мин, толкова пъти сънувах. Последната серия беше как ще да правя секс с някакъв малко кльощав за вкуса ми, ама хайде, няма да му намираме купури на човека щом е решил да се жертва Joy За протокола: секс не правихме, щото в най-еротичния момент Тони се намеси с нековата каменоломна и ойде коньо у реката!

Наде, кое е това филмче?Че ние имаме едно с Томас дълго, Уинтър холидей ли е как там се води, но малко е студено , мрачно, а Тони даже се е научил да казва "Страх ме е " newsm78 Гледам да не си създава страхове, че е вредно, но той е много смешен. Чува вчера как комшията реже на двора, обаче понеже сме в хола не може да определи откъде се носи шума и каза"Има мише, страх ме е"
Гледа Рататуй, а на улицата вчера видяхме плъхче, малко де, много са сладки и той започва да вика "Хайде, мамо, вземи го" да сме си го гледали вкъщи иска. Ще видя, след НГ може ако съм с всичкия си да купя един домашен плъх, но търся клетка, че плъхът е 5 лв, а клетката 30! Mr. Green

# 115
Добро утро и от мен мили дами!

Янче,честит ти племенник!Да ви е жив и здрав,весел,засмян и спокоен,да ви радва много, а догодина кака Симонка да го учи на пакости и номера!!! /В тази връзка да споделя,че Деси е като попивателна,само ходи след батко си и повтаря всичко,ама абсолютно всичко,което той направи./ Heart Eyes

Юлче,както е казала Татянка,така стана и при мен с имунитета-срина се след като спрях да кърмя Деси,а до тогава бях в цветущо здраве.При теб естествено не е задължително да стане така и дано не стане,но все пак ако смяташ,че може докато кърмиш да правиш и някакъв вид профилактика за себе си.

От понеделник ставам работна мама и просто не ми се мисли от сега какво ме чака  #Crazy Но така е децата си растат,времето си върви и дойде момент за връщане обратно към професионалните задължения.Винаги съм ви се възхищавала работещи мами как намирате време за работа,домакински задължения,деца,че и съпруг smile3501
Днес ще се отдам на домакинстване,така че отивам да  newsm79 1ironing newsm75 и т.н.
Приятен и слънчев ден на всички,до по-късно!

# 116
  • София
Добро утро!
Явно и аз ще се връщам към работа в офис, нещо, което исках да избегна заради децата, но не се получи. Нямам достатъчно работа за в къщи, не изкарвам достатъчно пари, нямам и среда също. При сегашното положение на нещата в нашето семейство е по-добре да изляза от домашната обстановка и да помисля повече за себе си, както някои правят усилено вече. Но трябва да измисля как ще е с децата: кой да поеме Лора, на занималня ли да я пусна, кой ще взима Мати от градина, за да не стои до 6.30 там.
Явно поведението ми на отдаденост към семейството и децата е неправилно и неоценено.

# 117
Вени, имаш пълната ми подкрепа!  Hug Само така, а и априлчетата вече са големи, Лора също не е първи клас - ще се справи! Peace

Тина, много се радвам! Безпроблемно до края! Peace

Татянка, успех с шината! Praynig
При нас днес пък от сутринта си е направо топло. Колкото и да ми харесва, го намирам за аномалия, още повече че върлуват вируси, а и въобще не знам, как да обличам децата...  Rolling Eyes

Данче, Hug !

Аз съм още на вълна есенна украса - въобще не ми е коледно с това време.
Wink

# 118
  • нейде там, където ....
Успешен да е денят ви!

Влакчето Томас ни е от axelbg.net - торенти. Не съм свалила всички, защото няма сийд, но все пак трийсетина епизода по около 5 минути имаме вече. Снежното са всъщност няколко зимни епизода, залепени един за друг. Има и за Коледа, влакчетата са с червени шапки - Митко му се радва.
Аз мисля да купувам хамстер и да го държа в стъклен трилитров буркан на първо време. Преди съм гледала в рибарско кошче - от вън пластмасово, гладко, непрозрачно, а от вътре втори съд, решетъчен. В аквариум също става.

Митко гледа и Magic English с батко си. Наистина малките са попивателни. След това посрещна баща си с думите "Давей Кельоу (здравей Hello!)". Не иска да ходи на ясла днес. Дано по-скоро успея да го прехвърля в градина, където да му е интересно.

А, от вчера показва (правилно при това) кое е ляво и кое дясно краче и ръка, при запитване.
В неделя мисля да се поразходим до Борисовата градина или Студентски град.

Вени, за учениците занималнята е добър вариант. Вечер няма да губите време с подготовка на уроци, само ще прегледаш направеното. Вярно е, че са малко децата до късно в градината, но пък сигурно ще отива по-късно ... да се комбинирате със съпружеското тяло? Някоя съседка да го прибира 2-3 пъти седмично по-рано? Но пък вечер, времето ще бъде за вас, за децата. Гледам да ги сложа да спят към 21-21:30. Готвя като заспят, след като си приготвя протоколите за университета. Наспиването е през почивните дни, следобед, с децата. Редуваме се с мъжът ми в заниманията с децата (баткото ще ходи на рисуване в събота), за да успеем и с други домакински задължения weekend-a.
Ти ще се почувстваш по друг начин, като смениш средата. Не си само майка, нито само съпруга. Ти си жена. Ти си Вени. Ще направиш каквото трябва и то ще се отрази здравословно на всички.  Hug Успех!

# 119
Вени, напълно те разбирам и подкрепям  Peace
Може ли свекърва ти или мъжа ти да ги прибира от ясла и училище. Те не са само твое задължение, и ти си човек, личност и имаш нужда от самостоятелност и личен живот.

Общи условия

Активация на акаунт