Татянка, успех със шината!
Сминсче и аз преведох 19.20лв.
Весела вечер!

Да расте здрав и много обичан!
. Има си и някакъв тлеещ сополак, но не го намирам за сериозно засега...
а аз бях поддела акция "Ст събуждай се и хуквай за капки за ухо!".

, който ще го следим и така. До последно няма да съм напълно спокойна , но се надявам всичко да е ОК и с добър край
.
.
.
То не беше детски клуб, то не беше количка /радва й се около 40 сек/, то не бе ядене на пакетчета захар и след като всички забави свършиха....започна да се държи просташки и се наложи да си тръгнем 
Това ни побърка със Саш днес, сега вечерта се чудим...намазах го с гентамицин, утре ще го водя на контролен при доки и ще го попитам, но това според вас дали е нормално?! Започвам много да се притеснявам - няма начин да не минат толкова време, че ние сме края на октомври!!!

Как ми се циври, няколко пъти крещя на Саш /ама той е говедо да ви кажа често пъти/, Тони ми чернее, ама и ми се вижда безумно прекрасен, не спя спокойно, чувствам че ми се напича....

Мислех и аз другата седмица да се заема, но ще поизчакам малко да позахладнее, че с тея високи температури, ми е по-скоро есенно (за днес дават макс. Т 21-280)[/size]

От снощи те мисля и като влезнах това беше първото, което търсих, твой пост
Дано няма никакъв проблем в възела и снимката, а ти да имаш една лека и безпроблемна бременност. Изказването на Ема така ме разсмя
милите душички и те такива ги съчиняват
Пожелавам ти едно момченце, живо и здраво да гушкате лятото 
Дано и занапред така добре да вървите с яслата, пу-пу.
На мен нещо ми е много необичайно още коледна украса и слънце навън
Ама да не помислите, че се оплаквам
, рева и после изобщо не заспа. Хванал ми е цаката - като отказва м да стана той в тъмното започва да реди "Има ако. Има камъче на дупето" и мама хипопотам скоква. После следва поставяне на гърне, чакане, вдигане, поглеждане как няма нищо и отново лягане с псуване от моя страна и след 5 мин в тъмното "Мамо, има ако, камъче на дупето"
Кога ли ще го оставя да се наака като ме лъже така и после да го оставя няколко часа насран и после да си гледа маймунския червен гъз! 
За протокола: секс не правихме, щото в най-еротичния момент Тони се намеси с нековата каменоломна и ойде коньо у реката!
Гледам да не си създава страхове, че е вредно, но той е много смешен. Чува вчера как комшията реже на двора, обаче понеже сме в хола не може да определи откъде се носи шума и каза"Има мише, страх ме е"
Но така е децата си растат,времето си върви и дойде момент за връщане обратно към професионалните задължения.Винаги съм ви се възхищавала работещи мами как намирате време за работа,домакински задължения,деца,че и съпруг
и т.н.
Само така, а и априлчетата вече са големи, Лора също не е първи клас - ще се справи! 

!
Успех!