Тайната на дългата и здрава коса - 48

• 34 879
  • 406
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета Hug От известно време чета темата, но пиша за първи път в нея. В момента подготвям съставките за маската, решила съм най-накрая да я правя. Днес от аптеката си взех Стимулант за коса на Икаров. Аптекарят ме увери, че е по-добър от само едно масло. Въпросът ми е, мога ли да сложа от него в маската или да си купя отделно бадемово масло newsm78 Между другото моята фризьорка ми препоръча да сменя хининовата вода с глицерин  и оцета с с няколко капки лимон. Ще съм благодарна, ако споделите дали сте пробвали такъв вариант Praynig Не съм от най-сериозните, но да видим до къде ще стигна, че положението с косопада е нетърпимо. Поръчала съм си и ампулите против косопад на Виши, дано да има резултат Rolling Eyes

# 61
Да се распиша и аз.От септември месец си правя маски с Тривитаминол слагам :бадемово,кокосово,масло от ши,сусамово и ракия.Да се похваля не съм изпускала седмиса, в която да не я направя по два пъти и съм много доволна от резултата и мисля да продължавам да си я правя и занапред.За косопада незнам какво да правя вече днес си взех Фитовал и няколко ампулки дано да ми помогнат поне малко.  Hug

# 62
да сменя хининовата вода с глицерин  и оцета с с няколко капки лимон.

Стимулантът е малко по-тежък от маслата. Но си го ползвай спокойно. Ако искаш си купи отделно масла, и веднъж слагай в маската Стимулант, веднъж- от другите масла/каквито си вземеш/.

Аз не бих ползвала нито хининова вода, нито глицерин. Хининовата изтънява косъма, а глицеринът го задушава. Лимоновият сок е по-добре от оцета. Имай предвид, че и двете леко изсушават косата.

Теди951, добре дошла! Hug

# 63
мис арк, благодаря за бързия отговор Hug

# 64
Игуанка, извинявай за забавянето, преди малко се прибрах. Шампоанът е с коноп и ливадни треви и се води изцяло на растителна основа, биопродукт. Давам ти един e-mail - tradecommerce@bis.bg , защото на линка като го отворих и продукта не ми излезе, странно защо?! На този мейл можеш да пишеш и за поръчка, и ако нещо друго те интересува.  Peace Доставката е много бърза, до ден-два, и заедно с шампоана ти дават листовка с продуктите им и мостричка от друг вид шампоан.  Peace Марката се води faith in nature

Мис арк, междудругото днес си купих една ампула за коса с плацента и витамини. На Парисини е и името й е OZO (всичките ампули бяха с различни имена - нещо, на което не бях обръщала внимание до моментаMr. Green Ти май беше доволна от тях или бъркам?

# 65
# 66
Ти май беше доволна от тях или бъркам?

По-скоро второто. Mr. Green
На Парисини ми бяха кристалите преди време, както и маска с незнам какво си...  Joy
Май с пшеничен зародиш беше...newsm78

# 67
Анелия, шампоанът каква цена е?

# 68
Мен също ме интересува на каква цена е. Ще чакам отзиви след още няколко измивания.

# 69
Аз пък искам да попитам, дали някои не е ползвал някакви ампулки на Денис...защото искам да променя малко репертоара, но не знам, от какво бих била доволна?? Oha! newsm20

# 70
Анелия, шампоанът каква цена е?

Шушулче, 12 лв. струва без доставката. Тя е около 4 лв.
След още няколко измивания ще дам отново отзиви.  Peace

# 71
Маскирана съм, сложих Тривитаминол, оцет, хума, прясно мляко, кайсиево масло и ракия. Следобед ще дам отчет и снимка, нядавам се.
П.П. пагалалът ми не спря да каца на главата ми. Whistling

# 72
Снощи пак си направих маска със синапеното масло и установявам, че доста добре се повлиява косопада от него. Определено е намалял. А днес съм като облаче в главата, защото ме домързя снощи да си изправям косата. Аз спрях да се мия с шампоана против косопад - не знам защо. Реших да си използвам Фитовала докрай. Половинката и той е с косопад и вчера си взел ампула като шампоана и му я втрих в корените. Пишело, че се използва 1 ампула седмично  newsm78 
Не мога да намеря някой да ме снима на дневна светлина. Те ще ми израснат кичурите и ще изчезнат, докато дам снимка  Close

# 73
десси-г какво представлява синапенето масло? Би ли споделила ако има снимка и от къде го купуваш? Мой колега е в Англия в момента, купил ми е няколко продукта за коса по препоръка от позната която е с него. Като пристигнат ще предам снимков материал, а по-късно и резултати от "незивестните" засега продукти Wink

# 74
  • София
Да, ама аз няма как да стигна до описаните ветеринарни аптеки... Дали има шанс да се намери някъде другаде? До сега слагах вит. А и миналогодишния вигантол на бебето - "да не иде зян" Simple Smile ама няма Е...

Общи условия

Активация на акаунт