Тайната на дългата и здрава коса - 48

• 34 886
  • 406
  •   1
Отговори
# 75
katiABV   в кой квартал живееш или работиш?

# 76
Маскирана съм, сложих Тривитаминол, оцет, хума, прясно мляко, кайсиево масло и ракия. Следобед ще дам отчет и снимка, нядавам се.
П.П. пагалалът ми не спря да каца на главата ми. Whistling

hahaha hahaha hahaha
Кое ли го е привлякло newsm78.Да не е ракийката Thinking

# 77
Аз пък искам да попитам, дали някои не е ползвал някакви ампулки на Денис...защото искам да променя малко репертоара, но не знам, от какво бих била доволна??

Аз ползвах, мой розова някаква беше. Доста посредствена ми се стори.  Thinking
но пък има други дами, доволни от тези ампули. Така, че пробвай!

# 78
icyangel , нямам снимка, защото ми го изпратиха от завода в Търговище и беше сипано в пластмасово шише. Те не го ползват за търговия по магазини и няма външен вид... Ама и аз се изказах  hahaha
office_t@ecofol.com
Това е e-mail - а на фирмата...   bouquet

# 79
Колко съм изтървала от темата? ooooh! Връщам се да чета назад. Hug

# 80
Ето ме отново, маската беше сполучлива. За отчет давам снимки:
http://picasaweb.google.com/ani4kap/oskCxF#5262543588692897650
http://picasaweb.google.com/ani4kap/oskCxF#5262544278810682546
От давна не съм слагала газ, а наистина тя предава много блясък.
Мис Арк по твоя преценка качи една от двете. Все още не мога да се науча да се снимам сама. Опитах отвън, но уви стана много тъмна. Sad
greta.kr, едва ли е това, той не обича. Party
А бирата как точно се ползваше, след измиване на косата се изплакваше с нея ли? Не помня?

# 81
Много време се бях откъснала от темичката,просто не ми оставаше време, но сега намерих нещо интересно и нямам търпение да го споделя  Embarassed с една приятелка си говорихме за професионалните серии на Loreal и тя спомена за един магазин в Пловдив където ги има на сравнително ниски цени,оказа се че имат и сайт:
 www.zlatnaribka.com
извиняваите ако го има в някоя друга тема,но аз бях очарована че най-после ги намирам извън фризьорските салони и ще се радвам ако съм полезна на някои Simple Smile

# 82
Аз искам да споделя за синапеното масло, дето десси-г ми го даде  Hug. Много лесно се измива, мирише на свежо, съвсем лека миризма. Лекичко от него започна да ми щипе кожата на главата.
Намерих още един сайт, където го предлагат, но не съм звъннала, имам си достатъчно засега.
http://www.filibe.com/ukazatel/u1195.html

ani_4ka , много ти е порастнала косата  Peace

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 14:35 от Анонимен

# 83
Момичета,аз искам да ви питам къна или боя е по-безвредно за косата и изобщо има ли безвредно третиране?Фризьорката ми твърди,че къните също са на химична основа и са дори по-вредни,безамонячните бои се измиват бързо,тогава какво остава?Боядисвам се отдавна,но косата ми вече сякаш се умори и веднага след боядисването изглежда добре,но после е все по-изтощена и чуплива Thinking

# 84
Истинската къна или е червена, или безцветна.
Една добра трайна боя и подходяща грижа след това като че ли е най-добре. И по дължината не боядисване, а тониране.

# 85
ani_4ka , аз като се измия и косата ми е влажна/не мокра/ затоплям 1 бутилка бира и изплаквам няколко пъти косата наведена над един леген например ,като между временно топля няколко кърпи във фурната.Като приключа с изплакването започвам да редувам топли кърпи на главата, те за около 10 мин. изтиват ,взимам следващата и така докато косата ми изсъхне.
ani_4ka , имаш хубава здрава коса .

Bili , истинската къна е много добро подхранващо нещо, но трудно се намира. Истинската къна оцветява само в червено и май е зелена на цвят и мирише на билки или нещо подобно. С къната трудно можеш да правиш различни цветове. По-добре е според мен качествена боя и грижи!!! Мое мнение!

# 86
затоплям 1 бутилка бира и изплаквам няколко пъти косата ..........и така докато косата ми изсъхне.
.

Косата ти после не мирише ли на бира? Rolling Eyes
Аз поради тази си мисъл не смея да пробвам. Blush

# 87
Благодаря ви HugКачествена боя....уж качествени ползвам,явно нещо с грижите бъркам.Сега сезалавям да ви чета назад,сигурна съм,че ще си намеря идейки разни Simple Smile

# 88
Миризмата изветрява, мис. Не се усеща нищо след определен период. Ама аз пък друго се чудя... изплакване с бира?  Shocked si-si, после отмиваш ли я с вода? Ако я залееш с бира косата си и не я отмиеш с вода тя става на клечки.  Whistling Sick Твърди клечки, все едно си сложил цял флакон пяна за коса.

# 89
С бира и аз съм изплаквала косата си, само че беше оставена да изветрее 2 дни. Едва се сресах след тази процедура и косата някак ми лепнеше ooooh!. Няма да повторя. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт