Тайната на дългата и здрава коса - 48

• 34 875
  • 406
  •   1
Отговори
# 30
хайде и аз в темата  Grinning
 icyangel , anastangelche
страхотни коси   bouquet
Наистина супер косички!Дано и моята някога стане такава  Praynig 
Мис Арк,поздравления за темата,както винаги-супер   bouquet   bouquet   bouquet
Момичета,моля да ми пррепоръчате някакви кристали,аз от около 2 години ползвам тези на Роланд,но не знам защо ми се струва че нещо са ги развалили вече  #Cussing out  преди ми правеха косичката много жива,но тази последната опаковка дето си я взех нещо не ми действа така...Някакви предложения? Предварително благодаря.

# 31
Аз преди ползвах кристали на Биофарма, сега нищо...зарязах пресата Mr. Green

# 32
На Биофарма са силиконови  Sick.

# 33
Браво за темата!
Я да питам аз, много ли е фатално ако си сложа АД3Е, престоял около 2-3 седмици след изтичане на срока затворен в хладилника? newsm78. Да не ми окапе косата?

# 34
Косата няма да ти окапе, просто витамините може да не действат със същата сила.  Mr. Green

# 35
Благодаря за бързия отговор anastangelche, ще си сложа да видим! Peace

# 36
Страхотна е темичката, пу-пу   bouquet

Мис арк, аз снощи малко се отплеснах, имах да отразявам и предаване, така че приеми извиненията ми  Flutter
Такааа... шампуто се оказа добро, косата ми е жива и хубава като за първи ден след него. Има много въздействащ аромат и измива до скърцане. След още няколко измивания ще знам дали ми се отразява добре на косата... за да не заблудя някого с първи впечатления. Определено ми харесва засега.

Аз сега умувам какви ампули да си купя...

# 37
а кой е шампоана ?

# 38
anastangelche ,страхотна жива косичка и много добре оформена !
oblacheto hey , не се ядосвай , че ти стърчат косъмчета то ти е чар !
 dancing

# 39
момичета чета страхотни неща и много ви се радвам. Моята хазяйка преди години ми каза една маска за коса, която аз редовно правех Embarassed. Косата ти се подхранва, става гладка и лъскава, но не се препоръчва за хора с мазна коса. Ето я и маската: 1 лъжица мас , 1 жълтък и 1 лъжица газ/която аз заменям с ракия да не мирише/. Втриваш в корените , разресваш и стоиш така около 4 часа.  Дано ви хареса и има ефект

# 40
  • София
Ако чакам да отида на истински фризьор, за да снимам косата, май ще остарея - време нихт и изобщо... ще

# 41
si-si мерси!  Hug Joy

# 42
anastangelche ,  icyangel , страхотни коси!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 43

Шампоанът го открих случайно в нет-а, докато ровех за продукти, съдържащи масло от камелия. С коноп и ливадни треви беше, или нещо от сорта. Ще намеря линка ей сега.

П.С. Ето поста ми с линковете, вторият е за шампуто, ама има някакъв плоблем, не открива продукта вече.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339379.msg8937076#msg8937076

Освен да изчакаш Анелия да пусне линк/ако  тя има активен/, откъдето си го е поръчала.

si-si , маската с жълтък и газ/ракия по-скоро не е за сухи коси. Ще станат още по-сухи. Според мен.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 14:56 от ♥ мис арк ♥

# 44
Мис Арк, извинявай ама аз не съм писала за маска с газ,ракия и жълтък.

"si-si , маската с жълтък и газ/ракия по-скоро не е за сухи коси. Ще станат още по-сухи. Според мен" newsm78

Съгласна съм с теб !Защото и аз мисля, че тази маска не е за сухи коси!

Станах голям фен на Davines  Hair Loss Treatments цялата серия е страхотна ! !

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 15:32 от si-si

Общи условия

Активация на акаунт