Тайната на дългата и здрава коса - 48

• 34 890
  • 406
  •   1
Отговори
# 90
anastangelche, и аз за това питам, защото знам че след това косата остава на клечки.
Си-си, благодаря ти. Всички тук се стремим към красива и поддържана коса.
oblacheto hey, наистина ли?

# 91
Ето снимки относно щипката/шнолата   Mr. Green на Катето и как си начупва косата:

1

2

и резултатът на сутринта

Аз, каквато съм схваната в ръцете...няма да ви кажа на какво приличах една сутрин след опит да се направя така... Mr. Green

# 92
аничка това с папагалчето ме разсмя  Joy А косата ти е видимо по-здрава и хубава-браво, браво  hug
мис арк  защо не показа  Hug  Crazy  Heart Eyes  Mr. Green  Hug яко се е получило, ама моята капризна коса не искам да я мъча така, че все ме боли главата като е нагоре Crossing Arms

# 93
Игуанка, от твоите уста /клавиатура/ звучи като голям комплимент. Heart Eyes  Hug
Мис арк, добре изглежда,но си мисля, че на права коса няма да е много удачно, ще изглежда като гнездо. Уф така дразните с тези къдреви и красиви коси. Wink

# 94

мис арк  защо не показа  Hug  Crazy  Heart Eyes  Mr. Green  Hug яко се е получило, ама моята капризна коса не искам да я мъча така, че все ме боли главата като е нагоре Crossing Arms

Защото трябваше да пиете хапчета след това. Joy

Косата е хваната съвсем небрежно, в смисъл не  е опъната нагоре. Мисля, че така няма да боли. Поне мен не ме болеше. Thinking

# 95
Пробвала съм го почти този вариант, но косата отзад много ми се заплита и после като я среша стои като опърлена направо...  ooooh! Много гадно... Единствено ми изглежда отзад косата хубаво като я изправя с четката... Tired Снощи направих нещо подобно. Поизсуших леко косата със сушоар и я хванах с щипка отгоре на главата. Днес колежките ми много ме харесаха с тези чупки...   bouquet Сега отивам на гости - да видим дали на някой ще му направи впечатление моята прическа изобщо... hahaha

# 96
Минавам да поздравя  Hug
Тъкмо вчера се сдобих с Тривитаминол на цена от 6 лв. Simple Smile и сега се маскирах ...
♥ мис арк ♥,според теб мога ли да слагам и Виалитон и Тривитаминол заедно ? newsm78

# 97
Минавам да поздравя  Hug
Тъкмо вчера се сдобих с Тривитаминол на цена от 6 лв. Simple Smile и сега се маскирах ...
♥ мис арк ♥,според теб мога ли да слагам и Виалитон и Тривитаминол заедно ? newsm78

Не съм Мис Арк, но мисля, че няма смисъл да ползваш двете неща едновременно...  bouquet Все пак нали активните им вещества са еднакви? Просто си разсъждавам тука... Whistling Аз бих ги редувала...  bouquet

# 98
Аз съм мис арк, ама и според мен няма смисъл... Joy
Сигурно си имала Виалитон, после си си взела и Тривитаминол, и за да не отива нахалос Виалитона, нали? Тривитаминолът е по-добрия вариант.
Аз не бих ги редувала, защото срокът на годност на Тривитаминола не е много дълъг. Flutter

Да кажа, че маслото от макадамия е вълшебно...за лице и ръце. Попива на петата минута, а кожата става мека като бебешко дупе.  На косата още не съм слагала. Забравих.  bowuu Joy

# 99
Увлежда ли ми се много косата като я навивам на кок всеки ден? Thinking
Момичета, вчера си направих домашна маска и си измих косата с Фитовал.Косата ми на сутринта беше буквално мазна на клечки.Когато й бях намазала краищата с  масло от пшеничен зародиш (преди няколко дни) и си я измих с Фитовал и  на сутринта(вечер я мия) беше на клечки.Незнам защо се получава така.От тоя Фитовал само на първото ползване останах доволна след това ми я прави на клечки. Thinking Май не измива добре омазняващи съставки като маслата на Икаров.Ужас.Ще трябва да пробвам друг шампоан.

# 100
Според мен не е от шампоана. С две нанасяния аз нямах проблеми да измие маслата, а аз слагам количества и видове като за световно. Или косата ти се е променила във времето, или не измиваш добре маската. Или слагаш много изсушаващи съставки и тя се омазнява по-бързо. Thinking

# 101
И аз съм вече на мнемие ,че Тривитаминолът е много по-добър  bouquet
Обаче не питах дали има смисъл, то е ясно ,че няма... Mr. Green питах дали е вредно...
По малко от едното и от другото Mr. Green
...Сигурно си имала Виалитон, после си си взела и Тривитаминол, и за да не отива нахалос Виалитона, нали? Тривитаминолът е по-добрия вариант... Flutter
Много правилно разсъждение  Mr. Green  Flutter
оффф,откакто нямам достъп до нета от офиса много ми е тъжно ... само вечер мога да пиша...  Cry

# 102
За вредно не вярвам.  Flutter

# 103
  • София
А има ли някаква надежда да се намира нейде при ветеринари? Нямам шанс да се замъкна до тези ветеринарни аптеки... Sad

# 104
Не мога да ти кажа. Rolling Eyes Не може ли някоя дружка да ти купи и да ти го донесе? Thinking

Аз само исках да се похваля, че се сборих с bluetooth- а!  box  newsm18 smile3502
Ама качеството е отвратително, а косата ми се наелектризира от джиесема.bowuu
Ето на какво сътворих: Joy

Общи условия

Активация на акаунт