Идеята на Mama Vessi е много добра.
Tedulina, ходене до обяд няма да избегне срещата с вируса.
Нали вече ще е общувал с децата.За Линукс програмата е Gimp.
Нали вече ще е общувал с децата.
Нали вече ще е общувал с децата.
. Това ми е идеята за ходенето до обяд. Разбира се има и вариант да свикне и пак да не иска да яде, понеже знае, че ще яде у дома, но това е най-доброто, което към момента ми идва на ум
. 

Качи ли снимките вече?
Може и невероятно да ти звучи, но Георги по един или друг начин всеки ден споменава Марианка
- Тя му била приятелка, щял да се жени за нея, тя щяла да му роди деца, има една рекламе сега, където показват разни забележителности от целия свят, на Тауър Бридж казва- Тук живее Марианка
Много се е впечатлил от нея 
Това е вода- морета и океани. Най-големият океан е Тихи океан." И Георги пита" А кой е най-шумният?" 
. Иначе за подарък много се чудих и в Била видях едни детски комплекти виличка, ножче и 2 лъжички с мечо на тях и й купих, но се сетих че ми трябват още два комплекта, за да няма после сърдити
, но ще ходим до Ловеч до зоологическата градина. Реших да раждам в Плевен, след дълго умуване. Ако бях отишла да раждам в София в клиниката, те там ще ме държат сигурно около месец заради децата, а не ми се стои толкова дълго далеч от роднините, които ще ми бъдат необходими тогава. Спомням си когато бях с Ели ме държаха пет дни и последните дни направо се бях побъркала, а сега ако трябва да стоя толкова време, незнам какво ще правя. Още не съм питала за "тарифата" на лекаря, но предполагам, че и той ще ми каже, че ще е двойна, защото са две 
. Директорката се съгласи да ходи до обяд
, много съм доволна.
. Незнам кое детенце точно е било и дали изобщо е ходило на ДГ преди да се разболее, напоследък групата е поокапала заради варицелата.
. Много сладки снимки, тези с есенните листа са ми фаворити
.
.
Баща и на Мариана помисли малко, каза "е, рано е за внуци...", но не е тръгнал пушка да купува
Ще се обадя, ако се отвори път към София.
В неделя бях грогясала. Тази седмица имаме Коледно парти в нашата градина, а в неделя Бг. парти с български Дядо Коледа.