Вси(чките) светии..... в Испания събрани

• 18 923
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета
Използвам момента докато моите мъже спят да ви запитам нещо.
Така в понеделник имаме годишнина от сватбата ни то и другия понеделник имаме годишнина защото направихме 2 сватби Wink какво да се прави различия в поколенията, но за това ще ви разкажа друг път. Та на въпроса ми, тъй като не можем да излезем никъде ,защото няма кой да гледа малкия, трябва да спретна аз нещо по празнично. Приемам всякакви идеи като започнем от менюто, защото при мен всичко е ала измисли си сам и никога не се знае какъв ще е крайния резултат, та до представянето и романтичната обстановка. Моите идеи нещо са се изчерпали китайска вечеря на земята, коктейли във вана с ароматни соли, разни други авангардни торти Wink ох не знам помагайте. Трябва да си върна мъжа, че нещо го губя превръща се в непоправим геймър  и сърденето не върши работа трябва да съм по интересна от играта. ПМАГАЙТЕ !!!

# 121
Vivian мерси за кафето супер ми идва, както ми се спи.
Вярно че днес е задушница, светла им памет на всички близки които не са сред живите вече, аз имам да паля много свещички за съжаление, за родителите на мъжа ми за двете ми баби и единия ми дядо, мир на праха им. Flowers Rose smile3518
Карчита много лошо ухапване горката Мая, колко ли я боли.
Снощи гладах филма След утрешния ден сигурно вече за 10 път и все по реален ми се струваа филма на фона на тия наводнения напоследък.
Айде ние изчезваме навън да отидем да вземем колета на мама да видим какво е изпратила на Никол.
цунки от нас.
jdodo честита годишнина, дълги години разбирателство и любов! И успех с менюто!

# 122
jdodo, за заклети геймъри, геймърска вечеря...Измисли нещо под формата на игра!В момента нищо не може да ми роди главата, но ако се сетя нещо днес-утре ще ти пиша!

Вивиан, благодаря за кафенцето!   bouquet

Момичета, вече мога да ви покажа тортата на Венелина-тя е ей тук, измежду всички други.
http://flickr.com/photos/26588310@N04/collections/72157607763826887/

Само за статистиката да отбележа, че точките обират Тандури и Ванчето...Невоятни торти са сътворили тези двете чудесии...Самото предизвикателство няма състезателен характер, просто пробваме нови техники и после споделяме!Приятно разглеждане ви желая!  Heart Eyes

# 123
Silrai,страхотни торти.4ак ми се прияде.А твоята ми прили4а на кукла,много е оригинална.  bouquet

# 124
Добър ден и от мен  bouquet!
Наработих се за днес и сядам да попрочета и да пиша,че Иви ме е погнал за компа и настоява да играе.
Вече се е отегчил от "Ел конехо лектор" , сега се увлякъл по "Need for speed 2"-манията на тати му.

Кар4ита,това никак не прилича само на ухапване #Crazy.Какво са причинили на Маичка,имаш ли идея.Милото то,как е сега?А Галка оздравява ли?

jdodo,и ти ли си имаш геймър вкъщи?Неспасяеми са Crossing Arms.Мойто мъж като заседне-кажи-речи до 2.30 нощем дори и през седмицата.На сутринта е гроги,ама не се предава.А за вечерята - сервирай му една виртуална  Mr. Green.Майтап Peace.Ми знам ли...някое по-така бельо,повечко шоколадови вкусотии...

silrai,тоя път сериозно съм се навила да правя торта,ама я кажи ако не намеря пастообразни оцветители,какви други мога да използвам,и мога ли да намеря някакви в "Меркадона","Лидл" или само в специализирани магазини има.Как са принцесите?

ЛаАда,Марица,Гери,къде сте бре?

# 125
Добро утро момичета  Hug
При нас е 8 градуса  cold пуснахме парното извадихме юрганчетата абе зимата доиде. Nature Snowman
Днес е задушница да почиват в мир  Flowers Rose близките ни които не са сред живите вече.И аз имам да паля много свещички най ми е тъжно за моя татко  Cry
Вивиан мерси за кафенцето   bouquet Честито на малката хубавица!   bouquet
geripetrowa Hugвикам същото че било кеф да си събота сутрин в къщи  Laughing извиниме за въпроса къде ходиш да палиш свещички
jdodo колко годинки правите  Hug успех с менюто  Hug
Дивина Hug аз пък много често готвя без сол и моя  chef като ме знае хоп мине и сложе сол лошото става като сме сложили и двамата  JoyКои гледа сега дечицата как се справяш
Мимки Hug как е диетата
Карчита хаиде чакаме ви в испанско  Hugмного лошо "ухапване" за бои са тези хора   #2gunfire много красиви есенни снимки  Peace
Павка ние сме добре и специално за ученето немога да се оплача след училище ходи на clases particulares
учителя е много добър и добре му обеснява това което не е разбрал особено по матаматика има вече две девятки.И аз предпочитам да говоря с него отколкото да наказвам но всяко дете е различно.Вече са големи но за нас ще си останат деца трябва да намериш формата само да сте близки и да не се отдалечава от теб трудна е тази възраст  Peace
Мими Hug как я правиш тази мусака от патладжан   chef аз я правя с ориз и много я харесваме  eat
Лек ден на всички  Hug Hug Hug

# 126
silrai страхотна торта   chef smile3501 много ми хареса.Хайде отваряи сладкарница какво чакаш такива торти тука не съм виждала  Peace

# 127
Силрай доколкото разбрах тази е твоята торта http://flickr.com/photos/26588310@N04/2979712196/ голяма красота а за изработката нямам думи страхотно оформление  Heart Eyes
Ние денс ходихме в зоопарка с нашите приятелчета по късно ще кача снимки няма много животни но децата се налудуваха  Grinning
Амига вчера излязохме навън с децата и след като се огледах в парка и видях какъв прекрасен есенен ден е се прибрах да взема фотото и пак излязохме не съм виждала такава красива есен от доста време  Peace
Мимиии  Hug успех с тортата на мен ми е много трудно да си намирам продукти в Испания  Sad за бои ползвах б=прахообразна боя за яйца пудра захар така и не намерих в испанските магазини и си купувах от бг магазин но е скъпа 250гр. 90 сентимос а за едно покритие отива повечко

# 128
Амига  аз съм си направила не6то като иконостас у нас. Имам няколко икони и един кръст с кандило, вместо зехтин му слагам от малките све6ти4ки от китайския и на по големи  християнски празници или на някоя годи6нина си паля све6ти4ка.  Ина4е близо до нас има една църва,  в която има православна служба всеки великден , мисля и всяка неделя, но там отеца е украинец, ходят предимно руснаци и не мен не ми допада. Пък и все си мисля 4е вярата и они4та си я носим в себе си и мисълта за неживитв ве4е близки е винаги с нас. Така 4е за мен по важен е жеста, спомена. а не мястото кътедо го правя. А и ми се струва малко "нередно" православна служба в католи4еска църква.

КАр4ита  това изоб6то не прили4а на ухапано, ду6и4ката мила сигурно много я е боляло а на теб не мога да си представя какво ти
е. Доста ентусиазирана ми се струва6 от предстоя6тото завръ6тане в Испания. Дано тук да ви е по добре.

Моми4ета , 6те ходя да правя зелеви сарми #Crazy Никога не съм правила, дано да стане не6то, 4е мацката от БГ магазина ме изръси 5 евро за зелка. ЗА зелка , направо бях  smile3515 и ако не стане 6те има  smile3511
Ама нали е за милото , 6те се мъ4а
стискайте палци да стане,отивам да 4ета рецепти.

# 129
  • E-CLM & CH-VD
Ankata, добре дошла!  Hug

Вал, добре, че си имала бърза реакция Rolling Eyes, че иначе... не ми се мисли... Дано не я оставяш през нощта, докато спите!

Дивина, да, и името ми е такова... Ама не съм приятелката ти Laughing, струва ми се. А това с объркването на захарта и солта, ми е много познато  hahaha

Клара, анкетата е чисто статистическа, както много други анкети, които съм слагала.  Peace И честит ви новио  Wink

Мимии, от вчерашната закуска, ако е останало, ще се възползвам сега Mr. Green, доста апетитно изглежда. А Иво доста добре се справя с компютъра.

Карчита, честити билети  Mr. Green Поне ще знаеш, че сте опитали и другия вариант сега. Пък току виж, ако Саби не избърза да роди Laughing, може да си направим още една срещичка началото на декември, живот и здраве. А за това ухапано... много е странно. Прилича ми на двойна рана - ухапано + ударено или охлузено. Но пък чак толкова съвпадение, 2 рани на едно място... А пудра захар има в Аорра мас, в раздела със захарта, в едни пластмасови цилиндри...  Crazy ама и аз как го обясних  Laughing

Гери Петрова, успех със сърмите. Важното е ориза да не хрупа, пък останалото....  Laughing

Ждодо (така ли ти се чете ника newsm78), като начало, скрий някой и друг кабел на компютъра, защото иначе няма да ти се обърне внимание. А за менюто, зависи какво обичате, също така за всеки характер има различни неща, които да са романтични, ти си познаваш най-добре половинката.  Hug

Силрай... ама си значи.... с тези торти... ходих леген да търся... че като проточих лиги  Joy Joy Joy Само не видях коя е тортата на Венелина  Thinking, или поне не срещнах нейния ник от форума.  Crossing Arms Как е малката хала?

Амига, при вас духа ли силен вятър или си е "само" студено?  Laughing Тук снега се стопи, толкова му беше, но и езерото прави климата мек.

Сестрата на мъжа ми днес е рожденничка, и така ме е яд, че не съм в Испания. Прави парти само за момичета Party и щеше да е супер, като й знам приятелките...  Crossing Arms

# 130
Благодаря за отзивите момичета, има си кусури тортата, ама като я правих за по малко от 4 часа и това е....
За следващото ще си отделя поне два дни и ще я изпипам.  Crazy

Вес, това е на Венелина тортата, с тази торта ходихме у тях на гости на бебе  Flutter

# 131
  • Murcia, Spain/Ruse
Тортата ни подарък се казва Силрай,и беШе много хубава, с крем и банан smile3534
Днес е задуШница и ниЩо не се прави ,а и времето е  едно  smile3514
Кар4и,това и на мен не ми изглежда на ухапано ама нейсе Weary

# 132
  • E-CLM & CH-VD
Аааа, ясно. Аз помислих, че има една твоя торта и една на Венелина Laughing

# 133
amiga , ами нарязвам картофите и патладжана на кръгчета и ги запържвам,но в съвсем малко олио(само намазваш тигана),защото след това ще е много "тежка мусаката.Но ги пържиш поотделно.И само малко,да не са напълно изпържени.След тях и каймата,със подправки,каквито вие си предпочитате.Аз слагам в нея само сол и чубричка.И в тавата нареждаш на дъното картофите,в/у тях - патладжана,в/у него каймата,и ако са ти останали - слагаш в/у каймата първо патладжан,последно картофи.Заливка не правя.И печеш.А ти как я правиш с ориз?

Вес,следващият път закуската ще е специално за теб Peace.С палачинки ли да е?

Кар4и,благодаря дано се справя с тортата.А ние тук си имаме пудра захар,виждала съм и в "Меркадона".В цилиндрични жълти кутийки.Боя за яйца имам от БГ-от капсулите.Ще пробвам с тях.

Момичета,милото ми свали от "Замунда" една програмка - виртуално кормуване.Ще се заемам.Пожелайте ми успех,щото съм голяма паника.На Иво му е лесно - взима стенния часовник,хваща го като волан и бръмчииии Mr. Green

# 134
хайде сега ми разкажете малко повече за тази пудра захар ако обичате ,а аз търся пакетчета  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт