За ясла се стяга вече, малкото МАЙско човече

• 11 410
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен!

И Митето от снощи има лека хрема и кашля малко от хремата. Ще давам витамин С, чайчета и капки за нос и стискам палци да се оправи.
Днес наистина е много приятно за разходки. Слънчев и усмихнат ден на всички!   Nature Sunny

# 16
мира снощи половината нощ не спа, плака и се заиграва на пресекулки  Shocked беше много странно и за сефте, чак се притесних що тъй плаче, врещи Cry ама то може да е от яд, че я лягам до мен да спим пък тя не ще Crossing Arms Crazy ама й се спеше де newsm78 ъбчето едно кучешко долу прозира направо Rolling Eyes

ники е още по-пораснал сигурно, тази снимка е отдавна пъъък искаме нови Flutter аз ви видях на спирката на пазара на младост 1, бяхте с количката (старата newsm78Hug

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 13:03 от ninochka

# 17
  • Варна
Ей, момичета, благодаря ви за съпричастността  bouquet
Ние сме съвсем, ама съвсем, добре, и тримата, пу-пу. За мъжа ми наистина беше най-тежко сякаш - да виждаш как си караш семейството към дерето ooooh! В крайна сметка се оказа спукана предна лява гума (на дупките преди това... сегашните гуми се изпускали постепенно при спукване и не сме се усетили) - ситуацията, за която се казва, че наистина колата прави каквото  и накъдето си реши Rolling Eyes. Абе - голям късмет имахме и това е!

Ниноч, още много заплати и все по-тлъсти Laughing

Розалина, на патерчика честит имен ден на младежа с хубавото име Heart Eyes

Здравче, преборихте ли пъпките?

Я ми кажете, моля,  че не помня  Embarassed след първите 4 кътника (които всъщност по вид са предкътници) кои излизат - кучешките или следващата четворка кътни?

По отношение на спането сме на етап Габи реве, ама не много яростно, хленчи, а аз дремя... Снощи не се предадох да дам мляко. Не я пъхам в чувал - протестира. Спи с олекотена завивка, но половината време де факто е без нея Rolling Eyes.

# 18
 HugРени, Дид, благодаря, че сте се сетили за нас. Вече ми омръзна да се оплаквам, но  работата отива на добре! Огромните циреи на лицата ни вече са най-малкия проблем. През петте тежки дни оценихме и преосмислихме живота си. Нямааа такава болка...всяка част, всеки орган болеше така, все едно е за последно! Но ето оцеляхме! Един съвет(ако искате го приемете)Направете така, че слънцата ви да изкарат кошмарната болест докато са деца Hug! Аз ще го направя със следващото си дете.Едно сравнение- ние бяхме на легло толкова дни, а Васи ако нямаше пъпки нямаше и да разберем , че е с варицела.  ooooh!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 18:18 от smiled_

# 19
  • Варна
Здравче, звучи много зле мила, радвам се, че сте по-добре. Hug Hug
Здравейте и запис в новата тема.
Аз днес имах голямо преживяване. Госпожица Мирела не може да се отдели и за секунда от мама, а бях ангажирала наша позната да я гледа за около час. Докато видяла, че ме няма и рев , та всикчи в Детския кът да разберат , че търси майка си.
Накрая трябваше да я взема с мен и така ходих на гинегологичен преглед с опашката си - срам ви казвам, но най -учтиво им се извиних на хората.  Embarassed Laughing После да ни ви казвам, какъв рев настана , когато гинеколожката реши да ме прегледа- луда работа. Laughing Laughing
Голям проблем е да няма на кого да си оставиш детето, а пък като реша да я оставя  пък тя не стои, за съжаление.

# 20
поне си свършил атя важна работа. аз на аг преглед не съм ходила от преди раждането на камен  ooooh! не само децата са ми виновни за тая  ми глупост  Rolling Eyes

смайлд - ми аз нито петра, нито камен спирах от яслата заради варицела. даже с едни дечица варицелени ги пусках да играят - т.е. не че ги пусках, но не ги спирах, когато се гонеха по улици и градинки, и си тикаха муцуните една в друга. ма ей на, че не щат да улепят нищо. глупави деца  Crossing Arms

даля - много, много се радвам, че ви се е разминало. има магии и чудеса по света  Hug

карчита - а мая все така ли страда?

аз все така затъвам из листи, файлове и форуми. оказа се, че сегашният текст /който и превеждам/ е няк'ъв дето не го разбирам много-много и се налага да се регвам по разни форуми и да се образовам кое как се превежда, за какво служи и други подобни. в следващите 10-13 дни ще имам яко работа - сега превеждам, после ще имам яка финална предпечатна редакция, а след това идва една чиста редакция. абе поезия цари карй мен...
друго кво - кухнята някак се случва насред цялата лудница наоколо, роднини идват и се настаняват у нас, чакам и още, идват 2 тежки партита на наша почва, 1 друго извън нас, трябва да наглася багажите по новие шкафове, да готвя на нови уреди, дето нямам време сега да разучавам, и така. шарено е, пъстро е и, за съжаление, тая пъстрота ме накара пак да пропуша.
оф, супер съм грогясала, едвам гледам, така че си лягам  Tired

# 21
Майче,кураж и нема да се даваш! HugТи си оправна жена,можеш и още да носиш! Heart Eyes

Шарката е много коварна,но зависи от организъма на всеки.
Йони я кара като беше на 5г. и пак ми се видя страшно.
Ако не бях я изкарала като малка,в случая като на Смайлд,се направо страшно.
Но важното,че се преодолява,макар и трудно.

Дидка,мила ходете по често на църква,или си направете ритуал на тази дата.
Че е много страшно по пътищата,аз също съм шофьор,но ако съм с децата съм на шест.

# 22
привет и от мен
майче гледам с нов ник  Wink
Рени27 - с отбиването се преборих, изцеждах по-малко докато стане търпимо, докато почна да намалява. доста изчетох в библиотеката за кърменето

ние втори ден сме се държали мъжки, само дето е изкопчил всички кабели и дори е съборил видето  Confused госпожите се вивидели в чудо. най-са доволни че си хапва, ама той ящен. утре пак ще ходи... да видим, май добре му се отразява, само от болести ме е страх

# 23
И на нас ни се отразява добре яслата  Peace плаче само като я оставям
Здравче  Hug

# 24
браво на мая, пъ калоян има първи дни мечта за всяка майка - все така Hug

дидка, Hug

# 25
  • Перник
Записваме се при болните и закъсалите с работа.
Калоян е с хрема и съпътстваща кашлица от...вече вчера сутринта. Заспива трудно и се буди през половин час. Аз пък довършвам една публикация, която планирах да е готова доооста по-рано. Ама като крайния срок е края на октомври - ето какво стана - пиша по нощите  Confused

# 26
Светле дано се размините с кашлицата, промивате ли нослето
Днес Мая влезе сама децата играеха с топки и тя веднага се вкючи в тяхната игра  Grinning

# 27
Смайлд, много ужасно звучи Sad айде дано минава вече  Hug

Дидка, още веднъж  Hug

аз имам въпрос - какво точно представява конюктивита ? че вчера Иван се събуди със сълзящо око с много гурлички и леко кървясало. след обяд вече беше и другото така. купих капки тобрин, че педиатърката ни е в чужбина и чак утре ще може да го заведем. днес са малко по-добре. как мислите дали да търся друг лекар или мога да изчакам педиатърката ? и изобщо като от 2 седмици не е на ясла може ли оттам да е дошло, защото с никой не сме се събирали и направо се чудя откъде дойде.

# 28
Жълти или прозрачни са секретите в оченцето? Хрема има ли?
Конюнктивит е най-вероятно, може и да е пипнал нещо мръсно, да е потъркал оченце и ето ти го.

# 29
жълти са Джули, и сополи такива се появиха  Sad
почиствам с преварена вода и капя тобрин, ама знам ли дали е правилно

Общи условия

Активация на акаунт