Какъв крем за лице използвате?

• 149 692
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Аз съм с нормална към суха кожа и ползвам тези:
  това олио:
Околоочен:

Искам да си взема за зимата този:

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 22:52 от marzeliva

# 46
Би ли споделила нещо повече за перления крем на Колагена-околоочен,има ли ефект при отстраняването на торбичките?

В началото много ми хареса, но сега не виждам нищо по-специално в него.
За торбички, не мога да твърдя че помага. Затова го оставих за през нощта - по-лек е и добре хидратира тази нежна зона.  Wink

# 47

Flutter Залагам големи надежди това да е  hahaha"чудотворното бурканче", пък да видим Thinking

Какъв е този продукт?  Simple Smile

# 48
Ето този

# 49
  • София

този е много хубав, аз също съм го ползвала и съм била много доволна! Peace

# 50
Вчера си взех на Биодерма Сенсибио дневен и околоочен и на Джонсан почистващ лосион с пяна.

# 51
  • Варна
Аз ползвам вече второ бурканче на Есте Лаудер Daywear +

# 52
  • Sofia
В момента имам Clinique Turnaround, но скоро ще свърши за съжаление. Много съм доволна от кремчето.

# 53
  • някъде под слънцето...
На 32 г. съм.Кожата ми е комбиниран тип.Ползвам от няколко години околоочен  и серум Idealist нa Estee Lauder

МоРсКа СиРеНа Hug, околоочният Idealist достатъчно хидратиращ ли е, понеже съм чела отзиви, че действа изсушаващо? Thinking
не знаех 4е има такъв newsm78

# 54
В момента използвам този-
http://www.cvs.com/CVSApp/catalog/shop_product_detail.jsp?filter … mp&navCount=3

Понася ми добре за студено време ,според мен става за смесен тип и суха кожа .Над 30 години съм,ако има някакво значение .

# 55
На 32 г. съм.Кожата ми е комбиниран тип.Ползвам от няколко години околоочен  и серум Idealist нa Estee Lauder

МоРсКа СиРеНа Hug, околоочният Idealist достатъчно хидратиращ ли е, понеже съм чела отзиви, че действа изсушаващо? Thinking

При мен не действа изсушаващо,аз съм много доволна от него.

# 56
И аз съм с Юсерин хидро протект,но като чели не съм ного очарована,като ми свърши опаковката мисля да пробвам на Виши!

# 57

а на мен не ми действаше добре,очите ми сълзяха и се надуваха,най-добре първо тестер да се пробва Peace

# 58
  • Варна
Dr Renaud околоочен и същата марка  за лице   

# 59

а на мен не ми действаше добре,очите ми сълзяха и се надуваха,най-добре първо тестер да се пробва Peace
Да,наистина е най-добре тестер,за да няма разочаровани накрая Peace

Общи условия

Активация на акаунт