Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 487
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Всички сте мн мили и стриктни в отслабването.Досега само ви четях, но днес реших да питам.От 08.10 съм диета и искам да знам мога ли да ям св.дроб на скара и грах Бодуел консерва.Прочетох че пише че съдържа малко захар пречели.Днес хапнах дроб на скара и сега ме гризе съвестта.Дано да не съм прегрешила,Вече съм -5кг.Обичам ви всички.
Аз не видях, 4е е свински Embarassed. Не може, а за граха може .....

Да, лоша съм, ама вие ме принуждавате понякога да съм такава. И сега това, което ще напиша не е заяждане. А си е истина. Защо давате съвети без да сте сигурни? Това че след това се редактирате не означава, че някой може да не ви е прочел и да не си е направил грешен извод. Тук няма делене на нови и стари, но все пак мисля, че е нужно малко време ако не друго, поне да осъзнаете кое може и кое не може и след това да се включвате акнивно със съветите!

# 106
  • Пловдив
Анита, Марчела!!! Нито свински дроб може, нито грах!!!!!
Аз не видях, 4е е свински, вече много ми се спи  smile3507 . Не може - знам, а за граха и аз така си помислих, 4е по-вероятно е да не може.

Ето, Луси и тя е прочела че си казала, че може грах, и не само тя , нищо , че си редактирала.

# 107
  • БУРГАС
Много сте бързи, за което Ви благодаря значи граха ще го дам на баба.

# 108
  • София
Татитчееее, аре слизай да разказваш - ангажира ле вече Звездопад за сватбен агент? Mr. Green

# 109
  • Варна
Още веднъж се извинявам, няма повече да се обаждам неподготвена Embarassed, дано не съм подвела някой... а сега една извадка от книгата относно забранените зеленчуци ако има още чудещи се:" Забранени са нишестените зеленчуци: картофи, ориз, царевица, грах, бакла, леща, боб, нахут. Без да забравяме авокадото, което някои хора взимат за зелен зеленчук, а то е плод, при това много мазен плод. Артишокът и козята брада, които са нещо средно между зелен зеленчук и нишестен зеленчук, също трябва да се избягват, тъй като не могат да се ядат в същото неограничено количество като другите зеленчуци."

# 110
Цитат
nano - повярвай, за 7м и кусур,  вече не ми се поглежда телешко
аз и не го обичам много телешкото.правих си от него кайма и после руло стефани.мислех,че ще е гадно ,но се търпеше...
днес съм за първи ден на ПЗ и не мога да се нарадвам на едни пресни чушки пълнени с извара  Laughing пет дни ще събирам витамини...

# 111
Пепи-тука съм, притеснявай ме HugА събота мина успешно,но изморително!

Идея за телешката кайма-много мразех като дете,ама сега ми се услажда-кюфтета с бял сос,овкусявате каймата с кимион и черен пипер,оформяте кюфтетата,пускате във врящия бульон(предварително вътре ма морков и лук,цели),като изплуват са готови,вадите зеленчука,и застройвате с кисело мляко и яйце.Другото което аз си готвя,е със замразени зеленчуци,тип stir fry,има най-различни комбинации,запържвам каймата на тефлона,добавям фуража от плика,и след 3-4 мин е готово.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 14:51 от Nyala

# 112
Ванеса къде ме прати медийна звезда да ставам Joy, мерси мерси Flutter. Да си кажа чакам  photo
sanny3 поклон пред труда ти newsm20, друго няма какво да кажа освен  #Crazy #Crazy #Crazy
Мерито аз дебелите ти снимки не съм ги виждала и сега направо се ошашавих #Crazy, БРАВОС
malka_maimunka само да имаш достатъчно мотивация и воля и ти гарантирам че ще имаш резултати за голямото фАлене Wink Hug
Добре дошли на новите момичета Hug
Лепи ако ще ходиш на вибро сауна с цел отслабване, не те съветвам защото се изхвърля вода и а пийнеш нещо 2ч. след това нулев резултат. Мисля че това за отслабването във вибросална е вятър работа newsm78. Лично мнение Hug
Филюдка и аз вчера изкукуригах за сладко и си спретнах кексчето на Тони , суперско е и е режимно  Mr. Green, пробвай

# 113
Само да се запиша, че каквито сте бързи, току виж сте изписали и новата тема.  Wink

# 114
  • до едно тепе
Здравейте дюканстващи,изтървала съм цяла тема.Дано успея да я прочета.Вече от 2-3 дена съм 66кг и отивам да си сменя линииката.Похвалих се.Лека и отслабваща седмица на всички. newsm03

# 115
Кри-виждам те,виждам те,нищо че стоиш на балкона,домъчняло ми беше вече! Hug

# 116
Момичета и момче,
аз също съм от четящите.
извинявам се за въпроса, ако вече е обсъждан.
на някой във втора ф. да му се е случвало да качи повече, отколкото е свалил през ударната?

благодаря newsm20 и давайте само така: голям стимул сте, ей! Hug

# 117
  • Пловдив
Я по-добре напиши какво ядеш и пиеш да търсим причините, ако при теб е така.

# 118
          Марчела5,сирене-не.Чак в ІІІ-та,но като ти гледам линийката май още си във ІІ-ра.Навий си пуешкото филе с извара,овкуси я с малко копър,чесън на прах и чер пипер и мммм.Бон апети!!! bowuu
        Филюдчееее, smile3534  love001 hug

# 119
mei long,ако правилно съм разбрала въпроса,не съм чула за такъв случай,при стриктно спазване на втора,се покачва леко при задържане на вода и при МЦ,но това варира около 1кг,1.5.Друг е въпроса ако някой след ударния е решил ,че може да си позволи "малко" да понаруши-е,тогава може!

Общи условия

Активация на акаунт