Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 553
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 120
Simple Smile ами, обичайното. ударната си беше пилешко, риба, яйца и кис.мляко. не съм фен на изварата или на газирани напитки.
от три дни на ПЗ...първия ден забравих З Embarassed не ми липсват!
вчера:
100гр. сурова чушка
200гр. пилешко
1 яйце
1 кофичка кис. мляко..а, и триците!

винаги мин. 2 литра вода на ден+ 1л. зелен чай (аз го броя отделно).
чела съм, че има момичета с плюс през ПЗ..но аз свалих 1.5 и качих от онзи ден 2.5кг newsm7

Nyala, сега видях  Hug..нарушенията са ми насън, но аз явно съм с тенденция да задържам мн вода

# 121
  • Пловдив
Това за цял ден ли, или за едно ядене?

# 122
  • Пловдив
И аз съм само от четящите азтова пък ви чета редовно  Mr. Green
Имам нужда от съвет. Моля дюканките с лабилна диетна психика да не четат! Диетувам от 2 месеца, за които свалих 10 кг. Имам още 13, с които не искам да зимувам, защото се чувствам зле-всичките са ми резултат от бременност. Проблемът е обаче, че не мога да продължа с Дюкан или поне не сега - страшно ми се повръща от протеините, почти непрекъснато ми се гади жестоко. Това не е лиготия, свикнала съм на режими и не ми се е случвало друг път да се откажа преди достигане на целта.
Тъй като доста от вас, съдейки по писанията ви, имат повече познания в диетологията от мен, моля да ми отговоря какво мислят (то е ясно иначе, че всичко е въпрос на организъм)- мисля да мина за 2 седмици в 3 фаза, за да е по-гладък преходът и да не си шокирам организма чак толкова, после 2-3 седмици друга диета (Зелевата супа е много ефективна за мен, а с нея ще вкарам плодове и въглехидрати) и след това пак Дюкан, с което се надявам до към НГ да съм ги ликвидирала.
Вещи, не вади точилката плийз, имам нужда от съвет  Peace

# 123
за цял ден. насилих се, предните дни само на кофичка кис.мляко и то едвам едвам, но не ми се яде откакто почнах ударната..а знам, че сама се вкарвам в метаболен ад, та се мъчих да ям вчера   Sad

# 124
  • Варна
         Марчела5,сирене-не.Чак в ІІІ-та,но като ти гледам линийката май още си във ІІ-ра.Навий си пуешкото филе с извара,овкуси я с малко копър,чесън на прах и чер пипер и мммм.Бон апети!!! bowuu

Веси, под сирене имах предвид Ескуиза 0,2.  Hug. Нали става за втора?! Или пак бъркам нещо?! newsm78

# 125
за цял ден. насилих се, предните дни само на кофичка кис.мляко и то едвам едвам, но не ми се яде откакто почнах ударната..а знам, че сама се вкарвам в метаболен ад, та се мъчих да ям вчера   Sad
Ами като си карала само на кофичка кисело мляко цял ден #Crazy сега организма като е видял "толкова много храна" е решил да я съхрани и затова имаш такъв голям плюс Peace Яж повече, Дюкан не дава да се гладува Peace

# 126
  • Пловдив
Джул, аз действам с тиган, не с точилка Wink
Доста хора са минавали на трета, после са се връщали във втора. Проблема е само волята - ако човек свикне да си позволява после му е по-трудно отново да се лиши. Затова и има провалили се, не са много, но ги има и такива - неуспели да се върнат отново.
На теб от какво точно ти се гади? Защото и в трета си се ядат протеини. От месото ли? И кое по-точно - пилешко, телешко, ако се наложи да го промениш. Има рецепти, в които месото не се забелязва чак толкова много. Рибата как ти се отразява? Дреболиите? Изобщо има варианти, можеш да опиташ  Peace

Мей Лонг, яденето ти е прекалено малко. Направо си е гладуване. И теб ще те посъветвам да видиш рецептите - има огромно разнообразие и някои неща отварят апепита. Тук се отслабва с ядене, с гладуване не става  Naughty

# 127
Здравейте на всички  Simple Smile, много сте сваликилограмонадъхващи newsm10 newsm10, от 20.10.08 и аз съм сред вас, но до сега само ви чета.И имам едно питане изпитвам ГЛААД  newsm45, мощен ГЛАД за плдове, имате ли идея как бих могла да го преодолея..?Мислех, че може да е заради липсата на някой витаминки, които плодовете са ми доставяли и си купих мултивитамини, пия ги всеки ден, ама не ми минава...

# 128
  • Пловдив
Вещи, от всички протеини. Напоследък силно редуцирах месото и биваше на извара, млека и яйца. Вече и с тях е страшно положението.
И всъщност мисля, че най-би ти подхождало да вадиш метла  newsm78 Laughing

# 129
Тъкмо да кажа"за цял ден ли?'',и гледам Вещи ме изпреварила,ма много малко,бре!А ти колко кила си,и колко искаш да свалиш?

Зо-ако е само за организма,пий витамини на хапчета,без захар!Ако ти липсват като вкус,е малко по-сложно,и намен това ми беше найо-големия проблем,но ги замествам вече 6 месеца с плодови желета(режимни),плодово мляко(режимно)и степчета в най-различна употреба.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 16:10 от Nyala

# 130
Здравейте!
На всички с повод   bouquet на тези без Hug
Анита добре дошла Hugвъоръжи се с търпение и резултати ще те удивят!
Един съвет- разнообразявайте си менюто.Когато започнах режима всеки ден ядях едно и също(сладко никакво)След 20дни разбрах за вас,а когато видях рецептите #Crazyвсеки ден изпробвах по нещо.Така от досадна диета се превърна в чудесен режим вече почти 4 месеца. Heart Eyes

# 131
  • София
Zò като ти се прияде яж кисело мляко със малко степче или нещо подобно, или пийни чаша такава напитка. Може да се каже че повечето ги докарват на вкус и ще излъжеш желанието.  Hug

jul и на мен ми се гадеше в началото, но после свикнах и ми размина. пробвай нещо хомеопатично против гадене.  Hug

# 132
Здравейте  Hug

, направи си кисело мляко със степче или фрути , с плод по твое желание, може и да го желираш също. Друго решение е дъвки орбит без захар имат лимон, диня плодов вкус - само това се сещам. Или просто си купи безалкохолно с подсладител с плодов вкус - на Дерби имат разнообразие и са хубави. Успех   bouquet

Heart Eyes на всички

ПП  jul   да не си бременна

# 133
Здравейте, вече 5 дни съм в трета фаза  newsm68, кантарчето не е мръднало от 60кг. заветната ми цел   smile3521
Можеше и още 2 да смъкна, като неомъжена бях 58, но съпружеското тяло реши, че тези кила в момента ми отиват  newsm03  на мен също ми харесва така.
Та искам да кажа, че въпреки строгия режим да не се слага зехтин на храните и по точно в салатите, аз съм си направила бъркоч от соев сос, уни сос на Маги, балсамико оцет и много подправки и 2супени лъжици зехтин и с този бъркоч си ръся салатата...не знам колко зехтин се пада на 1 салата, но не е много със сигурност  smile3506 
И още нещо в неделя на Димитров ден, бях на гости послучай празника и там ме черпиха със сладко, което беше наистина мнооооооооого сладко и сиропирано  newsm12 май съм се развалила с тази диета преди би ми харесало , но сега чак ми накърти ...
Та мисълта ми е, че въпреки малките ми забежки от режима си държа килата newsm44
Но истината е, че хляб до момента не съм хапвала и след няма и месец откакто съм почнала диетата, не ми се яде толкова, хапвам някакви детски порцийки хаха да не повярваш и се чувствам сита... Сигурно затова и не качвам  newsm12
Ще се постарая и занапред да не се изпускам, защото а се изпусна, а стана страшно  smile3521
Е това е от мен за сега. Благодаря на всички, които ме подкрепяха със съвети и ми помагаха, защото в началото ми беше доста трудно, но сега ... е страхотно  newsm10 Благодаря ви мацки и до скоро  newsm51
Филюдка на теб дължа много, защото ти беше човека, който ме напътстваше, помагаше в подбора на продукти тук в Гръцко , а ми даваше сила и кураж, което никак не е малко. Много целувки за теб мила   love001 smile3525 newsm51

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 16:32 от zlati22

# 134
  • София
Оправих се с латиницатааааааааа!  newsm44

Jul, и на мен доста често ми се случваше да ми се гади от "протеините". Даже всички около мен ми се смееха, че като седна да ям, съм придобивала страдалческа физиономия. А аз - хем съм умряла от глад, хем това, дето го ям - едвам го преглъщам.Оказа се, че е защото в началото ядях все сухи неща - пържола, яйца на очи ................, абе голЕма сухотия! Пробвай да си направиш нещо с кайма - кюфтета с бял сос /или доматен за ПЗ/, супичка, мусака от тиквички, пълнени чушки /без ориз разбира се/ ..........., абе нещо дето да е манджичка. Така по не се забелязва месото, а и е по - вкусно. Лично аз не мога да издържам дълго на сухо ядене и така си реших проблема. В рецептите има страшно много идеи, а и като знаеш какво може да се яде и какво - не, можеш сама да си измислиш нещо интересно.

Zo, направи си някакво десертче от рецептите има колкото искаш. За колата и пепсито /лайт разбира се/, мисля че знаеш. Дъвка без захар с плодов аромат /примерно диня/ на мен също ми помага в спешни случаи, въпреки че трябва да се внимава с тях, защото аз май прекалявам.

Общи условия

Активация на акаунт