Дюкан преобразява - дебеланки във фиданки превъплъщава - 131

• 52 583
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 135
Поздрави на всички дюканки! newsm51
Сигурно сте ме забравили вече че от две седмици не съм си бъбрила с вас но това не е беда!Важното е всички в компания да вървим към заветната цел! newsm10
Ох,това за плодовия глад в болшенството при нас е болната тема!Но трябва много воля и автотренинг.Като си помислиш че тази есен няма да ядеш плодове, но на пролет и идващото лято когато станеш слаба и красива -ще си ходиш спокойно и гордо на пазара и ще си звемаш каквито плодове искаш!Но ще бъдеш вече елегантна и ще си хапваш без страх!Просто отлагаш яденето на подове за по-късно време!И слушай момичетата-прави си кремчета с подсладител и желирано кисело мляко с различни степчета...
Иначе аз свалям добре-вече не така страмително като в началото но добре...
Успех момичета!  bouquet

# 136
Здравейте, сладурчета!  Hug
Весито - тук съм, бе! Облизвам една купичка от крем-брюлето по рецепта на таткото на Петьофчето... Ами не ни е излъгало момичето, страхотия е! А ако го приготви човек без анатомични аномалии като моите, сигурно ще стане още по-страхотен, ама... к'во да направя, и двете ми ръчички са леви  Embarassed
За глада за плодове имам какво да кажа... Започнах режима на 3 май и се започна! Всички сезонни плодове - като начало череши и ягоди, мине се през дини, пъпеши, праскови, круши, смокини, грозде... Хайде, че няма нужда! Винаги съм си мислила, че за тези, които не могат без плод е по-добре режимът да се започне есента. Съдя по себе си, защото никога не бих се изкушила от ябълка или портокал, но тези зачертнатите... Не беше леко, но си струваше! Като си погледна снимката "преди" и ми се отяжда...  Joy
Тая трета много зорлия, бе! Дръжте се, момичета, трудното предстои!  Heart Eyes

# 137
  • Варна
Тъй както си говорите за плодове, да взема да напомня, че можете да си направите сладко и компоти с подсладител, които ще са ви добре дошли за третата фаза!

Абе аз всъщност не знам какви плодове има сега на пазара...  hahaha

# 138
Тъй както си говорите за плодове, да взема да напомня, че можете да си направите сладко и компоти с подсладител, които ще са ви добре дошли за третата фаза!

Ох, не ми говорете за плодове. В хладилника има сочни жълти круши  newsm09.... Е на това му се вика "забранения плод" буквално  smile3505

# 139
Идеята на dorchester за приготвянето на режимни компоти и сладка е добра.Има ли някъде където да прочетем за дюкански зимнини?В нашите рецепти ни ги виждам!Ако знае някой нещо нека да сподели.Аз като мина на трета, смятам да ползвам сладката и компотите за диабетици,мисля че трябва да стават за нас.Но са скъпи и по-добре да си консервираме малко докато все още има плодове.И кои подсладители се използват за термична обработка особенно за сладката!Кажете нещо по въпроса newsm78

# 140
  • Пловдив

Ох, не ми говорете за плодове. В хладилника има сочни жълти круши  newsm09.... Е на това му се вика "забранения плод" буквално  smile3505

Можеше да го напишеш и с по-голям шрифт, да не би някой да не го види и го пропусне Simple Smile

# 141
Плодовене пък мен не ме изкушават Wink Мина сезона на дините, така че вече съм спокойна от към това отношение Crazy Обаче захарта и сладкишите..., само това ми липсва, нищо друго

# 142
           ЛУЧИ, що си ми сЪрдита и нИ мЪ гушкЪш вечИ ?
           Момичета, само искам да кажа, че аз съм шести месец на режима и се въздържам да давам съвети, особено без да обмислям. Внимание!
           ЗЛАТИ лека трета, нищо особено не съм направила, направих това, което правят за мен Лучи, Даня, Татит и всички останали момичета с по-голям опит от мен. Аз затова си ги обичам всичкит.
           А колкото за плодовете, не съм ги помирисала даже, мина лятото, дините, пъпешите, а аз в главата си имах само една мисъл - Филюдке, догодина ще ядеш колкото трябва, НО ПО ВАЖНО Е ЧЕ ЩИ СИ МАЦКА И ПОЛОВИНА, КАКТО ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ - действа безотказно. Само тази мисъл ме е крепила до сега и ще ме крепи докато отслабна тия гадни килограми.
           Аз днес в суматохата забравих да кажа имам - 1 кг. още, сега отивам да си сменя линийката!
           ОБИЧАМ ВИ! ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ!!!

# 143
Вещи,   Peace. май и аз като JUL, но от повече храна. ще тренирам постепенно ядене Joy
без тигани, моля ви Praynig

Nyala, аз според книгата на Дюки съм най-тежкия случай: килограми, качени от хормонално, антибиотично и какво ли още не лечение. сега съм "излекувана", та започвам да оправям килца. според мен са около 13кг, според калкулатура на сайта са 11, така че като цел е близо.

Hug

# 144
  • Тук някъде.....
Привеети! Party

Аз вече съм 67 кг. и продължавам смело надолу! Отчитам и ви поствам  снимчици-линкче към "преди и сега". Очаквам похвали  Embarassed
Хапвам най-различни нещица и, струва ми се, целта вече не изглежда непостижима и даже малко плашещо близко. Направих си пастет по Дюкански- по- хубав е от купешкия даже, не зная има ли подобно нещо при рецептите, ще прочета и ще го напиша, ако няма.

Поздрави и   bouquet

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=294463&pid=8572346

# 145
 ФИЛЮДКА ти си страхотна!!! .мисля че дори да  даваш или не съвети ,ни помагаш доста гледайки какъв резултат има при теб режима Wink

Аз искам да кажа ,че въпреки написаното да се отбягват тренировките , ходя по два пъти в седмицата на каланетика и за сега мисля ,че всичко е ОК при мен , даже се тонизирам и забравям за някои изкушения..... Embarassed

Целувки на  всички и успехи в отслабванетоо Blush Heart Eyes

# 146
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за съветите. За съжаление съм ги изпробвала и няма ефект. За два месеца се изучих на всякакви манджи, защото само със сухо не става. И не, не съм бременна (ай сакън, викам третото след 5-6 години hahaha hahaha hahaha)
Така че въпросът ми остава открит.

# 147
Третофазнички, споделете от кой пълнозърнест хляб хапвате. По близките магазини има няколко вида и май всички ги изпробвах. Например хлябът на Бонус е много "сбит", а има едни друг пак нарязан на филийки - доста по-мек (не се сещам марката).

# 148
Здравейте на всички  wavey
Имам въпрос,неможах да му открия отговор  Sad Затова ще Ви попитам.В 3 фаза разрешени ли са мюслите и корнфлейкса?И ако са само в нишестените дни ли трябва да се хапват?Благодаря ви за отговорите   Peace  Hug Hug Hug

# 149
Третофазнички, споделете от кой пълнозърнест хляб хапвате. По близките магазини има няколко вида и май всички ги изпробвах. Например хлябът на Бонус е много "сбит", а има едни друг пак нарязан на филийки - доста по-мек (не се сещам марката).

Купувам едни диетични немски хлябове (на филии) от Пикадили. Чудни са - има най-различни видове, утре като взема мога да снимам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт