Отговори
# 240
От кога влиза в сила? Сигурно ли е? И дали има срок за подаване на документи?
Вчера минах изпита успешно, сега уча за понеделник.

# 241
  • dimitriana[/b], благодаря за комплимента.Кръстен е на 2мата дядовци.Роден е на 23 юни 2008г.

# 242
Kaili,Kaili,Kaili,  ura
Щом си наполовина-скоро и цялата щес е дипломираш. Wink
Princess of Happiness ,после ще имаш много яки празници.Сигурна съм,че ще го вземеш и то добре-преподавателите преди Коледа не късат. Laughing

# 243
момичета привет...аз съм много добре, довършвам покупките за  бебка...и сме добре двете, растем усилено...аз май повечко от нея, но се чувствам добре...ще ви кача и малко снимки на покупките...пък и мои...

но сега и едан не много хубава ховина...днес звънях в НОИ и оттам ми казаха, че засега по отношение на нашето майчинство-студентското още нищо не се знае, чак след 1.01.2009г.в петък било излязло нещо по въпроса в държавен вестник и това е...
та не знам, ако някой има дргуа информация да дава, че да знам какво да правя...много тъпо така...то те ако не знаят, ние ли...
прекрасен ден на всички и много усмивки Simple SmileSimple SmileSimple Smile Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet

# 244
''Драматично протече обсъждането на текст в Закона за държавния бюджет за 2009 г., предложен от Христина Христова от НДСВ и група народни представили, от който спечелиха майките – студентки и майките на близнаци, предаде парламентарният репортер на БГНЕС.

240 лв. ще получават майките – студентки редовно обучение, които не са на трудов договор. Когато децата са близнаци, парите ще се изплащат за всяко дете до навършване на 2 г. Семейства, на които детето не може да бъде записано в общинска детска градина ще имат право на помощ в размер на 100 лв. месечно за всяко дете на възраст от 3 до 6. БГНЕС припомня, че предложенията на Христина Христова бяха отхвърлени в Комисията по бюджет и финанси. След като обаче те бяха гласувани днес в пленарна зала с 95 гласа „за”, 6 „против” и 68 „въздържали си”, Румен Овчаров поиска прегласуване, което отново бе в полза на предложението. Овчаров поиска текста да влезе в сила от 1 октомври 2009 г., но депутатите гласуваха това да стане от 1-ви април. Зам.-министърът на финансите Любомир Дацов коментира, че тези придобивки ще струват допълнително на бюджета за майките на близнаците около 1,5 млн. лв., а за майките-студентки между 4 до 10 млн. лв. /БГНЕС''

какво ще кажете за това момичета

аз доколкото разбирам майките ,които са си осигурени от работодател не влизат в това число (става въпрос за 240лв които ще се дават на майките-студентки без значение от техния доход)

днес бях в нашето подразпределение на нои и ги питах за това нещо и за този закон дали знаят нещо повече от това което се пише и се говори ,а жената на, която попаднах ме изгледа доста учудено като и задавах въпросите въобще не знаеше за какво я питам  #Crazy #Crazy #Crazy

# 245
Т.е. които сме на тр,  дофовор да напускаме, тъй ли? Ужас! А уж нямаше да има значение дохода им...
Взех си и днешния изпит...Сега малко почивка преди следващите 5 броя....

# 246

Нека на Бъдни вечер да си пожелаем повече добрина и да загърбим всичко лошо! Желая здаве на всички ви!

Весела Коледа!

# 247
Момичета, по коледните празници едно момче има силна нужда от подкрепа и ...средства, за да може отново да твори. Момчето е един от приятелите на брат ми  Cry Cry Cry. Ще съм ви благодарна, ако можете да помогнете!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357124.0

# 248
Отново е Коледа!Отново вали сняг от небето и думи добри! Отново е празник, а празника значи приятели, обич и много мечти! Честито Рождество Христово!

# 249
  • Германия
Честита нова година, колежки по съдба Wink Пожелавам ви отлични оценки по изпити и защити и послушни деца! Снощи с половинката си пожелахме след 365 дни да сме с дипломи..

# 250
Честито Рождество Христово първо.Дано Господ бъде с нас и на земята и на небето.
Честита Нова Година!
Да сте живи,здрави,успели,обичани и много щастливи!Да се радвате на здрави семейства и взети изпитчета.

А на всички с почерпка 2009 (като мен) да си стягат капелите и да почват да събират парички за бонбони... Laughing
Айде,наздраве! Wink

# 251
                 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!                                         
 ЗА НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВЕ ДО АМИНА,
ШАРЕНИ ТОРБИЧКИ ПЪЛНИ С ПАРИЧКИ
И ГЪРНЕНЦЕ С МЕД ДА Е НА КЪСМЕТ!

# 252
Честита Нова 2009 година! Много здраве, любов, късмет и взети изпити! Успешно дипломиране на тези,които сме на финала. Hug

Още не съм почнала да уча за последния изпит, а време не остана.  ooooh!  Просто в момента ми е много тъжно и трудно си събирам мислите. Но няма да се предавам.

# 253
Честита Нова година! Много здраве, щастие, късмет, любов и хармония в семейството и естествено - отлични оценки на изпитите!

Кайли, какво става с теб?

# 254
Ееее,Кайли,направи нещо хубаво за теб и малкия и ще ти се поразмине тъжното настроение.Все пак всички сте здрави и не си заслужава да се губи ценно време за носталгия.Не и на нашата възраст. Wink
Аз нещо не сполучих с бабите гледачки и започнах да изпращам дъщеря ми всеки ден в дома на свекървата.Сега чертая до припадък,защото празниците нещо ми замъглиха главата и се върнах малко назад.Но е много гадно,защото Калина започна да прави някакви кризи-да удря,да плаче на всяко "не",да се тръшка...изобщо преобрази се.Надявам се като се дипломирам да успея да и пооправя нервите,защото сега се чувствам като провалящ се родител.

Общи условия

Активация на акаунт