Да им се невидяло и бебешкия пубертет. Не е от ходенето при бабите, на мен обикновено ми го прави като се позастои у дома и иска да се наложи за нещо. Страшен характер и инат има това дете. Последно точно на Коледа изпадна направо в истерия, че искал да си стои долу в колата и не иска да се качва. Да де, ама беше 8 вечерта и кучешки студ. Баща му остана да го чака половин час долу в колата да си постои като иска детето, ама накрая и неговите нерви не издържаха и се качиха горе и двамата сърдити и посбили се (Митко го плеснал, а Блажко му отвърнал и естествено изял пердаха). Оставихме го горе да се тръшка на воля, един час хвърля играчки и се дра като магаре и от тогава, като видя, че не му минава номерът, е по-поносим. До след 2 месеца - пак ще го прихване
. 

Щото аз чух за мин раб заплата! 

надявам се:peace:
Освен това предполагам,че няма да влиза в лекции, а ще учи за да се яви на стари 5 изпита така и така е там ,да не дава пари напразно всеки път. Така реално назадва с един семестър, но поне не харчи пари.За майките-студентки и работните заплати:чих версия в която ще се плащат на неосигурени и такава, която твърди, че ще се плащат до 2г възраст на детето. Това е от мен-даже не знам къде да проверя за подробности