Отговори
# 255
Дими, има си такива периоди. Блажко мина през 2 такива и сега преминава през трети...  Crazy Да им се невидяло и бебешкия пубертет. Не е от ходенето при бабите, на мен обикновено ми го прави като се позастои у дома и иска да се наложи за нещо. Страшен характер и инат има това дете.
Последно точно на Коледа изпадна направо в истерия, че искал да си стои долу в колата и не иска да се качва. Да де, ама беше 8 вечерта и кучешки студ. Баща му остана да го чака половин час долу в колата да си постои като иска детето, ама накрая и неговите нерви не издържаха и се качиха горе и двамата сърдити и посбили се (Митко го плеснал, а Блажко му отвърнал и естествено изял пердаха). Оставихме го горе да се тръшка на воля, един час хвърля играчки и се дра като магаре и от тогава, като видя, че не му минава номерът, е по-поносим. До след 2 месеца - пак ще го прихване  Crazy.

# 256
Момичета, загубих любимата си баба и ми е много тежко. Добре,че е малкия да ме разсейва. Пред него не се поддавам на тъгата, но когато не съм се ангажирала с нещо мисълта ми е все в онзи тъжен момент. Cry
Време е да се стегна и да почна да уча. Днес поне успях да приспя Тони следобед и ще се възползвам от това. Понеже отопляваме една стая е много трудно да чета докато той е буден, защото държи да си играя до него . Баща му също си играе с него, но трябва и аз да съм до тях. От както тръгна на ясла се опитва да си наваса времето без мен,като ме обсеби напълно през останалто време. Следва ме като кученце от стая в стая и не минава без тръшканекато му се забрани нещо. Дано минават тези кризи на 2- годишните,защото скоро ще си изпроси "боя".
Утре ги изпращам с баща му при свеки и да се гледат там за да почета. Нещо много ми се видяха тези почивни дни.

# 257
Кайли, моите съболезнования за баба ти!  Sad Hug
Моят дядо също е много зле и си имаме много проблеми с него, мъжът ми още миналата зима ми намекна да се подготвя, но дядо засега е здрав физически, по-лошото е, че отдавна живее в друга реалност (той е с Алцхаймер) и в редките случаи когато е в съзнание и ни познава, плаче за нещата, които е вършил през другото време... Вече съм съгласна с това, че старостта е най-голямата подигравка с човека.
Чак сега видях, че нашите синковци са на една и съща възраст! Разбирам те напълно!

# 258
 Момичета може ли да се присъединя към вас?И аз съм учеща майка HugДаже сега в понеделник имам изпит Crazy
 Уча Счетоводство и контрол-магистратура в Икономически университет във Варна.
 Малката ми куклинка е на година и девет месеца

# 259
  Приемате ли нови членове - последна година Педагогика в Пловдивския,още сме в очакване на най - сладкото момченце през март

# 260
Добре дошли на Дан и Русана!    bouquet
Русана, леко раждане ти желая!
Какво става с Лорини, нямаме ли вече хубави новини?

# 261
 Hug

Може ли и аз да се присъединя тук!

Първа година ПУП и НУП в Пловдивски университет!Редовно
Сега почват изпити  Crazy

Имам дъщеря на 2 годинки и 5 месеца-Юлия
  Гледа я свекито докато ме няма и таткото!Надявам се като тръгне на градинка да ми е по лесно и спокойно

Някой нещо знае ли за майките редовно какво приеха накрая, ще има ли мин раб заплата или само стипендията си остава? newsm78 Щото аз чух за мин раб заплата! Thinking

Поздрави!

# 262
до колкото знам за ПУ май са само стипендиите  Weary
А да ви питам сега като ми предстои раждане след това какви документи трябва да нося в университета?Не смятам да прекъсвам

# 263
 За протокола-първият ми изпит днес вземат с 4 Grinning
 Пропуснах да напиша,че завършвам магистратурата си 2009 юни  Praynigнадявам се:peace:

# 264
Ехо, задравейте на всички и успешна 2009г !
  bouquet  bouquet  bouquet
Аз сега уча пак тука, мъжът ми замина за Португалия и ме изостави, ще си дойде в неделя в 3 сутринта и в 5:30(т.е. след два часа) ще замине за София на очни  Tired Освен това предполагам,че няма да влиза в лекции, а ще учи за да се яви на стари 5 изпита така и така е там ,да не дава пари напразно всеки път. Така реално назадва с един семестър, но поне не харчи пари.За майките-студентки и работните заплати:чих версия в която ще се плащат на неосигурени и такава, която твърди, че ще се плащат до 2г възраст на детето. Това е от мен-даже не знам къде да проверя за подробности Simple Smile

# 265
Честит имен ден на празнуващите днес!  bouquet Hug

Аз напредвам бавно с материала, а времето препуска бързо. Но няма да се отказвам. Надявам се на късмет. Praynig Вече се чувствам много уморена и искам всичко да приключва.
Пожелавам ви лек ден, успешно учене и повече усмивки. Hug

# 266
 Hug ето ме и мен.Успешна 2009 г ви желая.
Вчера ми сервираха и че са ми издърпали държавния изпит и вместо март е февруари-аз съм в голяма дилема дали да се явя-нали имаме право само на 3 явявания ако и сега тъпия дядо ми каже, че ми е рано да се дипломирам въпреки знанията ми ми остава октомври...ако и тогаз ме скъса  язък ми за ученето..незнам какво следва майче наново трябва д адържа изпитите по БЕЛ и история,,,та се чудя дали да не го отложа за октомври за да мога да съм с "перфектни знания"  мисля да чета сега, а ще го измисля в последния момент  newsm78

някой знае ли какво става точно когато не успееш да си вземеш 3 пъти държавен изпит?Рових из нета за някоя наредба не открих.

# 267
Здравейте, милички!
Успешна 2009-та на всички ви! Да сме здрави ние и децата, всичко друго ще се нареди!
Аз бях доста заета по време на празниците и се разписвах главно в другата отчетна, но вече съм на линия и се завръщам и тук. Още повече, че в края на януари ми почват очните и се найстройвам учебнически, дет се вика.. Laughing От три дни захранвам бебчо и мисля да му заместя обедното хранене до края на месеца, че да си покажа физиономията в университета, да полафя с колежките, да го раздам "мадамски"...
Междувременно още пиша пустата курсова работа и се надявам сега като съм в София без големия ми син, да имам време да я завърша.
Ох, за първи път, откакто е роден ще го оставям за 20 дни с баща му и баща ми и ми е много притеснено, ама няма как - ако изпусне толкова от училище, няма да може да го навакса. И без това се налага да му отделям повече време, отколкото очаквах. Вечер пише диктовки, чете... Не знам какво правят на тая занималня, но докато не го подхвана аз, нищо не става. Десетина диктовки сме направили вкъщи и вече пиши красиво и вярно що годе. А не ми дават да го спра от занималнята - задължителна била.
Иначе самото водене на училище е голямо шоу. Вземам и бебето, щото няма къде да го оставя и съм изключително благодарна за топлата зима, шото иначе щяха да ни замръзнат шушоните. Дано и през следващите месеци е така приятно, че ще трябва да ходим с такси и тогава разходите по училището съвсем ще стигнат таката на частното.
Друго какво да ви споделя... newsm78 А, за НГ получих подаръче машина за хляб. Сега пека хлябове и сладкиши в унес и се надявам да не ми се лепят твърде много. Освен това мисля да подхващам една диета, като се надявам с повечко лактогенен чай, да не ми се отрази на кърмата...
Много писах, но ви осведомих по всичко интересуващи ме въпроси... Laughing
Айде пишете и вие, че бавно върви темата.

# 268
  • София
до колкото знам за ПУ май са само стипендиите  Weary
А да ви питам сега като ми предстои раждане след това какви документи трябва да нося в университета?Не смятам да прекъсвам
И аз съм в ПУ, последна година, родих, когато бях втори курс и от тогава насам ползвам 50% намаление на учебните занятия и сега държавния стаж от 5 седмици ще бъде само 2. Всичко до момента съм удостоверявала само и единствено с акто за раждане. Нищо друго не ти трябва освен него. Пишеш си молба до декана и прикрепяш копие от акта и това е всичко.

# 269
Здравейте!Не съм ви чела още.Минавам първо да се представя и тогава ще ходя да се "надъхвам" от постовете ви.Имам две деца-на 4 и на 2 години и два държавни изпита, които вече"влача" не знам откога.ДА, време нямам, но при добра организация знам, че мога да се справя. Все пак аз през цялото майчинство учех и се справях добре. Повече ми липсва мотивация, май. Thinking
Е, приятно ми е! Flutter

ПП:Видях, че не ми е пълна визитката.Уча в ПУ, специалност:право.Мисля да възстановявам права и да се явявам през юни на единия от изпитите.НО, ще започна първо да чета, ще видя как ще върви и тогава ще преценя наесен или налято. newsm78

Е, пожелавам на всички ви хубава и спорна година! Peace

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 09:12 от Били...

Общи условия

Активация на акаунт