НОЕМВРИйските ни хубави деца идват вече на света!

• 14 182
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
 Да са ви живи и здрави бебетата , на Мама Диди 83 и Ели.
 newsm51 smile3525

# 181
  • На топло...
Еееех, съжалявам, представа нямах, че е тайна това... Ама пък се чудехме всички вече какво става и реших да се разровя... Явно не е трябвало...  Embarassed  Praynig  smile3555

Шопи, късмет и чудна първа срещичка с беба утре! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Бубе, и на тебе ще стискаме...    Hug

hahahaИзобщооо, който няма проблеми с ръцете отсега нататък ноември от стискане ще има мускулна треска! Joy

# 182
Честита радост на мама Didi_83  и на мама Ellee! Да са Ви живи и здрави госпожиците.

# 183
  • някъде там......
Супер! Още едно бебче си имаме!
Честита госпожица и на теб, мамо Диди 83!  bouquet Да ти е жива и здрава принцесата и много радост да ви носи!
И ние току-що се прибираме от преглед, всичко ни е наред, плацентата ни също, така че няма да се раждаме по-рано. Пулсът ни пак е ускорен, но док измери и моя и каза, че аз съм причината, тъй като и аз съм с ускорен пулс.
Шопи-Мими, ти си наред утре. Ей, издаде фронта за още една среща 2 в 1 в "Дон Вито" Wink

# 184
  • София
Честит Рожден ден на Тонеска!
Честит рожденник на Нелчо!
Честити бебета на Диди и Еллее!

# 185
Момичета, благодаря Hug.
Аз съм си тук до тогава. само дето сърцето ми се е свило. Четири пъти съм оперирана до сега, но колкото по-одъртявам, по-страхлива ставам. Щастливи са децата, че виждат само крайната цел, а не пътят, който трябва да извървят до нея. А ние, възрастните, големи планове и разсъждения му хвърляме.
Сега и Лейди да я сложа при стиснатите палци пък и до пръстите на краката може да прибегнем скоро Wink

# 186
Еее, направо бебедъжд! baby_neutral Много са сладки мишлетата!
Честити бебета на всички! Да са Ви живи и здрави! Много щастие и любов на всички Ви желая!  bouquet

# 187
Галисис направо издадох фронта  Embarassed,а как ми се накараха,че толкова късноо съм се обадила  ooooh! трябвало било преди 5 дена още  Party ама аз нали съм си заплес

Мерси момичета за пожеланията  Hug на другите като мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 188
  • София
Добър вечер от мен и беба!
Днес не съм се спряла, цял ден навън и направо съм гроги. ooooh! Сутринта се видяхме с Верич и Gilian, пихме сокче; после се видях с една приятелка и нейната кукла, след това отидохме с милото и си купихме маса и столове и сега сядам, а още не съм и хапвала.......
Иначе днес бях на УЗ, моята док беше в болничен, но един неин колега ме прие и направихме запис на тоновете и гледахме бебока на УЗ, защото от ден-два не я усещам по цял ден, та лекичко се бях попритеснила. Оказа се, че всичко ни е наред, бебка е вече доста едричка и доки каза, че ако е било за нормално раждане- бая ще ме поизмъчи, но аз му казах, че сме с планирано секцио и той каза, че тогава няма да ни мисли Mr. Green Крачетата й отговарят на 39 г.с, главата и тя върви напред.....ще видим дали ще си дочакаме датичката Praynig Каза, че водите са ми намалели, но за края на бременността било нормално, а и от това движенията на бебчо ставали не толкова начесто и силни. Важното е че всичко ни е наред и в нормите Flutter Hug

smile3503 babydust7 Ммммм, мирише ми на бебета...... Hands Clap  Hands Clap Честити бебоци на Еле и Диди  bouquet! Да са ви живи и здрави, а на гордите мами пожелавам от сърце бързичко да се възстановят и скоро да са у дома с бебчовците  bouquet
Всички останали, имащи повод да почерпят или празнуват- да са живи и здрави! Hug  bouquet

Сега се връщам да ви доизчета. Flutter

# 189
Само аз останах за ноември!    cry Да не се окаже за декември  newsm77 с този термин края на ноември,  hahaha но когато тогава.  Joy  То се видя, че не съм случила на щъркел  hahaha аз искам  stork-girl, а то се оказва.  stork-boy

Валя и аз пия така вода   33uu , но нямам идея за причина.

Ели, Диди, честити ви госпожици! Много радост да ви носят!

# 190
  • София
Честито на Диди и Еллее! Да са им живи и здрави дечицата и да им дават поводи само за радост и гордост  bouquet. Бързо възстановяване на мамите Hug!

Тонеска, честит рожден ден. Да си жива и здрава, както и цялото ти семейство и оттук нататък всички проблеми и тревоги да бягат надалеч от вас   bouquet.

Нелчо, честит ти рожденик! Да е жив и здрав, много да те обича и да ти помага!

Стискам палци на Шопи, Лейдибеби и Бубето. Всичко да мине безболезнено и бързо и скоро да гушкате сладки бебоци Hug.

Феъри, аз използвах такива контейнерчета за урина за замразяване на кърма за дъщеря ми. Те наистина са стерилни, обаче сега си задавам въпроса дали пластмасата, от която са направени е подходяща за съхраняване на храни newsm78. Дали не се отделят някакви вредни вещества от нея в кърмата newsm78? Та, затова сега търся някакви алтернативни варианти. Пазя си доста бурканчета от Хипп, които са за еднократна употреба заради капачките, но бих могла да ги изваря и да ги използвам. Четох, че ако не се напълнят догоре, могат спокойно да се замразяват.

За Пентаксима - и аз да кажа, че съм много доволна. Малката нямаше никакви странични реакции, освен че ставаше по-поспалива. Но всяко дете е различно, надявам се сега пак да е така Praynig.

Иначе ние сме добре. Обхванал ме е страшен мързел от два дни Embarassed, а ми остава да измия бебешкото креватче и да си изчистя кухнята. Но мъж ми има да прави някои неща по кухнята и малко ме блокира, затова си имам оправдание да мързелувам Mr. Green. Почти изпрах бебешките дрешки. Гладенето ще го правя непосредствено преди да влеза в болница, ако съм с планово секцио или ще го оставя на майка ми, ако бебето тръгне по-рано.

Вчера на консултацията се оказа, че бебето се е преместило отдясно, но си е все така седалищно Sad. Доста шава напоследък и все пак ми остава някаква малка надежда преди да ме резнат да си заеме правилната позиция и да се роди нормално Praynig.

Лека вечер, момичета   bouquet.

# 191
Честито на новите мами.Да са им живи и здрави госпожиците.  bouquet

# 192
Честит рожден ден мила Тонеса, желая ти всичко най-хубаво, всичко лошо да си загърбила вече и само хубави неща да ти се случват, а най-хубавия подарък още малко остана да си го получиш.
Нелчо, да ти е живо и здраво милото и много да те слуша и глези.
Честити госпожици на Елеее и на Дианка 83 да са им живи и здрави, много послушни, а на мамите бързо възстановяване.
Шопи и Лейдибейби стискам палци и ще чакаме добри новини с нетърпение.

И аз вече нямам търпение да раждам, много взе да ми тежи и само ми се лежи.

# 193
Честити бебчета на всички справили се с предизвикателствата мами! Да растат здрави и послушни!

Момичета, имате ли представа съхранението на кърма в стерилизирани пликове дали има някакви недостатъци?  newsm78Аз открих едни на Лансинох и мисля да си взема от тях, тъй като контейнерите ми се струват скъпички - особено ако трябва да си купиш 30-40 например.

# 194
Честита муцунка на мама Диди 83, да и е жива и здрава кукличката, и много да я радва Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт