НОЕМВРИйските ни хубави деца идват вече на света!

• 14 180
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Още веднъж благодаря на всички за пожеланията и милите думи!Трогната съм Simple Smile
Ние отпразнувахме вече, гроги съм, от 12 на крак...всичко беше много хубаво и направено с желание.Дори получих една хризантемка и саксия с много хризантеми, нали съм домакиня.
Стискам палци на лейдито, Шопи и на Бубе!
Моите глезени днес надминаха себе си, чак се изплаших като ги видях, ама нормално.
Мишле, вие също много дългокраки Simple SmileСамо така за дама!
Относно пликчета за кърма, на мен ми пратиха на гербер към 40броя.Ами щом са направени за тази цел, явно са съобразени с разни там изисквания.Имам и 2-3 на авент от комплекта с помпата.Иначе мои приятелки ме посъветваха също за стерилни к онтейнерчета за урина да ползвам.
Теодора, да знаеш на мен вече как ми тежи.Пъшкам и охкам като трябва да ставам.А тази болка долу ниско ми разказа играта, какво е това разширяване на костите не ми е ясно. И пак се подмокрих леко, течение ли е, какво е, но ....в петък съм на консултация, та ще видим...Отивам при рожденика да спинкаме.Рано, но не ми стигат силичките тази вечер!!!

# 196
  • София
Юле, и аз съм за ноември, поне се надявам, че момата няма да си покаже ината толкова скоро и да не слуша майка си! Mr. Green  А за водата, предполагам че Феъри и права, а и в крайна сметка повече вода няма да ми навреди и без това по принцип забравям да пия.
Бубе, мислех в неделя да ти пожелавам бързо и ледно раждане и здраво бебче, ама аз така чаках и за лайтблу и тя каква стана. Та затова отсега лесно раждане и здраво бебче, ако си тук в неделя ще го повторя  Hug

Комарче, стискам палци бебока да се завърти още малко и да улесни майка си, ти пробвала ли си с упражненията за завъртане на бебето? Имаше в някоя от темите на другите месеци или пробвай директно в гугъл.

Лека нощ тумбаци!

# 197
Здравейте момичета, хайде и аз да вляза в ролята на щъркелче.. вчера  
на 28.10 Лейдибеби роди момиченце 2950кг
Мама се възстановява лека-полека, но бебенцето са го транспортирали в специализирано отделение до МД, че има някакъв проблем с дробчетата.Тя ще пише повече подробности при първа възможност. Казали са че ще се оправи няма страшно. Стискайте палци да е по-скоро , да си я гушка вече и да се свършват неволите.
Успех на всички  и цунки от мен!

# 198
  • София
ЛЕЙДИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА, МНОГО ДА ТЕ РАДВА И СЛУША! бЪРЗО ДА СЕ ОПРАВЯ И ДА СИ Я ГУШКАШ !!!   Hug Hug Hug

Ей цял ден се питаме за теб имало защо!!!

Шехерезина, мерси за хубавата вест и успех и на теб!  Hug

# 199
Привет!

ТОНЕСА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ВИНАГИ ОБИЧАНА И ГЛЕЗЕНА ЖЕНА И МАЙКА.

ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСКИ НА ЛЕЙДИБЕЙБИ, ЕЛЕ И ДИДИ 83.нЕКА РАСТАТ ЕФИРНИ И НЕЖНИ, ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНИ!
ЛЕЙДИ, ЖЕЛАЯ ТИ СКОРО ДА СИ ГУШКАШ МАЛКАТА КУКЛИЧКА  Praynig

ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА НЕЛЧО!НЕКА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВИНАГИ ВЛЮБЕН В ТЕБ!

Стискам палци на  Шопи и Бубето  Praynig Леко и чакаме хубави вести от вас  Hug

Лора, принципно сама си гледам децата, до момента каката де.Бабите ни не са в София и няма на кой да разчитам.В момента майка ми е тук, а после и свеки ще дойдде за малко, докато вляза в ритъм с двете деца.Но после оставам сама с двамата и ще видим как ще е.Поне имам жена, която да чисти апатрамента.
Комарче, видя ли че съм ти отговорила за пликчетата за кърма  newsm78

Лека нощ на всички !  Hug

# 200
Лейди  Hug Hug Hug направо се почна съвсем пичовската  Mr. Green

Дано с бебчо всичко да е наред и скоро у дома при мама  Praynig

# 201
Честита кукла на Лейдибейби Hug! Бързичко да се оправя и да я гушка много скоро newsm51
Почна се,а?..

# 202
  • София
Комарче, видя ли че съм ти отговорила за пликчетата за кърма  newsm78

Видях и веднага казах на мъжа ми, защото той ще тича да купува, като ми се наложи. Много ти благодаря. Hug Аз просто от известно време се замислих за пластмасата на стерилните контейнерчета за урина и понеже Феъри ги спомена, отново се зачудих дали и този вариант е удачен.

Лейдибеби, честито  bouquet. Да ти е живо и здраво детенцето, бързо да се стабилизира, за да не тревожи мама и тати и бързо да се прибирате тримата вкъщи. Hug

На мен ми е супер криво, че малката вдигна температура 38 °C Sad. Сега я наблюдавам да видя дали ще продължи да вдига, за да й слагам свещичка или ще падне сама. А крачетата са й ледени, което май значеше, че още ще вдига newsm78. Много ми е тъпо. Най мразя да ми е болно детенцето. Вчера я водих на редовната консултация и докторката я похвали, че по принцип е здрава и по-рядко се разболява и днес - кофти изненада Confused. Дано да отминава по-бързо. Но тази нощ явно няма да се спи, че ще я взема при нас на спалнята.

На всички мами и тумбачета пожелавам спокойна нощ и дано да спинкате добре  bouquet

# 203
Честити момиченца на Ели, Диди и Лейдибеби! Hug

Шехерезина, пожелавам много бързо оправяне на бебката и скоро да се гушкат с мама Simple Smile

За хемоглобина да ви кажа, че зелените неща като коприва и спанак например имат много високо съдържание на желязо, но то реално не може да се усвои от организма. Наблягайте на месото и особено на черния дроб - той е най-ефикасен при такъв проблем.

Комарче, стъклените бурканчета със сигурност могат да се ползват за замразяване на кърма. Знам, защото предишният път аз така я съхранявах. Сега обаче не съм си запазила ни едно бурканче ooooh!

Мъри, 30-40 контейнерчета от по 100мл са 3-4литра кърма, да не се надценяваме чак толкова  Laughing Wink Десетина ще ти стигнат, според мен. Но иначе си права - неоправдано скъпи са. По същия начин днес се сблъсках с безумието на подплънките за сутиени. На първото място, в което влязох, ми предложиха на Авент - 20бр. - 9.50лв. Аз като видна скръндза ги отказах, на следващото взех на някаква друга фирма - 20бр. - 2.50лв. Е тия на Авент златни нишки ли имат втъкани, баси? Crossing Arms

Сега да ви кажа за моя преглед днес, хвърлих в потрес лекарката ми Laughing На бебо всичко му е наред, пулс нормален, позициониран правилно, води, плацента -ок. Обаче размерът му, моля ви се, е стигнал до внушителните 3810 гр. Като го изплю компютърът, аз така -  Laughing ,защото го очаквах,  усещам го, че е едър, а лекарката ми така -  Shocked
Каза ми, че ако дочакам термина, ще мине 4-те килограма със сигурност. Жената се притесни как ще го раждам, а аз само се хиля и я успокоявам, че няма начин да не го родя нормално Laughing
Даде ми една седмица, каза, че след една седмица, ако дотогава не родя, ще мислим да го чакаме ли още. Иначе в събота вечерта ще ми запише тоновете и ще ме прегледа за разкритие. Но засега няма признаци за излизане, бебо бил височко още и според нея едва ли до събота ще тръгне да излиза. Пък ще я видим тая работа.  Laughing

Обаче сега взех да се изнервям лекинко, защото всички около мен (освен мъжът ми, той е много доволен, така трябвало да бъде тежи един мъж Laughingцъкат с език ужасено как може да е толкова голямо бебето и се надпреварват да ме убеждават колко ще ми е трудно и какъв зор ще е да родя нормално толкова голямо бебе. Страхотна подкрепа, няма що. Crossing Arms Аз пък съм убедена, че всичко ще е наред. Mr. Green В крайна сметка мъжът ми се е родил 4500, а майка му е три пъти по-слаба от мен и все ми обяснява колко лесно й е било  Wink

# 204
  • Sofia
изключително съм щастлива да ви съобщя,че ДЕНЧО роди МОМИЧЕ 2900гр - имаме си мъничка МАРИЯ! преди малко в МД с не планувано секцио! И двете са добре! и много ама много си ги обичам......

аз съм кумата й....

на всички ви желая леко и безпроблемно раждане и да гушкате най здравите бебета на света! На тези, които ще им е за първи път, не знаете какво невероятно приключение е това, като приказка без край....  Hug

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 23:59 от munieca

# 205
Муниека мерси  Hug
 Денчо мила много прегръдки и от нас с бебка(все още) newsm51 newsm51 newsm51
 като гледам как се развиват нещата нямам търпение да дойде утре  Blushи да гушна малкото човече

# 206
Честити принцеси на мамите Денчо и Лейдибеиби. Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят. На мамите бързо възстановяване и скоро да се прибират в къщи с малките съкровища.   bouquet

# 207
Уууаауу, наистина се започна Grinning Heart Eyes! newsm44
Да и е честита на Денчо принцеската newsm51 Hug

# 208
Денчо и Лейдибейби  Hug Hug
Честито!!! Добре дошли на малките ви куклички   bouquet  bouquet

# 209
  • София
Ихааа, още едно попълнение в ноемврийския отбор Simple Smile.

Денчо, честита дъщеричка  bouquet! Пожелавам ви цялото щастие на света!

Феъри, ама ти наистина си отглеждаш голям мъж Hug. Между другото аз миналия път бях натрупала такива запаси от замразена кърма, че камерата на хладилника не ги побираше. Не съм броила точно колко контейнера за урина (от 180 мл) бях напълнила, но дори при цена от 0,50 лв./бр. пак ми излизаше солено. В най-силния си период за 2-3 дена напълвах горе-долу 5 такива контейнера. И това, като се има предвид, че в началото изобщо нямах кърма. Така че търпение и цедене му е майката. Само дано бебетата са кротки, за да имаме време да цедим. Лично аз си пожелавам този път бебето ми да е лакомо, само да си дърпа необходимото количество и така да ми стимулира лактацията без да е необходимо да прибягвам целодневно до помпата.

Ние продължаваме да се борим с температурата Sad..... Тази нощ май изобщо няма да лягам, за да мога по-лесно да я следя.

Общи условия

Активация на акаунт