НОЕМВРИйските ни хубави деца идват вече на света!

• 14 179
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Влизам специално да видя как е Шопи, понеже тази нощ я сънувах че ражда  ooooh! и какво да видя тя наистина отива да ражда само че утре  Hug Имаш стиснатите ми палци както и всички останали на които им предстои голиамата среща утре  Praynig

Сега да честитя на всички нови мами  stork-boy stork-girl
Барзо възстановяване и много да ви радват бебчовците  Heart Eyes

Честит Рожден Ден на Тонеска, с големи благодарности за грижите й за нас и за нашите темички  smile3525 newsm51 smile3525

При мен признаци за раждане още никакви, на моменти сам много нетарпелива вече да си видя и гуша бебчо, но на моменти така ме е страх че не заспивам по цели нощи да мисля  hahaha бременна му работа!

Лека нощ момичета!

# 211
  ехххх.... досега неможах да си вляза с името, много ме ядосва този нет  ooooh! направо  #Crazy Та се наловжи да побликувам като гост да не би случайно да истарва Шопито без да съм и пожелала успех  Grinning

Вече мога наистина да си лягам!

# 212
Денчо, Лейдибейби, честити ви принцеси! Много радост да ви носят!   bouquet

# 213
Честити малки момиченца на Лейдибейби и Денчо! Да са им живи и здрави! На мамите бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома!    bouquet

# 214
Честити принцеси на мамите Денчо и Лейдибеиби. Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят. На мамите бързо възстановяване .
На всички решили да раждат днес успех.

# 215
Пак момичета Grinning. Какво ще ги правим толкова моми без ергени?

Лейди, Денчо, да са ви честити дъщеричките! Лейди, дано бебка се справи с предизвикателствата на дишането и по-скоро да сте заедно. На щастличите майки, бързо възстановяване и връщане в нашите редици!

Нелчо, Вали Hug. Аз като гледам Нелчо може и да ме изпревари Mr. Green Ама и аз не бързам.

# 216
  • София
 Добро етро сладури.

Валя гледам ,че и ти си ранобудна нещо. Mr. Green

# 217
  • София
Добро утро!
ДЕНЧО, ЧЕСТИТА МОМА! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАРИЯ!

Sasa, току що станах и пия кафе, чакам да ми изсъхнат дънките, че няма какво друго да обуя за да ида до офиса  Mr. Green Ти как си, как е кръвното?
Моята девойка от вчера по-рядко я усещам, да звъня ли на лекарката??? Върти се и се обръща но не толкова много или поне аз така си въобразявам newsm78

Бубе, наистина само ноемврийски моми има, а пък те каквито са люти скорпионки, момците ги е страх да излизат  Mr. Green

Феъри, вие ще сте за конкурса по по НАЙ  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 08:51 от valya_76_08

# 218
  • Попово
дубрутруууу  Hug
юхуууу имаме си бебешки дъждец и то само от кукли Simple Smile  stork-girl stork-girl stork-girl Честита радост на майчетата Диди 83, Денчо и Лейди бейби  smile3522

# 219
  • София
Честито на новите мамчета - Лейдибейби и Денчо! Да са ви живи и здрави момиченцата Hug!

# 220
здравейте,здравейте !!!
виждам само хубави неща се случват
момичета имам един въпрос-задължително ли преди силните контракции трябва да панде тази прословута тапа  Embarassed
защото аз чакам да видя нещо такова за да се ориентирам че се почва а незнам дали е правилно

# 221
  • София
 Валя стига глупости с това , нали си чула че вече си в края бебето няма място къде да се върти.

Аз към 10,30 ще звънна да ида да се подстрижа и така. Нямям никакви признаци - тия скорпиони ще ни вземат акъла.

Само стискайте кълки на 4.11.2008 скорпионите се делат на черни и бели ,а на четвърти са така наречените червени скорпиони. А да знаете познавам двама такива - така ,че на 4,11,08 забранявам ражданията.

# 222
  • София
Валя стига глупости с това , нали си чула че вече си в края бебето няма място къде да се върти.

Аз към 10,30 ще звънна да ида да се подстрижа и така. Нямям никакви признаци - тия скорпиони ще ни вземат акъла.

Само стискайте кълки на 4.11.2008 скорпионите се делат на черни и бели ,а на четвърти са така наречените червени скорпиони. А да знаете познавам двама такива - така ,че на 4,11,08 забранявам ражданията.

Абе аз знам, ама вчера вечерта ме поуплаши защото я галех разтривах да се мръдне а тя изобщо не иска.
Аз съм намислила тази събота и неделя да изтормозя таткото да размести и да идем да изберем скринче, че с моето суеверие бебето наистина ще спи на спалнята при нас, и ще се къпе в мивката  Mr. Green

Обещавам никакво раждане на 4-ти, ако тръгне да излиза ще я натискам обратно  Mr. Green

Деница, нямам никаква представа Mr. Green

# 223

Лейдибейби,Денчо добре дошли на вашите съкровища,бързо възстановяване и ви чакаме с разказчета!    newsm51  bigdance2 mamma
моята доки ме успокои,че повишено СУЕ и левкоцити си е в нормата за бременност,особено като наближава раждането! Grinning

# 224
Честито на Денчо и Лейдибейби! Да са ви живи и здрави момиченцата, с много радост да ви даряват!

Общи условия

Активация на акаунт