Коя момиченце, коя момченце е скрила в АПРИЛското шкембенце

• 16 056
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета! Аз съм майските мами за 2009 година. Термина ми е на 1 май 2009. Нахлувам в темата Ви с  въпросчета към тези, които ще имат бебче за втори път. Имам чувство, че усещам вече бебето, но ми се струва рано. Утре влизам в 14 г.с. Дали е възможно да е бебето или от нетърпение си внушавам. Има ли мами, усетили бебчето към 13-14 г.с.? Благодаря Ви и Ви желая само приятни емоции и здрави бебета   bouquet
аз го усетих 13 г.с и то в началото!!!доста се учудих че се обади толкова рано ама...сигурно ще е като мен припряно Laughing
а за това подмокряне явно ще трябва доста сериозно да си поприказвам с гинеколожката ми да разберем какво е че да не се побърквам толкова,достатъчно ми е страха заради предната ми бременност
а какво мислите за бебешките партита?те по принцип се правят към края на бременността ама  ми се струва готина идея по принцип

# 106
Хей,честито за хубавите новини,надявам се и аз да мога след време да се похваля!Браво за хубавите резултати ренка и мадлена,честито синче дес-бес,казах ти че винцето ще свърши работа.
слънчо,и аз съм чувала протеворечиви мнения за това кога се прави БХС,едни го правят между 11-13седмица,други след 15г.с.Аз например исках да го направя по-рано но ми казаха че преди 15г.с.няма смисъл,ще ми пускат изследването когато стана в 17,просто мнения рязлични иняма защо да се спори за точноста на това изследване.Най точна е аминоцинтезата,въпреки че някои доктори са против нея заради някои рискове.Важното е резултатите да са добри на всички мами и да си родим едни сладки бебета.

Спокойна вечер от мене и много ритничета!

# 107
Io-io, аз имам впечатления от дървеното, сестра ми го ползва за малкия и и е доста по удобно, поне според мен.  А тази марка Piero за сгъваеми ли е, не съм я чувала?  Embarassed
Desi_D, благодаря ти    bouquet

Аз в събота получих първия си ритник от моя юнак, не мога да ви опиша с думи чувството   Heart Eyes  Пожелавам на мамите които не са си усетили мъничетата скоро да го направят и ще ни разберат какво изпитваме в този момент  Simple Smile

Ани4ка, я раздуй за тези бебешки партита, аз не съм имала удоволствието да ходя на такова, как се прави, кога?

# 108
  • Лудогорието
Ама, че сте бързи! Не смогвам да ви прочета  Simple Smile На младоженците-ЧЕСТИТО  Wine Glass , на новодошлите  welcome От мен нищо ново. Нито знам пола, нито го усещам да ме рита Sad  По теста за желание-трябва да е момче  Wink Мъжът ми вече бълнува за секс  luvbed ама мен като ме е страх да не стане някоя беля....Течение и аз имам, но е в рамките на нормалното. Колкото за леглото-със сигурност ще е дървено. Хайде леко бременеене и мнооого любов  smile3525

# 109
Здравейте мами!
И мойте резулатати от БХС излезнаха и са много хубави.Нисък риск- 1:10000.Сега съм нетърпелива да дойде 7.11- ФМ .
Хубава вечер на всички. Hug

# 110
Здравейте мамчета,
Аз имам едни въпрос не много по темата Simple Smile Опитвам се да вляза в моя акаунт, само че ми дава, че няма такова потребителско име (Ji_Ji_Ji), което е абсурдно, защото най-малкото мога да си видя старите постове с това име. Явно е някаква грешка на сайта. Та въпросът ми е знае ли някой кой е администратора на този форум и как да се свържа с него, за да евентуално оправи тази работа, че не ми се иска да се регистрирам на ново.
Иначе бебчо си е съвсем послушничко - не се обаджа за сега, не знам пола, на преглед съм чак края на другата седмица ... абе с две думи нищо интересно и за тов ане пиша. Иначе нямам болки, контракции, гадене и повръщане, въобще все едно че не съм бременна, само шкембенцето ми е вече огромно и съм качила страшно много кила, че чак се притеснявам много, ама какво да се прави - ще трябва да ме търпят кръгла. Имам гъбична инфекция и докито ми предписа гино-певарил - тъкмо свършиш лечението и сякаш вече е ОК всичко - ще видим другата седмица, какво ще каже доки.
Всички изследвания са ОК, с изключени на урината - пише разни страшни неща - цитирам: "единични левкоцити на зрително поле, единични кристали пикочна киселина, масово плоски епителни клетки, бактерии".  Shocked Shocked Shocked Направо се изпонапритесних - някой има ли представа какво значи това и дали е много лошо??

# 111

Ани4ка, я раздуй за тези бебешки партита, аз не съм имала удоволствието да ходя на такова, как се прави, кога?
не съм била на такова,май е по-разпространено на запад.общо взето е женско  събиране на роднини и приятелки на бременната(все жени) и носят подаръци за детето,за майката,отправят пожелания и неща от този сорт.вместо да правят подаръци след раждането го правят преди това под формата на празненство.изглежда ми готино и забавно,даже вече съм направила поръчка на една приятелка живот и здраве всичко да е наред март-април да ми спретне едно такова Laughing
ами какво е това изследване БХС?

# 112
Io-io, аз имам впечатления от дървеното, сестра ми го ползва за малкия и и е доста по удобно, поне според мен.  А тази марка Piero за сгъваеми ли е, не съм я чувала?  Embarassed

не,дървени са, но много ми харесват. По принцип са гръцки,но имат и вносител за България.
Аз ги открих тук:
http://www.pierro-bg.hit.bg/
http://www.pierro-baby.gr/

# 113

не,дървени са, но много ми харесват. По принцип са гръцки,но имат и вносител за България.
Аз ги открих тук:
http://www.pierro-bg.hit.bg/
http://www.pierro-baby.gr/

не знам защо ама мен хич не ми харесват тези дървените кошарки. Гледах скоро от олекотените - много по-практични ми изглеждат, а ако могат и да е сгъват според мен е още по-добре. Гледах дори и варианти с плот за преповиване, който също можеше да се слага и маха и ми се видя доста удобно. Като попорасне дай боже бебчо ще си му купим легълце. Така поне си мисля да направим ние.
Иначе някой по моя проблем от по-горе - много ми се иска да се лог-на все пак в акаунта - тъкмо се разписах нещо ...

# 114
Здравейте отново от мен!
Искам  да ви се похваля, че днес ми излезе БХС-то и д-р Ганева ми каза, че всичко е наред и няма за какво да се притеснявам! Нямам търпение да дойде понеделник, за да разбера със сигурност какво е моето бебче!
  bouquet

# 115
  • Там където има любов
Здравейте и от мен
Днес имам добри новини .Серклажа ми се размина. Доктора каза че не се налага така че няма за какво да се претеснявам. Аз иначе болки и предния път си имах през цялата бременност и си бях на нош-па
Това за партитата много ми харесва аз го знам отдавна но мисля че няма да има кой да го организира за мен. И моминското парти сама си го правих. Пък и нали знаете тук какви са суеверни всички да не всеме да се случи нещо с бебето в последния момент.
За кошарките не знам какво да кажа.Ние сме с дървена но задължително на човек му трябва и сгъваема. От друга страна много голяма част от децата още от малки ги свикват по различни причини да спат при мама и повече кошарката не се ползва. Иначе наистина е по уютно с дървена и  с гардеробчето. Моя юнак още спи в нея и мислехме да и махаме решетката но сега ще се наложи да я ползваме така че ще я оставим така за бебо. Но пък моя съвет е да не е 140см а 120см това са двата стандартни размера защото децата в първи клас са около 130см.
Не съм честитила на булката. Попътен вятър бъдете щастливи обичайте се имайте си доверие и се уважавайте. Прости но важни неща и....... много сладурчета да ви пълнят къщата.
Ами да другото важно нещо беше МЪЖ. Втори мъж ама така явно ми било писано. Нашия татко е доказал че и момичета може да прави ама сега явно се е заел с наследниците на фамилията. Да ми е жив и здрав  Grinning поне ще ми е по лесно с дрешките и с играчките
Ами това е лека от мен  Grinning Ние тази вечер отиваме да се черпим за бебе. Кръсниците ни родиха момченце 4.500 кг нормално това си е направо героизъм  Crazy Grinning Grinning Grinning аз да се похваля

# 116
  • Някъде там...
Ji_Ji_, пусни си тема в подфорум Правила и указания, че не можеш да влезеш с ника си. Някой от модераторите ще ти помогне.
Относно урината, може пробата да е замърсена. Направи второ изследване на урина, но си вземи стерилно контейнерче. От това, което си написала единственото притеснително нещо е "масово бактерии", но пък левкоцитите ти не са увеличени, което говори просто за замърсена проба. За всеки случай пусни пак урина. Ако пак има много бактерии, няма да е зле да изследваш стерилна урина.

Йо йо много симпатични тези легълца. А цените как са? Че на мен 2 ще ми трябват все пак.  Crazy Аз имам един линкове с легълца, ей сега ще ви ги пусна.

Съни, много се радвам, че се е разминал серклажа.  Hug И честит мъж!

http://www.arbor-bg.com/
http://www.dibobg.com/products.html
http://www.martis93.com/component/option,com_virtuemart/page,sho … _id,64/Itemid,42/ - тези са на Мебел Джен, но нещо сайтът им не работи та затова оттук...

# 117
Това за партито ми харесва като идея, да взема и аз да инструктирам  Wink  приятелките ми да ми спретнат и на мен   Simple Smile

Мерси за хубавите линкове за легълца, ей сега влизам да ги разглеждам  Wink

Съни, чудесна новина, браво!!!! И добре дошла в отбора на мамите на юнаци!!!!

Весела вечер от мен мами  Hug

# 118
  • Там където има любов
Ето това е нашата кошара само че само с високото шкафче и доколкото си спомням това е цената само на кошарата
http://bebcho.bg/bg/details.php?id=1715

и цвета е различен

# 119
Благодаря, Жабче. Не се сетих да пиша там наистина може да ми оправят проблема.
За урината и аз си помислих, че може да е замърсена, а освен това когато я давах имах и още гъбична инфекция - може ли това да е причината? Мислих наистина да си пусна още едно изследване - ще се обад яутре на доки да видим какво ще каже. А какво точно означава стерилна проба урина?? Каква е разликата с нормалната?

За кошарките, линковете на Жабче ми харесаха, особено тази кошарка на Dibo Penny - много практична излгежда и ще се замисля - наистина може да вземем и някаква от типа.

Общи условия

Активация на акаунт