Коя момиченце, коя момченце е скрила в АПРИЛското шкембенце

• 16 027
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Относно количките исках да обърна внимание на тези които им е първо детенце че тези бебета са почти летни бебета така че според мен ще ви трябват по олекотени варианти на колички докато започне да става студено те ще са на по 8-9 месеца тогава нещата са по различни и няма да са нужни 1000 коша за всякакви случаи а само едно чувалче зимно.

Sunny, то в количките доколкото виждам се включват един кош за новородено и кош за кола. Дори и да е лятно бебето, как бих могли да се избегнат тези двата, се чудя? Може би да се слага новороденото директно в количката в напълно легнало състояние - въможно ли е, не знам?

Момичета, и мен ме хваща периодично параноята, че нито усещам все още бебето (надявам се скоро да го усетя  Praynig ), нито имам неразположения, но както казва моята лекарка: то ако ще става нещо, ще стане каквото и да правиш. И аз просто гледам да съм спокойна и да добутам до следващия преглед. Най-сетне и на мен корема ми почна малко да расте. Край с тайните, май.  Mr. Green

# 181
  • Някъде там...
Количката може да е с един кош, но облегалката да пада до пълно легнало положение. Това имаше предвид Съни.

# 182
Добър вечер,дами!

За сметка на чудесно прекарания уикенд тази вечер нещо ми  е подтиснато много... Confused.Бебчо не съм го усещала да мърда няколко дни и ме нападат едни мисли... Rolling Eyes Sad.На преглед съм чак във вторник,а дотогава като че ли има цяла вечност.
Няма повече да ви занимавам с моите тревоги.....моля се всичко да е наред Praynig

desi054224,честито ритниче  bouquet

tedi-vas, welcome

very nice,дано се почувстваш по-добре след утрешния преглед, дано само хубави неща да ти кажат Hug.Стискам палци всичко да е наред Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Mара Подробната,дано и при теб всичко е о.к,и болката се окаже безобидна Hug

Лека и спокойна вечер на всички Hug Hug Hug

# 183
sashimama не се тревожи,аз не го бях усещала 4 дни и направо се побърках от притеснение,но било напразно.Явно че мъниците са още малки и си мърдат без да ги усещаме! Желая ти да получиш едно хубаво ритниче и да забравиш тревогите! smile3525
Днес времето беше супер както и вчера,направо не можем да се свъртим в къщи,главите ни цял ден на вън!

# 184
Здравейте и от мен  bouquet
Нямаше ме няколко дни и докато ви прочета мина много време smile3529
Аз съм все още така,имам контракции и ми се втвърдява коремчето Weary надявам се всичко да бъде наред  newsm17 гледам да почивам повече.
На всички разбрали пола на бебчетата си -ЧЕСТИТО!!! newsm51
Лека вечер ви желая и спокойни сънища smile3524

# 185
sashimama, горе главата, опитай се да се настроиш по- положително! Всичко е наред Hug. Аз също няколко дни не го усещам "моето момиче" Sad, гледам да се абстрахирам от черни мисли Peace.
По въроса за количките да се включа и аз. Заглеждам се по chipolino. Моя приятелка скоро си купи, дизайнът и е хубав и тя казва че е много практична и удобна, а не е скъпа Thinking. Аз да си призная не съм се и замисляла кой знае колко по тази тема, не разбирам нищо от колички и опит нямам  Blush. Та...какво е вашето мнение за "chipolino", като по-вещи?

# 186
Здравейте мами Hug

При мен засега нищо ново,освен че започна да ми пада кръвното от Магнерота и да ми  Sick.Когато отида на следващата консултация ще говоря с доки.Аз също не усещам всеки ден мъничето а толкова ми се иска и ми липсва,а когато ме побутне направо грейвам Heart Eyes
rrivanovaаз също го усещам само вдясно ниско и не всеки ден.Сякаш там си му харесва или там най-вече го усещам аз др не съм го усещала още newsm78.Но съм сигурна,че е то,а чувството е сякаш някой ме потупва отвътре само,че мн нежно и даже малко е като гъдел и пърхане и ръката ми е все там Heart Eyes
Мисля,че БХС е излишен ако не е назначен с някаква цел или съмнение.След като ФМ е добър резултата,е безсмислено.А и аз също чувам,че е голяма честотата на фалшивите резултати и само те карат да се тревожиш излишно.

П.С. ето какво открих за усещането на бебчето:/това е за 16г.с./
Но най-важното за тази седмица е, че движенията на бебето започват да се усещат по-осезаемо. Като в топчица в корема, бебчо си седи вътре и от време на време “почуква” по стените й, сякаш за да каже: “Мамо, аз съм тук!”. Чувството, което изпитвате отначало, е като движение на малка рибка...

И то наистина е с големината на рибка или... на малка ябълка.
Толкова от мен засега,хубава вечер и дано сме споходени от повече нежни ритничета Heart Eyes

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 22:03 от ssillvvi

# 187
Добро утро!Кафенце от мен за успешен старт на деня !

Влизам само за да пожелая на всички хубава седмица,изпълнена с много положителни емоции и трепети newsm51!

desi054224,Little-Big Girl,, Hug Hug Hug

# 188
Благодаря за кафенцето sashimama, а ти те се притеснявай, че не усещаш понякога бебчо, той е толкова малко човече, и има нужда от повече почивка да спи и расте.  Wink
В сряда съм на БХС и ФМ- най-сетне. Ще пиша за резултатите и дано са добри.
Още не съм мислила за количка, но има време според мен, а и съм малко суеверна по въпроса.
very nice успех на прегледа.   bouquet
tedi-vas добре дошла при нас.  bouquet
Лек и успешен ден на всички.

# 189
Благодаря ви, момичета, за подкрепата!
Мара Подробната, мен ме боли постоянно така корема ниско долу като яйчници. Понякога е направо спираща дъха болка, за мен това е най-малкия проблем, нищо не пия. На фона на останалите ми болки него смятам за болка. Нормално е, защото все още матката се намира в малкия таз и понеже вече е голяма притиска всички органи. Скоро ще почне да се вдига над пъпа и би трябвало тези болки да отшумят.
Сега са проблемни истинските контракции, ако някой има-не тези, при които само ти се втвърдява корема, а когато има и тежест, все едно ти се ходя по голяма нужда.
Сори, за натуралистичното обяснение  Embarassed, но който не е минал по този път няма как да разбере.
Little-Big Girl , аз предният път (преди 6год.) бях с Чиполино-зимна, след това я дадох на кръстниците, т.е. 2 деца са я ползвали и нищо й няма.
Но пък сега чувам много лоши отзиви, явно много са снижили качеството.
Искам да ви покажа един модел количка, който според мен е много добър вариант, от по-евтините
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 6f374cbb534fb3542
приятели са го взели и доста ми хареса-маневрена, но не достатъчно лека за мен.
зимния кош се префасонира на летен.

# 190
  • София
Добро утро Simple Smile

Аз бързам да се включа с кратко питане и молба за помощ най-вече към мамите от София. От 4-5 дена на мога никъде по познатите ми аптеки да открия свещичките Ева  Кю, а за мен са от голяма важност поради ужасни проблеми с ходенето до тоалетната. Навсякъде ми обясняват, че са изчезнали от складовете, което направо ме ужасява вече Sad

Да знаете аптека, където все още могат да бъдат открити?

Мерси предварително!

# 191
Добро утро момичета Heart Eyes
sashimama благодаря за капучиното изглежда мнооого вкусно  Heart Eyes, и не се притеснявай толкова всичко ще е наред Hug
very nice успех на прегледа ще чакам да дадеш пълен отчет  Grinning, че мисля и аз да ходя другата седмица при доц. Балев и дано се подобри състоянието ти, че то така не се издържа Hug.
Добре дошла на мамата от Търново Hug, ще сме наблизо Wink

И аз като някои от момичетата тук съм на мнение, че е много по-важно да се направи ФМ, от колкото БХС, ние мислихме да правим, но наши близки приятели ни разказаха как са ги изплашили и как се е наложило да правят амнио (слава богу всичко си е било наред сега си имат хубаво момиченце на година и половина) и ние се уплашихме и решихме, че само ФМ ще направим.
Струва ми се че и аз усетих мъника няколко пъти, но и при мен беше долу горе на едно и също място, дали е той и аз се чудя newsm78
Днес сме на преглед и ще си го видим, утре ще дам отчет  Heart Eyes

Лека и успешна седмица на всички и само усмивки Heart Eyes

# 192
very nice, успех на прегледа. Дано ти овладеят положението с кръвното и да разсеят лошите предчувствия.  Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
 Hug Hug Hug, които са обхванати от щури мисли.  Hug
Приятна и слънчева седмица. После ще попиша малко повече.  Wink

# 193
  • София/Люлин
Здравейте от мен. Вчера катастрофирахме. Слава на богу всички сме добре /майка с бебе на 1.5, момиченце на 7г./. Уплаших се, но гледам да не мисля за вчера. Сега си измерих кръвното 130/80 при положение, че вчера ми падна много ниско и почти паднах, а след това се качи до 100/60. Винаги съм била с ниско кръвно, но сега май започна да се покачва, вие какво пиете за високото кръвно? В четвъртък съм на ФМ и се надявам този стрес да не се е отразил на бебчо и всичко да му е наред. Бъдете живи и здрави всички.

# 194
  • Overijse, Belgie
Я да ви питам за....окосмяването Wink Предният път и сега забелязвам, че много бавно ми растат космите по краката....това дали има нещо обшо с пола на бебето  newsm78
Ама както и да е - много съм щастлива от това  Laughing

Приятна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт