Коя момиченце, коя момченце е скрила в АПРИЛското шкембенце

• 16 035
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Имам един малко странен въпрос:какво точно усещате,когато бебето мърда?Защото аз от около седмица усещам едно потупване.В началото беше 1-2 пъти на ден.Сега е доста по-чесно.Но пък го усещам само на едно място,долу в дясно,никъде другаде Thinking

Дали усещам бебешора или е нещо друга newsm78 но пък какво?

Приятна вечер на всички Hug

# 166
Аничка, опитвайте се напред да не си вадите кошмарните изводи заради предния път.  Hug Дребосъчето ви е все още много малко като седмици, за да се усеща постоянно, а и понякога ще му удря по един хубав кротичък сън.   Hug Когато порасте още малко тумбачето с разни ефекти номера ще успявате да го раздвижите и в домашни условия.  Wink
То каквото и да ти пиша накрая ще си призная, че за всяка една бъдеща мама е по-добре да изпитва безпочвени притеснения, отколкото сляпо доверие и смелост.  Peace
rrivanova, и аз съм на мнението на Жабчо за БХС, особено след ФМ направена от специалист като доц. Томова. 

# 167
  • Някъде там...
Днес явно всички сте по разходки, много замряло тук.  Laughing Мен ме водиха в Мола, после по инициатива на мъжа ми ходихме във фирмения магазин на Чиполино. Много симпатично е станало там - широко, изложени са много неща, спокойно може да си разглеждаш. Май си харесах вариант за количка. Е, не отговаря на всичките ми критерии, но е по-добре отколкото очаквах за мейд ин чайна продукт. И като цена ме устройва - 364 лв.  Crazy Това, което не ми хареса е, че бебетата не са с лице към мен, бордът не може да се сваля, а сенниците са зависими един от друг, въпреки че изглеждат като 2 отделни. Китайска е, предполагам, че не е от най-здравите... Ако не си харесам нещо друго, май тази ще взимам, ЖЗ, само всичко да е наред.
Ето я: http://chipolino.com/showimage.php/420x/twiny_pink.jpg На живо изглежда много по-добре, отколкото на картинката. И тапицерията не е найлонова, а една промазана, мекичка.
Иначе имаше и легълца, обикновени дървени, по 190 лв до 270 лв, дрешки на български и турски производители, играчки, аксесоари. Позяпах си едно хубаво.  Blush
Ето такива легълца има, съвсем обикновени са: http://chipolino.com/showimage.php/420x/arbor_white_bed.jpg
Магазинът се намира в новооткрития търговски център Френдс, на бул Тодор Каблешков, между пазара Борово и кръстовището с бул. България. Ето и сайта, има и каталог: http://chipolino.com/

# 168
Здравейте и от мен! Ще ме приемете ли като кандидат-априлска мама на първа рожба от Велико Търново?  Терминът ми е на 10.04.2009г. Докторът видя, че е момиченце.

# 169
tedi_vas   Hug добре дошла!

# 170
Днес много слабо тука! newsm09
Времето беше супер,ние цял ден скитосваме по улиците!
Аз най сетне след 4 дневно отсъствие от страна на най-малкия член на семеиството получих така мечтаното мърдане из корема  smile3521 newsm47.толкова бях щастлива че днес цял ден ми е едно хубаво и като че ли не стъпвам на земята а летя от удоволствие.
tedi-vas добре дошла   smile3525
Лека вечер на всички !

# 171
tedi-vas preggoдобре дошла.честита девойка

А магазина на Чиполино дали работи в неделя?

# 172
tedi-vas, добре дошла. Всичко да бъде щастливо и леко!   bouquet
Вчера наистина беше една хубава жега. Възползвах се от случая да ме разходят до Метро и да си напазарим доволно много. Предния път Милото само го навести и нямаше никакво кривване от списъка.  Laughing Дано и днес малко ме поразходят, но този път извън табелата на София, че откакто сме се прибрали от морето, не ми се е случвало подобно щастие (не ми е и било в желанията да се мърдам от леглото).
Жабче, готина е количката. А за маде-то на производство - то всичко като че вече е от Китай. Откакто мартениците започнаха да ги произвеждат там, едва ли е останало нещо, което те да не майсторят.
За това, че не се обръща дръжката, за да са пасажерите с лице към возещия ги - като се замисля, не съм виждала по улиците количка с близнаци, които да са били разположени по този начин.
Този център на Т. Каблешков все повече ме печели за посещение. Досега само за една много добра пицария с детски кът там бях чувала.  Ще трябва да се проучат нещата на място.   

# 173
  • Някъде там...
Рони, май са с лице към возещия само ако са със зимни кошове или ако се обръща дръжката. Ох и на мен как ми се ходи на разходка, нали все не смея да мръдна... Иначе е малко оплетено направен търговския център и още не са запълнили всички магазини. Освен Чиполино има магазин на френските дрешки Киаби и аутлет Зара кидс. Но не съм влизала в тях, само видях на табелата, че има такива.

А пък вчера ми се случи за сефте да ми отстъпят място на една опашка. Аз докато разбера какво искат от мене сума ти време се кокорех странно.  Joy А то жената ме пита какво искам да купя, да ми го сложи и да мина най-отпред.

Забравих да напиша, че намерих цаката на сухата и лющеща се кожа - вече се къпя само с бебешки сапун.  Peace

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 10:01 от Жабче

# 174
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала, но се чувствам много зле и не искам да развалям слънчевия дух на темата.
Утре съм на ФМ и имам лошо предчувствие, опитвам се да не се отдавам на черни мисли, но като съм толкова зле дори и с вродения ми оптимизъм не успявам.
Цяла седмица бях в отпуска, мислех че като не съм на работа ще съм по-добре, но не-всяка вечер вдигам кръвно и главата ме боли зверски от сутринта.
Иначе поне съм спокойна, че бебчо рита постоянно.
Може би след ФМ ще се успокоя, нямам търпение вече да ми потвърди пола.
Относно кошарите-ние имаме дървена от каката, но може би ще вземем и сгъваема.
Също така според мен е безсмислено да се дават много пари за кошара-и тези за 150-200лв. вършат много добра работа. Ние нашата я използвахме 2 години, Габи много риташе и скачаше в нея, ако беше сгъваема сигурно нямаше да издържи.

# 175
Здравейте момичета,
май това хубаво време през уикенда ни се отрази добре на всички, има по-малко дремещи пред компютъра  Wink

tedi_vas, добре дошла при нас!!!    bouquet

desi054224, честито ти ритниче  Hug   bouquet

Аз за количките не ме интересува дали пише Китай, то май вече всичко се прави там, така че  Wink

very_nice, стискам палци утре да имаш хубави новини, за да спреш да се тревожиш, миличка. Всичко ще е наред!

Приятен и усмихнат ден на всички, ние пак ще сме на разходка днес!

# 176
Здравейте и от мен мами!!!

Аз съм много доволна, защото вчера ходихме с моя съпруг в един бебешки магазин - Мечо пух. Има страхотни неща. Аз главно гледах колички и легла. Харесах си едно страхотно. То е дървено с люлка, място за повиване, около 6-7 чекмеджета и може да се пригоди на юношеско легло. Цената е 450 лв. Много е красиво. За съжаление все още е многооооо рано да си го купя, а и жената ми каза, че се чака колекция 2009 и ще изчакам! Все още не мога да си намеря количка каквата искам. Представям си я триколка  - комбинирана (кош за новородени, зимно повивало, да може и да се отваря за лятото и столче за кола). Ако някой е видял такава, моля ви пуснете един линк!
Весела почивка!!!  bouquet

# 177
Emanuela88, аз също имам същите изисквания като теб, аз съм харесала тези:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2930

http://www.adria2001bg.com/index.php?m=320&category=126& … e=Look&lang=1 - тази е на цена 920лв за целия комплект - количка, летен и зимен кош и кошче за кола. Има и модел който е триколка.

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4877 - За тази кошчето за кола е на Romer

# 178
  • Там където има любов
Здравейте момичета аз ей така набързо че ще си легна да подремна докато малкия спи.
Относно количките исках да обърна внимание на тези които им е първо детенце че тези бебета са почти летни бебета така че според мен ще ви трябват по олекотени варианти на колички докато започне да става студено те ще са на по 8-9 месеца тогава нещата са по различни и няма да са нужни 1000 коша за всякакви случаи а само едно чувалче зимно. Това естествено е само съвет всеки си решава сам. Дано да не съм ви досадила  Heart Eyes
Лек ден

# 179
Разбрах,днес времето в Бг било почти истинско лято и това обяснява,защо е толкова замряло тука!Искрено ви завиждам Crossing Arms
При нас вече си е истинска гадна есен.

Аничка, особено very nice,спокойно момичета!
Разбирам ви притесненията,но съм сигурна,че всичко ще е наред Hug Май е нормално да ни гони параноята,но пък и повече предпазливост не е излишна. Офф и аз така си говоря,ама и аз яко съм се притеснила. Преди три дни като се готвехме да лягаме,получих много гадно стягане ниско ляво. Имам чувството,че беше от яйчника. Взех но шпа и магнезий и ми мина. Вчера нищо ми нямаше,но днес от време на време имам една пулсираща болка на същото място. Утре ще се обаждам на мойто доки. Офф дано всичко да е наред при всички ни Praynig

Лека вечер момичета!

Общи условия

Активация на акаунт