Коя момиченце, коя момченце е скрила в АПРИЛското шкембенце

• 16 042
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Анелка, на тази помощ имат право бременни с доход на член от семейството през 2008 до 300 лв. (дано не бъркам сумата, но толкова беше по спомен от последното четене в Закона за държавния бюджет за 2008). Моят съвет е да отидеш до районното социално на общината по местоживеене съгласно ЛК и да попиташ служителките какви точно документи трябва да събереш към молбата. Ако няма много сестри от етноса, подбрали и децата от цялата махала, може би ще имат възможност да ти обяснят и да ти бъдат полезни. Само че по спомен сега е сезона на отпускане на енергийни и други помощи и може да е лека лудница. Peace  

Сега виждам и съветът на Жабче - погледни в темата за майчинското счетоводство дали вече не са давали обясненията хора, минали по този път. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334182.0 - последната тема социално-счетоводни разисквания.

Сега го видях пак - & 15. Доходът за 2008 г. е 300 лв. Обезщетението е 150,00 лв. Другото го е писала вече Жабчето.

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 13:40 от рони

# 151
  • Там където има любов
Little-Big Girl  - през последните месец и половина не отидох на 4 погребения на роднини, но на 40-то на баба трябваше да отида може би и на следващото 40 ще трябва. Според мен това няма да го изживееш чак толкова при това е минало доста време и вече 3 год живеете с мисълта че го няма. Мъжът ти иска да те защити от емоции но според мен ти няма да се чувстваш комфортно ако не отидеш (та даже и на гробища ако трябва) . Не се претеснявай отиди  Grinning

# 152
Des-bes,нека ви е живо и здраво момиченцето,и много да ви радва!Весело изкарване на купона!

# 153
Момичета благодаря ви че се отзовахте,обадих се на доки увеличихме за няколко дни дозата на Магнерота и нош па.Леганах и си поспах сега положението е малко по-спокойно,но ще гледам да не се претоварвам мн днес.
А иначе докато бях в леглото ми хрумнаха две заглавия за нова темичка кажете ако ви допадат или ако искате може и да се префасонират който има идея.ето едното:
Ний/Ние Априлската дружина,вече станахме дузина.другото е:Колко съм щастлива вече,шава априлското човече.С малкото човече по-хубаво се римува ама нали трябва да отбележим че е априлско Grinningами това са засега др не ми хрумва.

Хубав ден от мен.

# 154
Сложих и двете ти предложения за следващо заглавие,  ssillvvi. Първото ти обаче може би ще трябва да го доизмислим в движение, че отдавна сме доста повече от дузина.  Sunglasses Но е добре, че се включи, че да не си творим в последния момент.   bouquet

# 155
  • Лудогорието
Е, свърши се-разделих се със зъбчо!Сега остана една голяма дупка, вижда се като се усмихна   tooth Все още се търпи болката, надявам се и да отмине. Днес съм в отпуска, понеделник ще ни слагат дограмата.Времето е прекрасно, но не ми се излиза. На рожденичката  bdbaloni Ами това е за сега от мен  Hug

# 156
  • Някъде там...
Рони, първото заглавие може да се коригира на: "Във АПРИЛската дружина вече станахме мнозина"

Маймунка, важното е че мина. Жабури с отвара от смрадлика следващите дни.

# 157
Little-Big Girl,не смятам че трябва да се притесняваш,това не е погребение,а помен,аз ходих преди две седмеци на помен на свекър ми .Ни мисля че ще е проблем да отидеш.

# 158
  • София
Анелка, на тази помощ имат право бременни с доход на член от семейството през 2008 до 300 лв. (дано не бъркам сумата, но толкова беше по спомен от последното четене в Закона за държавния бюджет за 2008). Моят съвет е да отидеш до районното социално на общината по местоживеене съгласно ЛК и да попиташ служителките какви точно документи трябва да събереш към молбата. Ако няма много сестри от етноса, подбрали и децата от цялата махала, може би ще имат възможност да ти обяснят и да ти бъдат полезни. Само че по спомен сега е сезона на отпускане на енергийни и други помощи и може да е лека лудница. Peace  

Сега виждам и съветът на Жабче - погледни в темата за майчинското счетоводство дали вече не са давали обясненията хора, минали по този път. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334182.0 - последната тема социално-счетоводни разисквания.

Сега го видях пак - & 15. Доходът за 2008 г. е 300 лв. Обезщетението е 150,00 лв. Другото го е писала вече Жабчето.

БЛАГОДАРЯ newsm51

# 159
Des-bes, да ви е жива и здрава малката принцеса.  bouquet
Little-Big Girl споделям мнението, че ако дълбоко в себе си желаеш да отдеш-върви, особено ако и се чувстваш добре.  Peace

# 160
Little-Big Girl  ако имаш желание отиди.аз миналата седмица трябваше да ходя на дядо ми,ама всичко начело с баба  ми ми забраниха да ходя на гробища.За това може да останеш вкъщи където всички ще се върнат после.Но все пак ти си преценяваш.

Сега по тема,която мн обсъждаме:БХС.Аз съм вече в 18г.с.,бях на ФМ.Но и док.,която ми води ЖК,и доц.Томова ми казаха че няма смисъл да ходя.На ФМ тя каза че всички е мн добре и няма смисъл от БХС.Ама като гледам май всички ще ходите или вече сте били.Посъветвай теме какво да правя.Да настоявам ли да ходя?Моя приятелка,която ходи,такива глупости и бяха наговорили че си го прави 2пъти.Разбира се всичко се оказа фалшива тревога Whistling

Благодаря на всички,които за съветите Hug

Пожелавам приятни почивни дни на всички newsm44.А на тези,които ще работят,като мен smile3518 smile3518 smile3518 им съчувствам

# 161
  • Някъде там...
rrivanova, аз не бих го направила. Разчитам повече на ФМ, отколкото на БХС. Да не говорим колко народ покрай мен беше докаран до лудост от фалшиво положителен резултат, че някои и амнио правиха.

# 162
да ви споделя какъв ужас със щастлив край изживях днес!!!2 дена почти не бях усещала бебчо и много се бях притеснила,а предната ми бременност така завърщи,мислех си че го усещам,но и аз незнам какво съм усещала тогава и се оказа че е починало.и съответно с мъжо много се бяхме притеснили,обаче гледахме нещо да се самозалъгваме,обаче и тази сутрин не ме срита(а обикновено сутрин ми казва добро утро Grinning) и аз тотално превъртях.веднага звъннах на лекарката ми и айде на преглед.по пътя с мъжо треперим,особено като изплуват стари спомени и изобщо бяхме пред инфаркт.и отиваме и като ми каза 'живо е!' и двамата рев от облекчение...ох момичета такова облекчение скоро не бях изпитвала!!!и малкото нещо си риташе и мърдаше... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesза 2 седмици е пораснало с 3см и вече е цели 12!!!и съм 17г.с и 2-3 дена,т.е. линийката ми малко изостава ама нищо Grinning ........толкова съм щастлива че е живо!!!!!не можахме да разберем момче или момиче е,не дава да видим Laughing тази вечер сигурно ще спя като къпана Grinning
а за БХС днес говорихме с лекарката ми и реших че няма да ходя.няма смисъл да се притеснявам.ако излезе че имам висок риск ще трябва да ходя на амнио а аз не бих го застрашила така.а пък и с мъжо решихме че каквото излезе такова ще го гледаме,както се бъзика брат ми и гущерче да излезе мухи ще му ловим.
малко се поовлякох с поста ми,ще ме извините,още съм развълнувана.лека вечер
des bes да ти е жива и здрава рожденничката,дано усмивката да не слиза от лицето й Grinning

# 163
Момичета, благодаря на всички за съветите и помощта  Hug!!! Ще отида само за обяда, така си бях решили и първоначално Peace!
ани4ка, сигурно си преживяла страшен ужас...като се има предвид, че така се преживява отново и вече случилото се. Важното е, че всичко е наред и ти се чувстваш добре !!! Желая ти само положителни емоции занапред  bouquet!

# 164
честито на рожденичката!

благодаря за инфото,много сте бързи Simple Smile

Мадлена ти си лошо момиче,като пиеше вино повече те харесвах  Mr. Green .тогава само хубави работи говореше  Mr. Green

аз още не съм усетила бебето,само усещам как панталона ме стяга  Laughing .бхс не искам да си правя-според мен е леко излишно от към притеснения,но всеки си решава  Wink

лека вечер на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт