Кодове за Ла Редут 15

• 35 377
  • 455
  •   1
Отговори
# 75
  • БГ

shrek, страхотен код! Но като гледам екстрите, явно е персонален и то само за нови клиенти  #Cussing out
[/quote]
не е за нови, го го получих на акаунта ,на който си чакам новата карта , 2 седмици ли ще е валиден според вас Thinking , нямам откъде да платя Whistling с ненамалени продукти ли действа пак?

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 15:35 от tevolere

# 76
  • София
И аз го получих току-що новия код на акаунт,от който нямам правена нито една поръчка.Така като гледам екстрите са 4-освен намалението,БД и подаръка включва и каталог.
Да питам и някой получи ли вече подаръка изненада по случай 80-годишния им юбилей?

# 77
Пробвах кодовете и от двете оферти за сакото, но не действат на нито един от трите ми акаунта #Cussing out. Явно ще се прави нов акаунт  ooooh! Че и нова карта трябва да си вадя... А пък как ще ги пълня картите...  newsm78  Money
Извинете за спама, но знам, че ме разбирате!

И при мен така-не действат! А да попитам с една карта на 2 или 3 акунта можеше да се плаща???
П.П. Знам, знам, че е коментирано вече...  bouquet

# 78
Момичета, офертата при мен е малко по-различна: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=pp … urecode=001RP0436
Получила съм я на акаунт от който нямам поръчки и е от скоро... на останалите три акаунта я нямам  #Cussing out А за този новия нямам карта....  Cry

# 79
Кода със сакото действа само ако имам два артикула prix mini

# 80
вижте и на мен какво са пратили. някой може ли да каже какъв е подаръка http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=bee1b7f1b4c1d3c3e4

разбрах  Embarassed

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 16:19 от veselina miteva

# 81
вижте и на мен какво са пратили. някой може ли да каже какъв е подаръка http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=bee1b7f1b4c1d3c3e4
полареното сако

# 82
  • София
 EmbarassedМомичета,помагайте!Отскоро съм запалена по ЛаРедут,вчера направих първата си поръчка.
Обаче  искам да ви попитам,тези оферти как ги получавате?При регистрацията или допълнително някакси
се добавя,че желая да получавам оферти от там? ooooh!

# 83
  • София-Младост
EmbarassedМомичета,помагайте!Отскоро съм запалена по ЛаРедут,вчера направих първата си поръчка.
Обаче  искам да ви попитам,тези оферти как ги получавате?При регистрацията или допълнително някакси
се добавя,че желая да получавам оферти от там? ooooh!
Никак, те просто започват да ти пращат ту реклами, ту кодове в един момент.

# 84
  • София
  bouquetБлагодаря ти,просто при регистрацията ми даваше някакви полета,на които аз не сложих чавки,
и си мислех че може би от там се абонирам,един вид за оферти.А пустия френски ми е "тъмна индия" Confused
А и преводачът е Sick

# 85
  • somewhere over the rainbow
Нито един от кодовете за сакото не съществува, според моя акаунт Crossing Arms Сигурно са персонални, а аз нямам нищо в мейла Crossing Arms

# 86
  • sofia
Нито един от кодовете за сакото не съществува, според моя акаунт Crossing Arms Сигурно са персонални, а аз нямам нищо в мейла Crossing Arms

И аз се канех това да пиша  Sick. Явно са персонални и аз, както обикновено с моя късмет нямам нито един и на четирите акаунта  Sad

# 87
  • Там....където всичко е възможно ....
Не си сама WinkСега е ред на тези които не получиха кода за тренча hahaha
И да знаете заменям тренч за сако Mr. Green

# 88
  • Варна

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=pp … urecode=001RP0433
пратили са ми това,обаче с кодовете за сакото не ми дава да намаля завивките,за нещо друго ли се отнасят.Аз опитах др.кодове които сте дали,защото искам от олекотените завивки ,но не стават.А сега и тези не стават що така?

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 11:05 от Росита 77

# 89
  • тук и там където дойде
и аз имам кода но на нов акаунт
кода - 16E и 2Е доставка+сакото
за 38/40 - 33278
за 42/44 - 33308
за 46/48 - 33316
не работят на другите ми акаунти значи са персонални

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 18:40 от Prima

Общи условия

Активация на акаунт