Кодове за Ла Редут 15

• 35 392
  • 455
  •   1
Отговори
# 150
САйта е с ново лице,явно затова ви е давал проблеми. А за кодовете за полар кажете коя комбинация ви действа,да пробвам и аз.

# 151
Здравейте момичета,
имам питане, относно това как се разбира дали даден код действа? например: приема ми код 28614 - 20?/45? + БД при поръчка над 45?, без PRIX VERT- вал.до 04/11/2008, НО в поръчката нищо не се случва  Rolling Eyes нито 5-те евра за доставка се махат, нито намалява общата цена....
и още нещо - може ли малко инфо и за кода който изпращат с фактурата при доставка
Благодаря  Ви предварително

# 152
  • София-Младост
Здравейте момичета,
имам питане, относно това как се разбира дали даден код действа? например: приема ми код 28614 - 20?/45? + БД при поръчка над 45?, без PRIX VERT- вал.до 04/11/2008, НО в поръчката нищо не се случва  Rolling Eyes нито 5-те евра за доставка се махат, нито намалява общата цена....
и още нещо - може ли малко инфо и за кода който изпращат с фактурата при доставка
Благодаря  Ви предварително
Това означава, че избраните от теб артикули не отг. на условието на кода. Даде ли ти надпис в червено, означава че кода не действа при теб или по принцип.

# 153
taniato пита според мен за друго нещо, и на мен ми се случва - не ми дава червен надпис, все едно че ми приема кода но нищо в сумите не се променя. случвало ми се е много пъти newsm78

# 154
Точно така Алегра, приема кода, но до там...
а знаете ли какви са двата подаръка с код 27901?

# 155
  • София-Младост
taniato пита според мен за друго нещо, и на мен ми се случва - не ми дава червен надпис, все едно че ми приема кода но нищо в сумите не се променя. случвало ми се е много пъти newsm78
Разбрах напълно въпроса и отг. е че кодът си действа, но артикулите в кошницата просто не са подходящи за него.

# 156
много благодаря за отговора  Hug
а за 27901 нещо знаете ли?

# 157
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

... Пише, че кода ще даде и подарък каталога за пролетната колекция 2009  Peace Въпроса е кой ще го получи и кой не... че аз още си чакам зимния  Mr. Green

Сигурно седи в пощенския клон и те чака, но не са ти пуснали съобщение /освен ако не са го взели да го ползват/.

# 158
Още преди 2 седмици получих прословутия код за тренча, но така и не пуснах поръчка. Сега пробвах и го захваща, включително с отстъпката от 15 евро и доставка 2. В предишната тема прочетох, че тренчовете са се изчерпали. Та въпроса ми е има ли смисъл да пускам поръчка и някой пускал ли е наскоро с него! Благодаря Ви предварително!!!!!

# 159
  • София
Ако ти изписва срещу тренча че е Disponible immédiatement - значи нямаш проблем  Peace
На мен ми захваща кода и днес  Flutter

# 160
  • морето и сините вълни :)
Момичета аз вече пуснах поръчка с полареното сако-та да видим сега дали ще дойде
.Сложих едни дънки от Прикс минито  бяха на 24,99Е и ми ги намали на 9,99Е.цопнах и едни дънки за 3 Е и всичко си ми даде като хората.Получих потвърдителен имейл,та сега остава да чакам Mr. Green
ето и моята оферта
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=0b8fda87d07fb2b57a

# 161
Мацки знаете ли тези кодове до кога са валидни
61549 - 38/40,61557 - 42/44,61581 - 46/48 - 40?/88?,52?/120? + поларено яке/сако - veste polair
че на първа страница не пише до кога ?

# 162
  • морето и сините вълни :)
 Mr. Green

# 163
  • Стара Загора
Stella Maria можеш ли да си изчистиш кутията!

# 164

... Пише, че кода ще даде и подарък каталога за пролетната колекция 2009  Peace Въпроса е кой ще го получи и кой не... че аз още си чакам зимния  Mr. Green

Сигурно седи в пощенския клон и те чака, но не са ти пуснали съобщение /освен ако не са го взели да го ползват/.

Мойта поща я проверявам всеки ден за поръчки и вече ме знаят... няколко пъти ги питах и за каталога, но казват, че няма каталог... Аз им вярвам - просто не ме огря...  Crossing Arms

Днес получих две поръчки - от 6ти и от 13ти - едната беше с кода за чантата Евридей - не е лоша, харесва ми  Wink

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 14:37 от неРАХОВА

Общи условия

Активация на акаунт