Кодове за Ла Редут 15

• 35 390
  • 455
  •   1
Отговори
# 165
Stella Maria пишати за чувалчето но кутията ти е пълна

# 166
# 167
Че то е намалено при албанците, 27,50 ако не се лъжа

# 168
не това е от детската номерация и не е намалено

# 169
не това е от детската номерация и не е намалено -24,50е http://media.laredoute.fr/product/picture/50299307o_aix.

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 16:08 от rositcaa

# 170
и при вас ли е така, че някои при верт се влияят от кода, а други не Sad

# 171

да, едни маратонки на мъжа ми не мърдат от никакви кодове Rolling Eyes

# 172
Мацки знаете ли тези кодове до кога са валидни
61549 - 38/40,61557 - 42/44,61581 - 46/48 - 40?/88?,52?/120? + поларено яке/сако - veste polair
че на първа страница не пише до кога ?
незнам до кога но все още действат аз сутринта пуснах поръчка със 61549

# 173
Искам да попитам момичетата, които са поръчали фотоапарата с референтния номер, има ли код с който може да се намали  newsm78
И тази оферта , какво ли не слагах в кошницата ненамалено и ново, нищо не ми намаля, само ми дава 2 евро доставка. Тази и тя не ми намаля нищо  #Cussing out

# 174
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Искам да попитам момичетата, които са поръчали фотоапарата с референтния номер, има ли код с който може да се намали  newsm78
И тази оферта , какво ли не слагах в кошницата ненамалено и ново, нищо не ми намаля, само ми дава 2 евро доставка. Тази и тя не ми намаля нищо  #Cussing out

Няма да ви намалят нищо ако не са ви изпратени лично, защото са персонални

# 175
  • Sofia

Няма да ви намалят нищо ако не са ви изпратени лично, защото са персонални
Първата като гледам и е изпратена лично, а втората на мен не ми е изпратена, но ми намаля PRIX VERT без проблем.

# 176
На мейла са ми пратени и двете оферти  Peace
Сега ще пробвам и аз с PRIX VERT , незнам дали съм слагала нещо с зелана цена, не обърнах внимание  Rolling Eyes

# 177
  • Варна
Момичета ,Rushcollection само за Франция ли е или може да пазарим от там с покана ?Имам оферта , но без парола.

Document sans nom
Si vous n'arrivez pas à lire ce mail cliquez ici

Rushcollection.com    newsletter    
Livraison colissimo offerte jusqu'au 3 novembre*
*en France métropolitaine

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 17:16 от miraj

# 178

да, едни маратонки на мъжа ми не мърдат от никакви кодове Rolling Eyes

И аз се интересувам за тези маратонки:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7528973& … ue&ksource=-1

Повече от 25 евро не мога да ги намаля - с код 22241
А  28614 намаля с 20 евро и БД.
С друг става ли?

# 179
  • Пловдив
Аз да се оплача, на мен ми пратиха 6 кода за тренча и 3 кода са поларения, всичко това на един акаунт. Много харчене, много нещо. Уж малки суми, голямо оливане падна.
наистина си за съжаление  Mr. Green .....и аз искам да се улея малко ,ама.......мойте приятели франсетата са игнорирали и двата ми акаунта и не стига че нямах нито един код за тренчовете,а сега пак нямам и за полареното сако,ама здраве да е.......те не ме карат насила да съм пристрастена Simple Smile.....ударила съм го на черен хумор вече,защото и да се ядосвам-файда никаква.Добре че имам чудесни съфорумки ,които удрат по едно рамо-код Simple Smile
И за да продължа със спама,понеже забравих в другата тема .....MariaD желая ти леко и безпроблемно раждане и скоро да гушкаш прекрасното си бебешорче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт