Декупаж - 23

• 39 008
  • 220
  •   1
Отговори
# 120
  • Добрич
Ехх, момичета, толкова много ме стоплят думите ви и ме зареждат с толкова положителна енергия, за което ви благодаря безкрайно и от все сърце!  Hug Hug Hug
Мери, рамката е много хубава!  Hug
Велдан, желая ти много творческо вдъхновение и време, за да осъществиш плануваното!   bouquet
Раковинче,   Hug Heart Eyes
Амей, страшно ме трогнаха и ме поласкаха думите ти! Hug
Дидка, много са сладурски бурканите! Бравос!  Hug
Диди, браво на детето за избора на салфетка и на теб за изпълнението!  Hug

# 121
                   Къдричке,благодаря ти  и едно въпросче ако е удобно  Laughing в кой край на Америка си?И в кой град ,ако не е тайна.

# 122
Има ли някой от Карлово?

# 123
  • Добрич
Диди, в Woburn сме на този етап. Това е квартал на Бостън - МА.
Сори за OFF-а.

# 124
Похвал с една нова бутилка.До края:

http://sisssak.multiply.com/photos/album/44#8

# 125
Браво момичета - страхотни неща, ама така се натъжих от новината на Къдрокоска и аз не знам защо.........., та чак не ми се коментират красотите ви!
Къдрокос, дано сте много щастливи и успеете бързо да постигнете това което ви е мотивирало за тази промяна! Надявам се да се включваш често, за да не ни липсваш и да не забравиш българския и да почнеш да ни се правиш на чужденка, че ще има  fight
  love001  love001  love001

# 126
                   Къдричке, в Бостън живее племеник на зълва ми.Значи има наш човек там. Laughing Виж колко е малък света.Трудно му беше в началото,а сега завърши,има добра работа,ожени се и има дъщеричка Лия.Всичко се нареди прекрасно с него пожелавам ти от сърце да го изпревариш в успеха.Ти си там със семейство,а той беше сам.Така,че имаш нашата виртуална подкрепа.Успех!!!
                   И аз се извинявам за офа. Embarassed

# 127
  • Добрич
Хехехе, Диди, верно е малък света. Доста познати и непознати от БГ има тук.  Laughing
Профилче, благодаря ти, мила, но не искам да си тъжна, а и за Раковинчето и Крис същото важи. Това е нашият избор и докато ние не почнем да ревем, няма от какво да се притеснявате и натъжавате вие. Една приятелка ми беше казала, че Господ дава поне вилица - два варианта за избор в дадена ситуация и всеки сам решава по кой път да поеме. Ние вече сме избрали моментния си път и ще го следваме до дупка. Това, което всички останали, които ни мислят доброто и искат да помогнат, им остава да стискат палци и да са близо до нас!  Laughing
Благодаря ви отново за цялата подкрепа - виртуална и морална, която ми оказвате, момичета!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 128
Къдри,пак ревнах,ама аз съм си тъй - от щастие бе - вярвам че ще ни пишеш скоро с добри новини - работа къща и кола    Hug
мери,много сладка рамка,ама ти май като мене нещо се скатаваш  Laughing
Велдан, особено ми хареса тигровото бурканче,а кутийките са много сладки   bouquet
Раковинка ,много ти благодаря  Hug а музикалното шише няма да го променям,щото сестра ми като чу и каза ''само през трупа ми'' Naughty
амеи не следи ,а твори и показвай  Heart Eyes
дидка,много обичам такива бурканчета,браво и на джастуша, и на диди@
сиска,бравос бе, как я направи тази виртуозна бутилка  newsm78  Hug
аз съм само по терлици  newsm43

# 129
привет и БРАВО на всички талантливи момичета  bouquet
крис,не се скатавам,ами нямам много време.вечер на изкуствена светлина много ми се променят цветовете и ми остава само неделя следобяд.в най-скоро време ще взривя бомбата Joy/няколко творби наведнъж/ Laughing/крис,виж и в темата за квилинга Wink

# 130
хей мери да не съм те обидила,  Hug аз също нямам време и това имах предвид,ама то май прозвуча гадно  Embarassed сори

# 131
не бе,не съм се обидила Winkнося на майтап , имам чуство за хумор и съм ти отговорила с такова/ама майче не ми се е получило много,щом и ти се връзваш Joy/
момичета,предложих да направим ИЗЛОЖБА от творби на коледна тема,ама НИКОЙ НЕ ПОДХВАНА ИДЕЯТА. Naughtyбез ограничения в предмет,картинка,техника и т.н.

# 132
Успех на kadrokosa в новото й начинание!Макар че не се й съмнявам в това,предвид таланта й който виждаме тук.  Simple Smile

# 133
  • Русе
И аз да се поФаля с една бутилчица Цък  ....Припокрива се с ника ми Laughing
 Heart Eyes за Дидк@

# 134
  • Добрич
Алоо, Джастич, какви са тези красоти?!   Heart Eyes Страхотна е бутилката! Поздравления, страшно ми допада!  Hug Hug Hug Кажи сега какво е туй дето й виси като гердан, че нещо не вдявам? От картон ли го изрязва или е нещо друго?  Laughing
Полиад, мерси за пожеланията!  Hug
Крис, похвалвам се - имаме си вече квартира и кола.  Laughing Спирам обаче с тези новини, защото темата съвсем ще се измести.  Wink
Лека ви нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт