Декупаж - 23

• 39 007
  • 220
  •   1
Отговори
# 135
Джасти ще ядеш бой май ти............шишето е супер, а като ти видях и шампанските в другата тема, направо хлъцнах и ми умря ентусиазма да правя и аз шампанско   newsm47 Много си добра, яка и т.н  newsm51
Mery и  аз съм много зле със свободното време и вечерното осветление - само се размотавам и се правя на оката, ми не ходя да си направя едни очила и вероятно проблема ще се реши, а пък на всичкото отгоре ми се доспива в 21,00 ч. и съм супер нещастна от тоя факт!
sissak - тези розички от страни на шишето си ги прави ти нали? Браво ! Аз след като една неделя си пропилях цял ден да направя една релефна роза и после като показах шишето никой не забеляза - се отказвам от 3D декупажа  Mr. Green

# 136
Да,сама съм правила розите от глина,понеже не знам как се прави 3D декупаж.

# 137
Тези розички бяха обяснявани някъде из готварските теми   Grinning,браво за креативността!

# 138
  • София
Привет момичета,
Къдричке , да ме няма два-три дни и ти каква я свърши бе момиче, като прочетох ми стана много тъжно даже от вчера се каня да пиша и все не мога, но въпреки това ти пожелавам от сърце попътен вятър и мечтите ви да се осъществят Peace Praynig
за "наказание"  hahaha че така ни се измъкна по терлици те назначаваме с момичетата / предполагам всички са съгласни/ за главен търсач на американски салфетки   Joy, дано бързо да се устроите и много целувки
а ето още нещо от мен
до края
http://marinskyy.multiply.com/photos/album/10#76
някой беше питал как съм правила лъчите и дали е цяла салфетката на зеления комплект, не салфетката е само свеща с клончето и топката , фона аз съм го правила с гъбичка и няколко пласта боя, като не изчаквам да изсъхне напълно за да ги слея малко, само последният слой - златният го сложих върху изсъхнало, а лъчите ги правя с много тънка четка по същия начин с 5-6 слоя боя и накрая доразмазах с пръсти и дебела четка за да ги слея малко и сложих брокат и глитер newsm78  дано обясних разбираемо
джастич  - много сладка бутилка - БРАВОС и аз чакам обяснения
sissak  - бутилката е много оригинална - поздравления  bouquet
видях много хубави бутилки - велдан и кутийка - Didia - старахотни са момичета   bouquet  bouquet  bouquet 
bouquet
мери попинс - влюбена съм в твойте рамки да знаеш Crazy

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 15:57 от marinap

# 139
marinap прекрасни са и двата ти комплекта.Размечтах се...и почнах да кроя планове с моите наличности  newsm78

# 140
  • гр.Добрич
Мarinap, божествени са ти нещата.Аз питах как ги правиш, но яявно всичко е импровизация, така че няма как да се повтори. На мен нещо декупажа не ми се удава. Всичките ми салфетки се късат и не мога да разбера къде е проблема. Лепилото ми е уж специално за декупаж, четката с изкуствен косъм пък нещо newsm78 уж не съм чак толкова с вързани ръце.

# 141
истинско вълшебство,marinap   bouquet

# 142
marinap, не вълшебство ,ами цяло магьосничество - бравос  newsm20
джастуша   smile3521- трепач си
къдри, много ,ама много се радвам   love001 давай нататъка  newsm44

# 143
  • София
Благодаря ви момичета  Hug стана ми много приятно
spinki и на мен ми се късат или гърчат не се притеснявай/ има някои които повече се късат от другите /, опитай да не натискаши и с възможно най - меката четка, а в последно време опитах да мажа долната повърхност на малки участъци и да слагам по малко мотива / много ми е удобно за бутилки/  като отгоре приглаждам с пръсти  и след като минат 3-4 мин  преди съвсем  да изсъхне - мажа с четката тънко слойче лепило и пак с пръстчета
първо слагам мотива после фона и накрая лъчите , броката и глитера и накрая лакирам
продължавай да експериментираш, сигурна съм че ще ти се получат нещата Peace

# 144
маринка,толкова ме смая,че забравих да питам как ги направи - някакъв релеф сякаш виждам  newsm78
спинки,не се отчайвай  Naughty ето и моя начин за лепене,като предупреждавам ,че и аз мнооого рядко постигам гладък ефект  Embarassed след като белосам отдолу и хубаво исъхне, слагам мотивчето и държа с едната ръка на мястото където искам да бъде,а с другата мажа отгоре от средата към външните краища.Лепилото попива,размеква салфетката и с четката заглаждаш.И аз понякога мажа с пръсти.Когато опитвах да мажа първо отдолу лепило - нищо освен бръчки  Cry Ама то е въпрос на свикване  Hug
катка,виждам теее - къде се загуби бе жена  Hug

# 145
Чудесни сте! Hug
джаста - събра ми очите с тази бутилка  bouquetбраво
Маринап - твоите зимни комплекти са много идейни. Чудесни са... Много ви се радвам да работите с ръце, аз обикновен но нямам време и наблягам на шаблоните BlushВярно че сама ги рисувам...ама всичко премерено и изчислено. А тези лъчи са страшни. Поздравления
Къдрокоске... аз пък се радвам , че сте решили и сте намерили сили да опитате късмета си. Родолюбка съм...обаче тази страна не мисли за нас. А ние сме само някакви си 100  години на този свят Mr. Green нямаме време да чакаме да мине пустият му преход. Ще мине време ще свикнете. Никога няма да свикнете без родината - спор няма. Но градите своето бъдеще и това на децата си. А това е приоритет.
Пожелавам ви лека и бърза адаптация. Ако такава има...
На всички останали момичета Hug чудесни сте!

Искам да питам сега.
Работили ли сте с дуралекс??
оказа се че заскрежаването дори и след опичането пада... Лакирах с изпичаш лак и пак изпекох...ама не знам дали няма и той да си "тръгне" след поредица от измивания.. Thinking

и още едно сериозно питане Tired всеки съвет ще ми е от полза
Искам да сложа кракле/ напукване , ей на тази бутилка:

това всъщност е модела още не съм започнала. Сребро и злато е премесено в орнаментите. Снимката ще е трансфер. Искам обаче да и придам леко античен вид с напукване... Проблема е че нещо не ми идва на акъл как точно
може би около снимката??? Thinking

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 21:27 от JuliS

# 146
Спинки, по съвет на една от съфорумките тук, за което безкрайно благодаря, преди да наложа мотива пръскам с вода по него /с пръскалка за прозорци/, после леко изтръсквам да поизсъхне малко и налагам. Тогава отгоре с лепилото и четката заглаждам. Много е удобно.

# 147
  • Русе
marinap ,поздравления за зимните комплекти,разкошни са  bouquet
spinki ,пробвай със стик лепило,след като засъхне добре мотива(поне час-два) фиксирай с декупажното и действай както си знаеш нататък.
поздравления и за бутилката на Сисак
Благодаря момичета за комплиментите Heart Eyes Mr. GreenАз рядко се занасям по някое от нещата дето съм направила,но тази бутилчица много ми допадна как стана.
Къдричке и за другите любопитковци- бутилката егарнирана  освен със салфетка и с парченца естествена кожа,герданчето също е от кожа и имитира знака за естествен материял PeaceВсъщност на яве е далеч по-гот,тъй като ясно си личи релефа на различните по дебелина парченца.

# 148
С малко носталгия   ...  за лятото
http://picasaweb.google.com/poliadd/Polia#5270077874462171970

# 149
marinap страхотни зимни комплектчета - като ги гледам добивам все повече усещане за коледните празници!
poliad розите са си класика и по тая причина за тях няма сезон   bouquet
JuliS понеже питаш за идеи де........... мисля си, че след като снимката е правоъгълна, много добре би било да напраскяш различни дребни геометрични фигури - аз си ги представям в някои от цветовете по снимката - св.синьо и червено примерно, които можеш да напукаш  и отгоре да сложиш тези сложни заврънкулки - златисто-сребърните орнаменти.
Относно лепенето на мотивите - аз пък винаги си мажа основата, лепя и отново мажа - има наистина гадни салфетки дето се късат..............ще пробвам само отгоре да мажа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт