Весел празник и на майките им! Мария, за хомеопатията не мога да ти дам съвет, ако си решила пробвай. Нашата педиатърка ни изписва хомеопатичти продукти от време на време, за да не казвам всеки път, забелязала съм, че когато съм си в къщи много по-леко минават нещата, не съм ли - все стигаме до АБ
Аз взех да давам от началото на месеца на Алекс Коластра и Зелена енергия на Аквасорс. Незнам дали има ефект вече, една приятелка е много доволна, дава на децата си от много време. Миналата година казва, че не са отсъствали от градина и училище нито веднъж. Надявам се да има полза и да спрем да боледуваме
Моля се и с другите дечица да е така, ужасно е когато детенцето ти е болно. Ние от началото на месеца сме без детегледачката. Първо аз не виждам смисъл да давам пари за жена, когато е болно детето да излизам болничен, и второ явно жената нямаше вече такова желание. А едно дете се гледа най-вече с желание. Затова от днес Алекс е на ясла, аз на работа, до следващото ни боледуване, дано да не е скоро
Та така при нас.Пожелавам на всички приятен ден, на празнуващите весел да им е празника

Да радват много мама и тати и да имат много късмет!!!

. Сега на площадката търси какво не съм взела с нас и иска точно него или пък взима нещата на другите. Така, че носете си играчки, за да има с какво да си играе сина ми
!