Подаръци, торти и балони за НОЕМВРИйските двугодишни бонбони!!!

• 23 021
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН И ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ДВАМАТА СЛАДУРИ-МИХАИЛ И МИХАИЛ!!!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КРАСАВИЦАТА НИКОЛ!!!ДА СА ВИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦАТА!МНООООООООООООГО ДА СЕ ОБИЧКАТЕ!!!

НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО ОЩЕ 100 ГОДИНИ!!!

# 271
Честит рожден ден, честит имен ден на Мишовците Simple Smile
ЧРД и на Никол Simple Smile   bouquet

# 272
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА НИКОЛ!!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН И ИМЕН ДЕН НА ДВАМАТА МИШОВЦИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ И БЕЗГРИЖНИ ДЕЦА!!!

# 273
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  И ИМЕН ДЕН НА ДВАМАТА МИШОВЦИ!!! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ!!! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МИХАЕЛКА!!! МОМИЧЕТА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА И САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 274
Честит рожден ден на Никол и на двамата Мишовци! Да са живи и здрави, засмени и щастливи!
Честито и на всички именяци - малки и големи! Със здраве и гордост да си носят името!

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ КОИТО ПРАЗНУВАХА ТАЗИ СЕДМИЦА!!! ПОЖЕЛАВАМ И ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!
Честит Имен Ден и на Мишовците ни.

Аз не съм се вясвала скоро, защото от 1 месец насам незнам къде се намирам ooooh!. От 6 октомври ни се случи следното: 10 дни бронхиолит - инхалации, вентолини, Клацид. 10 дни вирусна ангина - пак АБ заради грешна диагноза на дежурна лекарка /гнойна ангина според нея./ Супер висока Т 5 дни, неповлияваща се от нищо. Тъкмо взехме да се пооправяме и ни тресна още един бронхиолит. Много тежък бяхме за болница но не го пуснах и си го лекувах вкъщи. Според лекарка от Александровска болница последния бронхиолит е на алергична основа.. Най лошото е че незнам какво му ги причинява. Според нея е от мъглата Thinking. Пак почваме Флексотида всеки ден и профилактика с антиалергични капки ooooh!. За БРОХОВАКСОМА - според д-те от Александровска вече е късно да се почва, защото действието му започва най-малко след 3 месеца. Т.е. трябвало е да се почне от август месец. Той не предпазва от бронхити, плевмонии и тем подобни. Той замества пиенето на АБ по време на такива боледувания.
Много ми е жал за детенце. Не е спал като хората от много време. Почти не яде и не пие вода. Енергичното ми дете гледа детски полегнал по цяла ден.  :cry Излях зи каквото ми е на душата и малко ми олекна. Жалко само че е насред прекрасната ни и празнична тема. Пожелавам на всички болнички мъничета да оздравяват бързо.  Praynig

# 276
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!  bouquet
Двете годинки минаха толкова бързо и приятно, благодарение и на това,че срещнах Вас!
Нека всичките ни дечица са най-вече здрави и усмихнати!
Скромно от мен

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДВАМАТА МИШОВЦИ! ДА РАСТАТ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНИ И ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

# 277
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВАМАТА МИШОВЦИ И НА НИКОЛ!!! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ПАЛАВИ!

ТОВА ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАЙКИ!

Честито и на празнувалите през изминалите дни! newsm59

# 278
ragtime, много ми стана мъчно като прочетох какво се преживели. Дано оттук нататък всички болести бягат далеч от вас!!!  Hug

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА НИКИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕННО–ИМЕН ДЕН НА ДВАМАТА МИШОВЦИ!
 ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ ДНЕС !

ragtime  Hug

# 280
Ей, не сте ме забравили! Благодаря ви за милите пожелания, направо не ги заслужавам, като се има впредвид, че хич не влизам тук, ама то е само от липсата на време..... около мен пак е пълна бъркотия. Ще захвана нова работа, като същевмеменно си продължавам и старата, но на хонорар, от разстояние - екстра се наредиха нещата, дано станат така, както си ги представям.

Дечицата са много добре, Неда не спира да говори, като мелница е!

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НОЕМВРИЙЧЕТА ДО СЕГАы КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА! ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!!!!!!!!!

# 281

Общи условия

Активация на акаунт