Подаръци, торти и балони за НОЕМВРИйските двугодишни бонбони!!!

• 23 024
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ВАЯ!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ГЕОРГИ И РУМЕН!!! ЖЕЛАЯ ИМ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО, КУПИЩА С ИГРАЧКИ И МНОГО ВЕСЕЛИЕ ОКОЛО ТЯХ!!!

МАЛЪК ПОДАРЪК И ЗА ТЕХНИТЕ МАЙКИ:

ЦВЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! НЕ ГУБИ ДЕТСКОТО В СЕБЕ СИ (виж с колко дечица празнуваш днес), ЗАПАЗИ СВОЯ ЧАР И СЕКСАПИЛ, И НЕКА ТВОЕТО ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО БЪДЕ ВИНАГИ ДО ТЕБ!!!

Мина, и аз съм пуснала капарото  Peace

За тортата - нали има вариант тортата да е 120 лв. Всъщност разликата беше, че тази от 190 е по-луксозна, а броя на парчетата е същия. 
Подарък ще вземем  Peace
За храната - ние сме стандартно меню + свободна консумация за моя Дюкански мъж  Mr. Green

# 256
  • София
Освен нашия батко и Марена -има ли друго голямо дете което ще идва-ние се радваме на моторчета и колички все още-книжки само за животни.Но не се притеснявайте за нас-ние ще си купим подарък и за него.

Аз много не си спомням целия списък кой ще идва, но има със сигурност още един батко - на raliar. Който има списък да казва  Mr. Green

# 257
Докладвам след посещението при доки - ангина! Явно чакаше да стане не 2, за да пие АБ! Много ми е гадно, а в неделя правим купон, на който ако не се оправи може и да не присъства! Идва ми да се застрелям  Cry!

# 258
Честит рожден ден на Вая, Гого и Румен! Да растат здрави, усмихнати и щастливи!

Цвети, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов   bouquet

Рени, дано по-бързо се оправя Бу и в неделя да е на 6 за купона  Praynig
Слави, и на Монката пожелавам бързо възстановяване  Praynig

# 259
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ВАЯ, ГОГО И РУМЕН!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И УМНИ ДЕЧИЦА!!!

ЗА МАМИТЕ:

ЦВЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА И МНООООООООГО ЩАСТЛИВА!

За капарото - и ние сме го превели.
За подаръците на рождениците - ние сме ЗА. Само да уточним до колко лева.
За подаръците на големите - ако искате майките да купят каквото ще им хареса на децата, а ние ще съберем парите.
За тортата - щом е луксозна, не ми се вижда много скъпа, но както прецените.

Бързо оздравяване на болничките!
Браво за яслата на Теди и Алекс, дано всички дечица да влизат с желание!  Heart Eyes

Целувки!  Heart Eyes

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЯ, ГОГО И РУМЕН!
ДА СА ВСЕ ТАКА ЧАРОВНИ СКОРПИОНЧЕТА И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ СЪС ЗДРАВЕ И УСПЕХИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАЙКИТЕ ИМ!
ЦВЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ МИЛА! БЪДИ ВСЕ ТАКА ОЧАРОВАТЕЛНА И НЕУТРАЗИМА!

Мина и аз съм превела капарото, още миналата седмица. За тортата и аз като Жени като направих една груба сметка, излиза добре като цена на парче, но нямаме претенции за вида, въпроса е торта да има. За нас след рожден ден, следва асоциация " тота" Laughing

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЯ, ГОГО И РУМЕН!
ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦВЕТИ! 

# 262
  • Отвъд алеята зад шкафа
И ние сме превели капарото още миналата седмица. За тортата нямам претенции, каквото решите.

# 263
Момичета, мен лично не ме притеснява цената на тортата, по-скоро се притеснявам като организатор като поискам от всяко семейство по около 10 лева да не ме благославяте Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЯ, ГОГО И РУМЕН! ЩАСТЛИВО, УСМИХНАТО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ!

ЦВЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И ЧАРОВНА!

# 264
Здравейте, момичета. Благодаря за пожеланията. Не мога да не ви поздравя с това http://www.youtube.com/watch?v=oCvXwSqKpmk

# 265
Честит Рожден Ден на Златна на патерички!

Честит Рожден Ден на Цвети!!!  Hug

Честит Рожден Ден на Гого, Антония,Гого, Боил и Андреа, Маги и Криси, Ваяна, Гого и Румен!С пожелания да са все така чаровни,палави,игриви,здравички и много щастливи

За подаръците - както кажете, но не мисля, че ще е проблем...като всяка друга играчка ще има почетна обиколка

За тортата - колкото, толкова. Не може без..

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 20:08 от ronja

# 266
      Честит рожден ден на Ваяна,Гого и Румен!Бъдете живи,здрави и усмихнати деца!На майките и татковците също здраве,за да се радват на прекрасните си дечица!                                                                                                                                                                           Честит  рожден  ден на Цвети!Много здраве и успехи!   bouquet
       Мина,аз като избирах торта за София цената на хубавите беше между 2,90 и 3,20 на парче.Така че 180лв за 60 парчета за мен е напълно приемливо.Не си и помисляй,че някой ще те критикува като организатор.Благодаря ти от името на всички   bouquet

# 267
момичета, балгодаря за пожеланията, стоплихте ми сърцето.
поздравявам ви с това парче
: http://www.youtube.com/watch?v=ILRe9dHyby8&feature=related

рожденничката пощуря, накрая не искаш да си ляга, искаше да си играе. кака й - също.
Crazy

Ренка
, дано Бу се оправи бързичко. много гадно това с ангината, явно яко е залитнал в сатурновата си дупка.

за тортата - съгласна съм, каквото и да решите. знам, че звучи много пасивно, но нямам проблем с цената и вида.

за подаръците за големите да си кажа като притежател на един такъв брой - момичета, не се притеснявайте, мисля, че е нормално родителите да си им купим и просто да ги получат заедно с малките.
имам и едно предложение, за да не се повтори миналогодишната какафония - всяко от децата да бъде извиквано поименно да си получи подаръка, да му се пляска и разни такива. те са вече достатъчно големи, за да го осъзнават и това ще ги впечатли.
т.е. идеята ми е да не се раздават всички подаръци едновременно. ако искате, де.

Мина
, душо, не съм превела пари, признавам си.  Embarassedобаче след като мина големият ден, обещавам тук най-тържествено да ги преведа още в понеделник.

# 268
Честит Рожден Ден на Гого, Антония,Гого, Боил и Андреа, Маги и Криси, Ваяна, Гого и Румен!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН на Михаил на masha,  Михаил на echi   и на НИКОЛ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО С МНОГО ИГРИ!!!

# 269
Честит рожден и имен ден на Мишовците! Да са живи и здрави, палави и щастливи!
Честит рожден ден и на прекрасната Ники! Да е много здравичка, умничка, щастлива и да става още по-красива!
Честит имен ден и на Михаела! Да си носи името със здраве и да се споменава само с добро!
Честит имен ден и на всички големи именици   bouquet! Да са живи и здрави   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт