Подаръци, торти и балони за НОЕМВРИйските двугодишни бонбони!!!

• 23 026
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден на Боил и Андреа!  Много да ви радват,малко да ви слушат, винаги здрави и усмихнати да ви бъдат
Весел празник и на майките им!

Мария, за хомеопатията не мога да ти дам съвет, ако си решила пробвай. Нашата педиатърка ни изписва хомеопатичти продукти от време на време, за да не казвам всеки път, забелязала съм, че когато съм си в къщи много по-леко минават нещата, не съм ли - все стигаме до АБ  Thinking Аз взех да давам от началото на месеца на Алекс Коластра и Зелена енергия на Аквасорс. Незнам дали има ефект вече, една приятелка е много доволна, дава на децата си от много време. Миналата година казва, че не са отсъствали от градина и училище нито веднъж. Надявам се да има полза и да спрем да боледуваме  Praynig Моля се и с другите дечица да е така, ужасно е когато детенцето ти е болно.

Ние от началото на месеца сме без детегледачката. Първо аз не виждам смисъл да давам пари за жена, когато е болно детето да излизам болничен, и второ явно жената нямаше вече такова желание. А едно дете се гледа най-вече с желание. Затова от днес Алекс е на ясла, аз на работа, до следващото ни боледуване, дано да не е скоро  Praynig Та така при нас.
Пожелавам на всички приятен ден, на празнуващите весел да им е празника   bouquet
 Heart Eyes

# 226
Честит Рожден Ден на малкия Бу и на Андреа,на Маги и на Кристиян!

Честит Рожден Ден (на патерички) и на двамата Гоговци и Антония!

Да растат здрави и палави дечица!  Wink Да радват много мама и тати и да имат много късмет!!!

Благодаря за хубавите думи за Ангелчо Grinning

# 227
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДАН НА МАГИ, БУ, КРИСТИЯН И АНДРЕА!!!НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИСХАТИ И ПАКОСТЛИВИ ДЕЧИЦА!!!

Момичета да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват и слушат!Весел празник!  bouquet

# 228
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНЕОКИЯ БУ!!! ДА РАДВА МНОГО МАМА РЕНИ, ДА СЛУШКА И ВСЕ ТАКА ДА ХУБАВЕЕ!!!

ЧЕСТИТ ПАРЗИНК И НА ОСТАНАЛИТЕ НОЕМВРИЙЧЕТА - МАГИ, КРИСИТЯН И АНДРЕАДА! СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Ей, ама с тези подаръци голям проблем настана. Никой не е казал, че няма да се подаряват. Просто изказах мнение за моя син. Аз миналата година не носих играчки, защото Алекс не се заиграва особено. Тогава имаше и терен за игра, а сега не знам как ще е в ресторанта  newsm78. Сега на площадката търси какво не съм взела с нас и иска точно него или пък взима нещата на другите. Така, че носете си играчки, за да има с какво да си играе сина ми  Mr. Green

# 229
       Честит рожден ден на Андреа,Боил,Кристиян и Маги!Честит рожден ден и на двамата Гоговци и Антония/на патерички/.Нека да ви бъдат живи,здрави и весели деца!
       Благодаря на всички за хубавите пожелания за нашия рожден ден.Да ви се връщат двойно.Тортата ни беше с Червената шапчица/любимата ни приказка е/.Празнувахме с баби,лели и т.н.,а в събота ще почерпим приятелчетата,че майките на повечето са на работа вече.Само ние мързелуваме още вкъщи/но ми е толкова хубаво с дечицата/.
      За Дряново и ние ще се включим в рождения ден.Разбира се,че сме ЗА подаръци.
      Хубав ден на всички и слънчево настроение въпреки мрачното време/поне при нас е такова/  Hug

# 230
   Честит рожден ден на Андреа,Кристиян и Маги! Момичета, да са ви живи и здрави децата, много да ви слушат и да са много, много щастливи!
Това е за щастливите мами с пожелание да пишат по някой ред и да не ни забравят .

Момичета, благодаря за пожеланията, да ви се връщат - особено това да са ни здрави децата! Днес рожденика е в сатурнова дупка явно  Mr. Green - направо луда ме прави, ама нали е рожденик- разминава му се за сега  Mr. Green!
Опаааааа, рожденика отнесе плувката  Mr. Green! Хубав ден на всички    bouquet!
Пу, ама много съм застреляна днес, забравих да почерпя  ooooh!!

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 22:09 от benighted

# 231
Честит рожден ден на Бу, Андреа, Кристиян и Маги!!! Да са живи, здрави, щастливи и безгрижни!!! Весело детство!!!

# 232
  • София
Ей днес много рожденици има Laughing
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ, БУ, КРИСТИЯН И АНДРЕА!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!! (Калинке вземи драсни някой ред забравихме я Магито)  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУ И АНДРЕА!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ И КРИСТИЯН !!!
МНОГО ЩАСТИЕ, УСМИВКИ И ПРИКЛЮЧЕНИЯ !!!

# 234
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И АНТОНИЯ, ГЕОРГИ, БОИЛ, АНДРЕА, МАГИ И КРИСТИЯН!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ПОСЛУШНИ!!!

ЗА МАМИТЕ
:

ЗЛАТНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА МАМА НА ПРЕКРАСНИТЕ ПРИНЦЕСКИ ЗЛАТИ И МИМИ!!!

# 235
Момичета, пускам ви това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340042.0 Който има възможност да помогне 

# 236
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЧКИ НА АЛЕКС, НА  АНГЕЛЧО, СОФИЯ,  ГОГО И АНТОНИЯ И ДРУГИЯ ГОГО!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ- БУ, ДА Е ВСЕ ТАКЪВ ЧАРОВНИК!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА АНДРЕА, МАГИ И КРИСИ!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТИВИ!

# 237
Честит рожден ден на синеокия чаровник Бу, както и на Андреа, Кристиян и Магдалена!
Бъдете ЗДРАВИ, щастливи, усмихнати и безгрижни деца!

За щастливите и грижовни мами -

# 238
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИТО,АНДРЕА И КРИСТИЯН!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!
ЗА ТЕХНИТЕ МАМИ

# 239
МОМИЧЕТА, ПРЕВЕДОХТЕ ЛИ ПАРИТЕ ЗА КАПАРОТО?
НЕЩО ДРУГО ИСКАТЕ ЛИ ДА УТОЧНЯВАМ С ХОТЕЛА?
НЕ ВИ ЛИ СЕ СТРУВА, ЧЕ 190 ЛЕВА ЗА 60 ПАРЧЕТА ТОРТА Е ПРЕКАЛЕНО СКЪПО?

В ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА СМЯТАМ ПАК ГОВОРЯ С ТЯХ ЗА ТОЧНИТЕ БРОЙКИ НОРМАЛНИ И АЛТЕРНАТИВНИ Grinning ПОРЦИИ.

АЗ СЪМ ЗА ПОДАРЪЦИ, ЗА ОКОЛО 15 ИЛИ 20 ЛВ СМЯТАМ, ЧЕ Е ОК. СЪЩО СЪМ ЗА ЗА СЕ КУПЯТ ПОДАРЪЧЕТА НА БАТКОВЦИТЕ И КАКИЧКИТЕ.

НЕ МОГА ДА СЕ СВЪРЖА С АНИТА И ЕТИ ДА МИ ПОТВЪРДЯТ ЗА ОЛИМП. ЗАСЕГА 2 СЕМЕЙСТВА СА ПРЕВЕЛИ ПАРИТЕ ЗА ТАМ, НЯКОЙ ДРУГ АКО ИСКА ДА СЕ ВКЛЮЧИ В КУПОНА ДА СВИРКА.  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  cook newsm38

Общи условия

Активация на акаунт