96 DE: Вампири, таласъми се разхождат по налъми.

• 18 772
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Днес сутринта на входната врата на детската градина имаше залепен лист с една огромна въшка и над нея - "Родители, въшките отново превзеха нашата градина. Преглеждайте децата си всяка вечер и ги мийте профилактично със специален шампоан. Въшките не прощават!". Паднах.

Петка, голямо сладурче си имаш.
Дианджели, много сте хубави цялото смейство. Не те бях виждала, представях си те ниска, руса и дебела, а тя била стройна като фиданка брюнетка  Laughing Мъжът ти и той е хубавец  Wink

Мишкане, още се влача в писането, чудя се как да блъфирам възможно най-ефирно.

На снимката с Гея ли? Че къде се вижда Гея?

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Гея я няма на снимки Mr. Green Там е мама Кити Wink

# 137
  • Немция
Моя грешка по невнимание, Мисти!
Имах предвид снимката , пусната ОТ  Гея !

Днес сутринта на входната врата на детската градина имаше залепен лист с една огромна въшка
И аз падам от начина на поднасянето на информацията. Sick
А моя 4-годишен племенник, който беше въшлясъл преди 2-3 седмици, му било жал за въшките, не искал да ги убиват. Голям природозащитник-нечуван и невиждан! Mr. Green

Знам,ама мъжлето не ще и да чуе за повече дечурлига Confused
Е, това да е проблема.  Sunglasses Успех в  кандърдисването. Grinning

# 138
А ясно. Защото съм я виждала Гея, рекох си " бре, как се е променила тая жена" и загледах тъпо.

А да, аз щях да падна от смях като прочетох афиша с фотокопирана въшка на него. И това, че въшките не прощават. Ха да видим дали на нас ще ни простят  Laughing

Ние със Сърфата решихме да караме заедно НГ. Веднъж и аз да я видя пияна поне  Mr. Green

# 139
  • Немция
Мисти, аз тъкмо си помислих, че истинска убита въшка от голям калибър-какъвто една въшка може да достигне- са залепили на плаката. Joy А тя била фотокопирана.

Ние със Сърфата решихме да караме заедно НГ. Веднъж и аз да я видя пияна поне  Mr. Green
Не се знае. Ако се напиеш преди нея, не се знае кой кого ще помни. Laughing
Весело изкарване!

# 140
Как залепена въшка бе, ооооооооо, ще падна  Joy Joy Joy С глас, гласище, се смея!

Сърфата ще я напия този път. Колко пъти сме празнували заедно, как все само аз се напивам.

# 141
И това, че въшките не прощават...

Joy е не. Баси гадните, отмъстителни, френски въшки.
Пияна?! Мечтай си. Виж на градус ще ме видиш със сигурност newsm47

Аз пък съм виждала Дианджели май и на други снимки, но децата бяха малки. Или поне малкото беше съвсем бебе Thinking . Хубавица е, и мъжът и има страшни очи - него не го бях виждала Mr. Green.

# 142
Пу-пу на бебетата Simple Smile

Дианжели, и 4 деца ти отиват Wink. А,"честито" ти и още една нова служба Wink Абе направило ми е впечатление, че като опре работата до избор на елтернбайрат, в повечето случаи новичките мами "изгарят". При нас сумати народ се оправда с "ще започвам работа и няма да имам време" (кога, по колко и в близките няколко години ли ще е не става ясно Wink) А ти прясно интервюирана и одобрена за пълен работен ден- по-хубаво оправдание от това здраве му кажи Wink Или ти по желание? Simple Smile

Какви са тези противовъшкови шампоани? Под какво наименование се подвизават в немско? Няма да е зле да се снабдим с нещо такова, или някакъв спрей. Мисти, дано ви "простят" Simple Smile, то за малката няма да е чак толкова страшно, ти ще я оправиш, ама теб кой ще те пощи Mr. Green
Аз похвалих ли се, че на нас ни се размина тогава, когато беше въшливата аларма, изкарахме късмет, простиха ни Laughing. Сега пък гледам скарлатина имало ooooh!

Бибиткееее, да ти имам фантазията Joy Joy Доста голям екземпляр е трябвало да хванат, за да се види от далече hahaha

# 143
А ясно. Защото съм я виждала Гея, рекох си " бре, как се е променила тая жена" и загледах тъпо.

Мисти, изглеждам ти прекалено слаба, нали Mr. Green

# 144
  • Немция
Бибиткееее, да ти имам фантазията Joy Joy Доста голям екземпляр е трябвало да хванат, за да се види от далече hahaha
И аз си се чудя.... Joy Парен каша духа и ей такива въшкища ми се привиждат вече. ooooh! Laughing

# 145

Прекалено небременна по-скоро Laughing Wink

# 146

Прекалено небременна по-скоро Laughing Wink

Хехе, Сърфи, много си тактична Mr. Green Кажи кво пиеш Wink

# 147

Ай, ай, сега и ти ли ще ме напиваш?! Да не се наговорихте сега на лични с Мистинята, а?А? Laughing

# 148
Мисти, не блъфирай - продай се елегантно. И снимай утре плаката с въшката.

За бузите на бебета какво да кажа - завиждам. Дайте сега и гъзите бузи да видим, че да сглобим пъзела. Имам и подозрения, че Муни ползва китайски меламинови продукти за повишаване на млекомаслеността и IQ-то в семейството. Муни, дай Алекс при нас, тъкмо отговаря на критериите за мотивация Mr. Green

Сърфи, гледам пак четеш Генади. Не е честно, дай линк, менкам го за ей това, надявам се знаете историята.

# 149
 ooooh!  Не мога да ви иz4ета моми4ета, вие работа, деца, мъже нямате ли?  Wink

4естита работа на дианджели, и 4рд на бибитков   bouquet
4удесни снимки гледах с 4удесни деца, а дианджели е zа zавиждане с таzи фигура, евала  bowuu

Деси, zа какво му е да яде Пудинг?  newsm78

Аz си полу4их Шината днес....не съм сигурна дали Ще мога да спя с нея  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт